Proč právě on?!?!

393 34 0
                                    

,,Zlatíčko vstávej, musíš do školy, zlatíčko'' Otevřu oči a uvidím vedle sebe mamku jak mě budí. ,,Ještě ne'' zabručím a otočím se zády k ní. Mamka si povzdychne a začne se mnou třepat což mě přimělo se posadit. Protřela jsem si oči a pomalu se zvedla na nohy, aby se mi nezatočila hlava, i když nevím jestli se může zatočit hlava vlkodlakovi. ,,Dobré ráno, přijď se dolů na snídat, v lednici máš svačinu do školy a já už musím do práce takže tě do školy zaveze Jones'' řekne máma a odchází do práce. ,,Dobré'' stačím říct než za sebou zavře dveře. 

Ze skříně jsem si vytáhla riflové kraťasy a bílý krop top. Vzala jsem si oblečení a šla se převléct do koupelny. Když se vejdu do koupelny tak za sebou zavřu a poté zamknu. Sundám si pyžamo a obleču si kraťasy a krop top. poté si na řasy nanesu řasenku a umyju si zuby. Odemknu dveře a sejdu schody do kuchyně. V kuchyni v pelíšku leží Lucky, usměju se něj a dám si do batohu svačinu. Jones už čeká v obyváku vím to, protože slyším jeho srdce. ,,Jedeme už?'' zavolám na něj ,, Běž už ven do auta'' Zavolá zpátky a já si jdu obout černé tenisky. 

Cesta trvala pět minut. Když zastavil před školou rozloučila jsem se s ním a čekal před školou než se otevře. Za pár minut jsem vešla do školní budovy. 

Otevřela jsem si dveře od skřínky, když v tom se zamnou ozve dívčí hlas otočím se a uvidím Ashley mojí kamarádku, kterou jsem dlouho neviděla. ,,Ahoj'' pozdravím jí a ona mi hned pozdrav opětuje a obejme mě a pak se ode mně odtrhne a zeptá se mě co tu dělám ,,No víš jak se mojí rodiče rozvedli?a jak mám tu střídavou péči?'' zeptám se a ona kývne ,,no tak máma bydlí tady a tak, když jsem u ní tak chodím tady na školu, a když jsem u taťky tak chodím tam na školu'' řeknu a ona přikývne a znovu mě obejme. Poté mě zavede do třídy a sedneme si k sobě úplně dozadu k oknu. Zazvonilo na hodinu a tak do třídy začínali chodit další žáci. Dívala jsem se na dveře kterými chodili dovnitř, když v tom jsem ho zahlédla toho kluka ze včerejška. Šel směrem k nám, usmál se a sedl si přede mně. 

nakonec do třídy vešel učitel ,,to je učitel Smith,má nás na matiku'' zašeptá Ashley a soustředí se dál na hodinu. 

,,Máme tu prý novou žákyni Kate Williemsovou'' řekne učitel a rozhlédne se po třídě, když v tom zastaví pohledem na mě a naznačí rukou ať jdu před tabuli a představím se. Zavrtěla jsem hlavou, že nechci, ale učitel řekl,, třído povzbuďte ji ať jde před tabuli'' všichni začali pískat a volat Kate. To si dělá srandu tak teď už tam nepůjdu vůbec pomyslím si ale Ashley do mě žduchne a povzbudí mě ať tam jdu pomalu se zvednu a jdu k tabuli. otočím se na třídu a pak na učitele a pak znovu na třídu.Nakonec ze sebe spustím ,,jmenuji se Kate a je mi 17 let'' když to dořeknu podívám se na učitele a prosím ho pohledem jestli můžu jít na místo, ale on jako kdyby mi to dělal naschvál řekl,, ták když už jsi u té tabule můžeš nám ukázat jak ti jde matika a vypočítat nám nějaké příklady. No super . Otočila jsem se čelem k tabuli a čekala až začne diktovat příklady. Byly docela lehké, takže jsem dostala 1-.Vrátila jsem se na místo.

Kluk přede mnou něco začal dělat a tak upoutal mou pozornost a pak udělal něco co jsem nečekala poslal mi kousek papírku. Otevřela jsem ho a bylo tam napsané ,,ahoj nováčku'' nad tím se usměju a napíšu ,,ahoj'' a podám mu to ruky, když se dotknu jeho ruky vzpomenu si na tu dobu co mě drbal za ušima musela jsem se usmát. obě ruce jsem si dala na lavici a čekala až odepíše, ale už neodepisoval. Když konečně skončila hodina šla jsem na chodbu do skříňky ze, které jsem si vytáhla věci na hodinu zavřela jsem skříňku a chystala se jít do další učebny, ale narazila jsem do někoho. Byl vysoký a šlo vidět že je i svalnatý ,,omlouvám se'' řeknu a on se jen usměje a ohne se pro učebnice, které mi spadly při tom nárazu. ,,Ty jsi tady nová?'' zeptá se a já kývnu na souhlas. Podal mi učebnice a já si je od něho vzala ,,já jsem Kevin'' řekne ,, Já Kate'' řeknu a chystám se odejít, ale nebyla bych to já kdybych při vstupu do třídy nenarazila do dalšího kluka, ale tentokrát jsem upadla na zadek a on taky ,,promiň'' omluvím se a on se zvedne a pomůže mi vstát. Byl to ten kluk z lesa. ,,Jo promiň zapomněl jsem se představit jsem Stiles'' řekne ,, já jse..'' ani jsem to nedořekla a on odpověděl,, vím kdo jsi, na ten výstup před tabulí se nedá zapomenout'' když to dořekne škádlivě se usměje a po chvíli odejde. 

Začala hodina literatury měla nás učitelka Zuzana Redbullová. nad tím příjmením mi prolítla hlavou reklama na redbull (redbull vám dává křídla :D). ,,Takže děcka donesete mi na zítřek referát o spisovateli, kterého mi nahlásíte. Skupiny vám určím já'' no super !!!!  povzdychnu si a poslouchám s kým bude ve skupince. Učitelka říkala jména, a když konečně řekla Kate Wiliemsová zbystřila jsem a dávala pozor s kým jsem ,,Kate bude se Stilesem'' proč právě on?!?! Stiles se na mě otočí usměje se a pak se dívá zpátky před sebe ,, Stilesi co máte za téma?'' zeptá se učitelka Stilese ,,Shakespeara'' řekne a já začnu vrtět hlavou na znamení že s tím nesouhlasím, ale učitelka si mě nevšímá a zapíše si naše téma do svého notýsku. 

Když všichni řekni své téma učitelka se otočila čelem k tabuli a začala psát výpisek o nějakém spisovateli. Já toho hned využila a bouchla jemně Stilese do ramena ,,au,, řekne a otočí se na mě ,, co je?!'' zeptá se a drží s za rameno do, kterého jsem ho bouchla ,,na tom tématu jsme se nedohodli'' řeknu a on se začne smát. Co mu je pořád se směje je jak nějaký psichopad  řeknu a musím se pousmát nad svou myšlenkou.

******

Konečně skončí škola. vyjdu z budovy a uvidím zaparkované auto od Johna. ,,Kate'' uslyším za sebou a tak se otočím a uvidím Stilese ,,co je?'' zeptám se ,, kde a kdy budeme dělat ten referát, když je na zítra?'' pokrčím rameny a vydám se směrem k němu. ,,dej mi svoje číslo'' řekne a já z kapsy vytáhnu papírek se svým číslem, který mám nachystaný, kdyby ho náhodou někdo chtěl a podám mu ho. ,,Na''řeknu a usměju se na něho ,,Díky'' řekne a úsměv mi oplatí. ,,Za dvě hodiny se sejdeme tady a půjdeme ke mě'' řekne a já přikývnu na souhlas. Rozloučím se s ním a odcházím za strejdou Johnem do auta.

,,Ahoj jak bylo ve školce?'' zeptá se s úsměvem na tváři ,,no byla to nuda na to že to nebyla školka, ale škola'' řeknu a připoutám se. 

******

V pokoji jsem si vzala mobil a podívala se kolik je hodin. Je 14:30. Za hodinu musím být pře školou. ,,Proč existují referáty?!!!'' řeknu si pro sebe a položím mobil vedle na noční stolek. Zvednu se z postele a jdu si pustit na počítači seriál. teen wolf. 

Za půl hodiny tam mám být tak si na sebe hodím černé leginy a uplé černé tílko s potiskem vlka. Jdu se ještě učesat pak se rozloučím se strejdou a jdu si obout černé tenisky.

******

Před školou jsem byla dřív něž jsem měla být. mám ještě  minut čas tak si sednu na lavičku a čekám než příde Stiles. Po pár minutách mi někdo dal ruce na oči.,,Kdo by to tak mohl být?'' Zeptám se sama sebe tak aby to slyšel i ten druhý. ,,Že by Stiles'' ruce po tom co jsem to řekla jako kdyby ochably tak jsem je z mých očí sundala a byl tam........

Ahojda :D. Jak pak se máte? Tady máte další část, i když nevím jestli to někdo vůbec čte. Jo a omlouvám se za chyby píšu to narychlo takže sem tam ta chyba bohužel je :D. Byla bych ráda za votes a nějaký ten komentář. No tak ahojda :D. 


VLČÍ PROMĚNA  ✔ Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora