LA?!

179 18 0
                                    

Po palačinkách, které byly na snídani, jsem se s Alfou a Damonem mám sejít v pracovně na konci chodby. 

Zaklepala jsem na dveře, ale žádné ,,dále'' se neozývalo a tak jsem vešla dovnitř. Alfa seděl za pracovním stole na židli a díval se do nějakých papírů. Damon seděl na černé kožené pohovce a měl nasazený hravý úšklebek. Musím si hlídat myšlenky. 

Damon se zvedl z pohovky a přešel k otci. Celého jsem si prohlédla, ale svůj pohled jsem vrátila na jeho zadek, který bul tak sexy v těch černým teplácích. Ano jsem na klučičí zadky, svaly a vlasy. Sakra to bude těžké si uhlídat myšlenky. Najednou jsem uslyšela jak se Damon uchechtl a já svůj pohled z jeho zadku přesměrovala na pohovku, na kterou jsem si i následně sedla. Dla jsem nohu přes nohu a začala. ,,tak co chcete řešit?''. 

Alfa a Damon se na mě podívali. ,,Říkáš, že tvůj alfa je Dan Black?'' přikývla jsem a on pokračoval ,,podle všeho by se vaše smečka měla skrývat v Anglii nebo-li přesně řečeno v Londýně, ale to znamená, že jsi od ní vážně daleko''.

,,Kde vlastně jsme?'' zeptala jsem se.

,,V AL'' cože?! V AL?! Tak daleko?! Musím se vrátit! Simča má o mě určitě strach. Damon se na mě podíval a věděl, že mám v hlavě zmatek. Sedl si vedle mě na pohovku a řekl ,,nemusíš odsud odcházet'' usmál se na mě. Musím! Musím odejít! A nečti mi myšlenky! Podívala jsem se na něj vražedně a on se radši odsunul. 

******

,,Takže chceš dneska odjed?'' zeptal se mě taťka, když jsem hledala letadlo do New Yorku. ,,Jo, Simča musí být strachy bez sebe'' když jsem to dořekla našla jsem letadlo, které letí až zítra ve 20:30. Vypnula jsem počítač a šla k tátovi abych ho objala. ,,Mám tě rád sluníčko'' řekl a já se zarazila. Sluníčko? Takhle mi neříkal dlouho, protože věděl, že to nemám ráda a tak mi říkal princezko, kočko atd., ale sluníčko? Asi mu ten Oměj vlčí mor pořád proudí tělem a otupuje mu to mozek. ,,Já tebe taky'' řekl jsem a dal mi pusu na čelo. 

Vyšla jsem z pokoje a zamířila si to na balkon, ze kterého byl krásný výhled na les a velké jezero, které jsme s tátou přeplavali, aby jsme utekli před lovci. Naštěstí nemusím nic balit, protože jediné obleční mám na věšáku vyprané a na sobě mám oblečení od Kortny. Černé leginy a bílý crop-top.

Opřela jsem se o zábradlí a užívali čerstvý vzduch a vítr ve vlasech.  

,,Bude se mi po tobě stýskat'' Otočila jsem se a stála tam Chloe. Svoje černé vlasy měla v culíku a na její malá postavé vlály krásné světle modré šaty do půlky stehen. Rozeběhla se ke mě a silně mě objala.

,,Mi po tobě taky. Vlastně po vás všech'' řekla jsem a objala jí. Sice jsem s něma strávila jeden den, ale mám je ráda. Nad tím jsem ani neuvažovala, že odjedu a nechám tu část sebe. 

,,Tady jste'' objevila se ve dveřích Sofie, Claris, Sarah a Kortny. Podívaly jsme se na ně a najednou jsme byly v hromadném obětí všechny. 

Najednou mě něco napadlo. ,,Hele holky'' začala jsem, už jsme se přestaly objímat a všechny se podívaly na mě. ,,Nevím jak vy, ale já mám chuť si udělat srandu z kluků''. Všechny se zasmály. 

,,To je dobrý nádad'' souhlasila Sofie a všechny holky přikývly. 

,,A co uděláme?'' zeptala se Sarah.

,,Pojďte sem'' řekla jsem a všechny jsme udělaly kolečko a promýšlely taktiku....


VLČÍ PROMĚNA  ✔ Where stories live. Discover now