Fórek

150 19 0
                                    

Držela jsem v ruce pastu. A vešla do pokoje od Damona. prosím ať tu není. Zavřela jsem za sebou dveře a všimla si, že Damon leží na boku na své posteli s černým povlečením a dívá se na mě. Byl jen bez trička. Málem jsem....počkat čte mi myšlenky. Přece nemůže vědět, že se chci vysprchovat u něj, protože mi neteče teplá voda. ,,Klidně se osprchuj já se na tu vaší sprchu mile rád podívám'' najednou byl vedle mě a ještě než odešel mě pleskl po zadku. Tupec. Zavřel za sebou dveře, ale já i tak slyšela jak se uchechtl. Zaběhla jsem k jeho komodě na boty a následně jí otevřela. Měl tam troje páry bot. Do každé boty jsem vystříkala pastu a komodu zavřela. Zalezla jsem do koupelny pustila sprchu, aby to znělo, že se sprchuji, ale nakonec jsem se svlékla a šla se postavit pod teplý proud vody. Namydlila jsem si tělo a následně sprchový gel spláchla. Teď mi došlo, že budu vonět jako Damon. Tahle představa se mi z nějakého důvodu líbila. Usmála jsem se sama pro sebe a sprchu vypnula. Sakra nemám oblečení. No vlastně mám, ale to se mi nechce oblékat. Omotala jsem si kolem sebe ručník, ale končil těsně pod zadkem. No jo no já zapomněla on je kluk a nemusí mít velké ručníky, protože nemusí skrývat vršek. 

Vyšla jsem z koupelny a zamířila si to k jeho skříni. měl tam oblečení v černé a šedé barvě. Oblékla jsem si jeho černé tričko a jeho černé boxerky, které jsem měla jako kraťasy. Najednou se otevřely dveře a já rychle zavřela skříň a ohnula se pro ručník. Damon se na mě nechápavě díval.

,,Co je?'' Zvedla jsem ručník se země a chystala se ho odnést do koupelny, ale Damon mi zatarasil cestu. Celou si mě prohlédl a skousl si ret. Podívala jsem se do jeho zářivě modrých očí a měla jsem pocit, že se v nich utápím. 

,,Vaše sprcha funguje normálně'' řekl. A to ti trvalo tak dlouho to zjistit? Z tebe instalatér nebude. Damon nadzvedl jedno obočí a mi došlo, že jsem udělala velkou chybu. A to, že jsem pustila své myšlenky. 

,,No...já..'' sakra nevím co říct. Damon udělal hlavou gesto na znamení, že chápe. A já dostala strach. 

,,Ahá.... už to chápu'' řekl, vzal mi ručník z rukou a následně ho odhodin na zem. 

,,Co cháp..'' nestačila jsem to doříct, protože mě najednou začal líbat. A nejhorší na to bylo, že já s ním spolupracovala a líbilo se mi to. Omotal mi své silné paže kolem mého těla a se cítila v jeho náručí v bezpečí. Vjela jsem mu prstama do vlasů. Najednou jsem byla opřená o zeď. Líbali jsme se jako by jsme chtěli z toho druhého vysát duši. Zmáčkl mi zadek a já do našeho dravého polibku vzdychla. Líbilo se mi to. Hodně. Nechci, aby tahle chvíle skončila. Položil mě na postel, jednou rukou byl zapřený o postel, aby mě nezalehl a druhou mi jezdil po těle. Narazil na lem jeho trička, které mám na sobě a rychle mi ho sundal. Instinktivně jsem si rukou zakryla prsa, ale on zavrtěl v nesouhlasu. 

,,Nemusíš se zakrývat nemáš se za co stydět'' řekl. A já se usmála a najednou mi došlo, že to nemůžu udělat. Mám kluka. Nemůžu to Richardovi udělat. Miluji ho. A Damona? Ani nevím co k němu cítím. Je to takový zvláštní pocit. 

,,Ten zvláštní pocit je láska'' mrkl na mě. No to určitě, nech těch vtípků. Jsem zvědavá co řekne na své boty. Vkradla se mi do hlavy myšlenka, kterou jsem se celou dobu snažila zadržet. Damon ztuhl. Rychle ze mě slezl a otevřel komodu s jeho botama. Zvedla jsem se z postele a radši vyběhla z pokoje. Utíkala jsem ke Kortny a zabouchla za sebou dveře. 

Holky seděly na posteli a nechápavě se na mě dívaly. pořád jsem na sobě měla Damonovy spodky a vršek jsem měla zakrytý rukou. ,,Můžu si na sebe něco půjčit?''. Kortny přikývla a já už si ze skříně vytáhla šedé leginy, bílé tričko s růžemi a samozřejmě spodní prádlo. V koupelně jsem si to oblékla a vrátila se zpátky k holkám. 

Claris se nadechla a podívala se na mě. ,,Proč z tebe cítím Damona?'' a sakra.

,,Sprchovala jsem se u něj'' usmála jsem se a doufám, že mě nebudou dál vyslýchat. 

,,Ale proč jsi byla bez vršku?'' zeptala se pro změnu Chloe. 

,,Nooo....začal mě líbat a strhl mi vršek, ale nic neviděl, protože jsem se zakryla. Vyšel ten vtípek u vás?'' začala jsem radši jiné téma.

,,Will nebyl v pokoji a tak jsem mu tam vypustila dvě myšky'' Sofie zvedla prst ve znamení ať počkáme a najednou se ozval pískot. Byl to Will. On se bojí myší. Začaly jsme se všechny hrozně smát. 

,,Horác tvrdě spal a tak jsem ho nalíčila a na hlavu mu dala růžové kalhotky'' začala se smát Claris a všechny jsme se k smíchu přidaly. 

,,Rick byl v pokoji a tak jsem tam radši nelezla, ale zvenku jsem mu polepila dveře izolepou, takže až vyjde z pokoje bude jak moucha chycená v mucholapce'' řekla Sarah a my jsme se zasmály nad tou představou.

,,Tyler tam nebyl a tak jsem mu vylila sprchový gel a místo něj tam dala bílky a žloutky ze sedmi vajec. Kdyby jsme věděly jak těžké bylo tak dát ten žloutek''  řekla se smíchem Chloe. fuj to musí být hnusné si na sebe napatlat vajíčko. Opět jsme propukly smíchu.

,,Stefan tam taky nebyl a tak jsem mu nastavila sprchu tak, aby tam tekla jen studená voda a ještě jsem mu myš od počítače natřela medem''řekla Kortny. Brrr až je mi při zmínce o studené vodě zima. 

,,No a já jsem Damonovi dala pastu do bot. A to jak jsem tu za sebou rychle zabouchla bylo proto, že jsem od něj zdrhla, protože šel k botníku, aby se koukl na své boty'' holky se zasmály a já musela při vzpomínce na to taky.Všechny jsme si daly vzájemně placák na důkaz dobře odvedené práce.

******

Takže naše fórky byly uskutečněné. Mám z toho dobrou náladu. Ale pořád mě trápí svědomí, že jsem se líbala s Damonem a málem se s ním vyspala!


VLČÍ PROMĚNA  ✔ Kde žijí příběhy. Začni objevovat