39. Bölüm Fragmanı

698 53 8
                                    

Evet, üzgünüm tam bir yb değil. Bu fikri bana veren okuyucuma teşekkür ediyorum. Ayrıca hepinize uzun bir aradan sonra merhaba demek bir garip. Gerçekten uzun zaman oldu değil mi? Neyse. Sizi fragmanda zorlayacağım biraz. Yazılanların kimin düşünceleri olduğunu çözmeniz gerekiyor. Biliyorum bir fragman böyle olmaz ama kim benim normal olduğumu söyledi ki? 😂😂 Sonuçta ben her yazar kısmında size  fesatli günler dileyen yazarım 😂😂😈😈 Neyse. Iyi okumalar, iyi fikir yürütmeler size. Yb yetistirirsem cumartesiye olmasa pazara 😊 fesatli günler dilerim hepinize 😂😈😈

"Onu orda bırakmak güvenli mi?" diye sordu Melisa.

"Güvenli olmasa öyle döşenmezdi." dedi Warlon.

"Sanırım benden başka kimse bu konuda endişe duymuyor. Ama bir sorun olursa ben demiştim derim." dedi Melisa bilmişçe. "Içimde kötü bir his var."

"Konu Miray olunca hepimizin içinde kötü hisler beliriyor. Çoğunlukla başını belaya soktuğu için." dedi Can.

"Can ileri gitmiyor musun?" diye sordum sinirle.

"Haklısın. Zaten benim yüzümden bu halde." dedi Can.

"Işte bu konuda haklı değilsin. Benim de suçum var. Saçma bir şekilde yemek hazırlamaya gidip onu sizinle yanliz bıraktım." dedim sinirle saçlarımı çekerek.

-----

"Onun ölümüne neden olacaksın!" diye bağırdı bir ses.

"Buna inanamıyorum! Ben bunu yapacak güce sahip değilim!!" dedim ağlayarak.

"Onu bırak! Onu öldüreceksin!" dedi tekrar ses bağırarak.

----

Ateşi yoktu, ateşi bırakın kendi vücut sıcaklığını bile hissedemiyorduk. Ve ten rengi gittikçe sokmaya başlamıştı. Ayrıca garip bir şekilde daha önceden silinmeye başlamış olan ejderha dövmesi koyu mor şekilde orta çıkıyordu. Ve bu hepimizi korkutuyordu. Hepimizin aklında garip düşünceler vardı. Teni her saat daha açık bir renge bürünüyordu ve biz ona dokunamıyorduk bile. O lanet kırmızı kalkan yüzünden.

----
"Harekete geçme vakti. Kraliçemiz kötüleşiyor. Onu kurtarmak icin o saraya girmenin yolunu bulmalıyız. Iceridekileri  şoka uğratarak alt etmenin bir yolunu bulmamız gerekiyor. Bütün düşüncelere açığız.

----

"Onu benden almanın bu kadar kolay olacağını mi zannettin? Nereye giderse gitsin biz bağlıyız ve ben onu her zaman bulurum."

Ejderha Kız 4; Kan KehanetleriHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin