27. Bölüm

850 79 6
                                    

Merhaba merhaba ejderha okuyucularım nasılsınız? Ben iyiyim. Yarın için heyecandan ölcem. Ölürsem kitabın devamını E.C.A. biliyor. Onu bulursunuz. O zaten bulur sizi. Şifremi de biliyor. Oradan halleder o. Pek benim kadar olmasa da o da yb yazabilir. Neyse. Fazla uzattım. Fesatlı günler dilerim size

Can

Bazı şeyler değişmeden kalır derler. Veya bazı şeyler zamanla değişime uğrar da derler. Ama iyi ve kötü her zaman diliminde aynı mıdır? Veya iyi olan hep iyi midir? Belki de kötüdür de iyi olmuştur? Belki kötü olan da daha önce iyidir de kötü bir olay yaşadığı için böyle olmuştur.

Ben buna karar vermekte zorlanmaya başlamıştım ama garip birkaç olay yaşadıktan sonra bunları düşünmeye başlamıştım. En başından beri Medcezirde bir olay yok muydu sizce de? Fazla hızlı gidiyorum. Olanlara devam etmeliyim. Evet diğer yazı da başlangıcın neden öyle olduğuna gelemeden bitirmiştim ama gitmem gerekiyordu. Ups spoiler. Şimdi devam edeceğim.

Aslı ve Eren odadan çıktıktan sonra Kraliçe İnciye döndüm merakla.

Öncelikle belirtmek isterim ki size nasıl yardım edeceğim hakkında bir fikrim yok. Bu nedenle beni biraz mazur görün lütfen. Ve lütfen soracağım sorulara cevap verin. Dedim gülümseyerek ve Aslının biraz önce oturduğu koltuğa oturdum.

Tabi ki, Can. Sorularının cevabını biliyorsam san memnuniyetle yardım ederim. Böyle birkaç kişi daha getirdikleri için durumunu anlıyorum. Dedi kadın neşeyle ve uzanıp kolumu okşadı.

Yardımınız için teşekkür ederim. Dedim üzgünce. Kadın acısına rağmen, umutsuzluğa kapılmamıştı ve bana destek olmaya, bana cesaret vermeye çalışıyordu.

Teşekkür ederim Majesteleri. Dedim gülümseyerek ve Mirayın kan örneklerinin olduğu çantanın gözünden o harika gök mavisi defterimi çıkardım. Kalemi de yanındaydı. Bunsuz bir yere gider miydim ben? O Melekim ile ilk hatıramdı. Bunun sayesinde tanışmıştık. Anılara dalmadan önce Kraliçe İnci, Lütfen bana İnci teyze deyin. Dedi.

Tabi. Dedim sakince. Şimdi. Bu yaralar veya bu hastalığa ne zaman yakalandınız? Biliyor musunuz?

Her ne kadar görmezden gelmeye çalıştıysam da biliyorum Can evladım. 7 Mayıs. Dedi umutsuzca.

Bu tarih bana bir yerden tanıdık geliyordu ama nereden?

Bugünün tarihi nedir peki? diye sordum merakla.

10 Haziran. Dedi sakince.

Bir aydan fazladır hastaydı yani. Bunları not aldım hemen.

Tamam, sizi bir kontrol etmeliyim. Lütfen bana yardımcı olun. Dedim ve oturduğum yerden kalkıp oraya çantamı ve defterimi koydum.

Nasıl yardımcı olabilirim? diye sordu İnci teyze merakla.

Ben hallederim. Siz sadece o yaralarınızdan çıkan ateşi çıkarmaya çalışın. Dedim

O benim kontrolüme değil ki oğlum. Kendiliğinden oluyor.

O zaman kendinizi rahat bırakın. Dedim ve ona yaklaşıp yavaşça kolundan tuttum.

Yavaşça kolunda diğerlerine göre büyük olan hemen pazısının üstündeki açık yaraya dikkatle baktım. İçi dipsiz bir kuyu gibiydi. Parmağımı İnci teyzenin canını yakmayacak bir şekilde yaranın etrafında gezdirdim. O anda etrafı deniz kokusu sardı.

Yaralarımı her gün deniz suyuyla siliyoruz. O biraz olsun acımı hafifletiyor. Dedi kadın gülümseyerek.

Ben daha kadına cevap veremeden aniden yarasından ateş çıktı ve elime değdi.

Ejderha Kız 4; Kan KehanetleriHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin