#37

1.1K 77 31
                                    

Am ieșit la tablă pentru a-mi prezenta eseul...

-Alexandra ce e asta? (Profa)

-Tema mea... De ce? (Andra)

-Până și nepoțelul meu de 10 ani poate scrie un eseu mai reușit decât ăsta! La loc, sunt destul de dezamăgită de tine! (Profa)

M-am enervat enorm... Dar ce să mai, n-am putut să mă concentrez nici la cât zahăr am pus în supă (ciudat dar chiar am fãcut asta) darămite să îi fac babei eseul pe plac... Uf ce o urăsc!

Ce-ar fi sa plec până la dulap să îmi iau biologia....

Mergând mă împiedic de cineva. Mda, tocmai asta mai lipsea...

-Mai uităte pe ... Andra? Hei, te tot caut de ceva vreme. Am câteva ore de când am aterizat și abia acum te găsesc. Mi-a fost extrem de dor de tine, de ce ai plecat?!!? (Dan)

-Hei, nu cred ca mai vreau sa vorbesc despre asta... (Andra)

-Ok, nu vorbim despre asta daca nu vrei... Dar ce-ar fi sa..... (Dan)

-Nu ai înțeles, nu aș vrea să vorbesc despre nimic cu tine! (Andra)

-De ce? Am făcut eu ceva? (Dan)

-Ce? Ok! Mai întâi îmi zici că mă iubești... Apoi te ascunzi de lume și o dată cu tine ascuzi și relația noastră, eu nu te pot înțelege... Daca atât de tare ții scârbă că mă ai (sau mai bine zis m-ai avut) pe mine ca iubită, atunci na, la ce dracu sa continuãm?? (Andra)

-Cine a zis că mi-ar fi mie scârbă sau rușine că sunt cu tine? (Dan)

-Tu singur, doar că nu ai zis-o așa... Ai vrut să ascundem relația de lume și e clar de ce ai vrut asta... Te înțeleg că să te vezi cu o tocilară (sau poate mai puțin tocilară deja) e ceva destul de jenant dar dacă vrei o rupem și atât! (Andra)

-Hei, nu mai vorni așa despre tine! Ești cea mai bună, frumoască, deșteapta, iubitoare, drăgălașă și adorabilă fată din lume! Nu are cum să îmi fie rușine să fiu cu tine! Te rog frumos iarta-ma și înțelege-mă că am fost un prost și nu te merit! Te rog Andra,nu pot trãi fără tine! (Dan)

Se uitau la noi câțiva colegi cu niște priviri stranii și confuze...

Andra deschise gura să zică ceva dar Dan a sarutat-o apăsat și foarte dulce... Să fim serioși, Andrei i-a lipsit asta foarte mult.

Adâncul poveștii meleWhere stories live. Discover now