#1

7.3K 279 32
                                    

    Bună, eu sunt Alexandra Jonson, dar prietenii îmi spun Andra.

    Sunt elevă la un liceu din New York și învăț în clasa a noua. Mulți nu și-ar da seama dintr-o dată, dar nu sunt chiar cea mai sociabilă fată din școală... Mai mult iubesc să stau singură și de asta am puțini prieteni. Sunt genul de fată care preferă să se plimbe singură cu căștile pe cap decât cu prietenii....

    Mda știu, sunt cam singuratică, dar așa-s eu. Mai sunt și genul acela de persoană care posibil uneori ia totul la suflet dar alte ori e complet indiferent de ceea ce se întâmpla în jur. Depinde de situație.

    Nu aș putea zice că-s tocilară, pentru că nu sunt, dar oricum sunt foarte retrasă și trec neobservată... Un fel de fantomă la mine în școală. Câteodată mă întreb dacă mă observă măcar cineva. La școală am 3 prietene cu care chiar comunic: Ruxy , Lory și Alicia.... dar câteodată nici lor nu le zic chiar totul.... Nu sunt ele cele mai bune prietene din lume, dar țin la ele.

    Mai am o soră, Ema. O iubesc foarte mult. E mai mică decât mine cu un an dar nu există conflicte între noi... Ei poate doar câte o dată. Uneori chiar mă bucur că o am.

    Dacă tot mă prezint, ar cam trebui să mai zic ceva despre mine...

    Am un crush. Îl cheama Jake Adams. Îl plac înca din generală. Sună ciudat și chiar puțin clișeic ca unei fete ca mine să-i placă de un băiat ca Jake (cu care logic nu poate fi!!!)

    Dar cum să nu îți placă de Jake? Are părul negru, ochi ciocolatii, zâmbetul strălucitor și e foarte înalt. Nu știu sigur dacă are sau nu prietenă dar sunt convinsă că are pe cineva în suflet.... Chiar nu știu de ce. De fapt, un băiat atât de perfect ca el nu are cum să nu aibă o prietenă.......

Adâncul poveștii meleDär berättelser lever. Upptäck nu