10. Sirius

1.9K 76 136
                                    

'Sirius! Dit trek ik niet aan!' schreeuwde Remus, doelend op het roze jurkje dat ik voor hem en James en Peter had gekocht. James had het zijne al aan en keek er bedachtzaam naar. 'Zou ik mijn benen nu niet moeten scheren?'

Ik haalde grinnikend mijn schouders op. Remus keek me nog steeds kwaad aan. 'Dan moet je maar naakt gaan,' zei ik droog. Remus schonk me nog een dodelijke blik en trok toen toch met veel tegenzin de jurk aan. Het was een roze jurkje met bijpassende strijkjes voor in het haar. 'Maar no way dat ik strikken in mijn haar doe,' zei Remus. 'Zou je nochtans schattig staan,' knipoogde ik terug. Ook Peter had ondertussen zijn outfit aan, net als James.

Voor mezelf had ik een stoer Supermanpak gekocht. Remus keek me boos aan toen ook ik was omgekleed. Hij, James en Peter zagen er zo grappig uit, dat ik even niet meer bijkwam van het lachen. Ik vond dat mijn plan goed had uitgewerkt.

Nog even haalde ik een hand door mijn haar en zorgde ervoor dat het goed lag. Daarna gingen we met z'n allen naar beneden. In de common room hadden we al alles klaargezet voordat we ons gingen verkleden. Er stonden pompoenen met kaarsen in verspreid over de kamer, spinnenweb hing tegen de muren en we hadden enkele fopspinnen zo betoverd dat ze de hele avond erdoor kropen. Op een tafel stonden alle snacks en drinken. Ernaast stond een muziekinstallatie.

Wij vieren waren de eersten in de common room. We keken tevreden om ons heen. James keek me aan. 'Laat het feest beginnen!' riep hij hard. Ik riep een enthousiaste kreet terug en zette met mijn toverstaf de muziek aan. Hij klonk meteen loeihard door de kamer. Gelukkig lag iedereen jonger dan het vierde jaar al te slapen en had Remus wat bezweringen over hun slaapzalen uitgesproken, zodat ze niets zouden horen van het feest.

De eerste mensen kwamen al op de muziek af en begroetten ons vrolijk. Ze begonnen te dansen. Al snel was heel de common room volgeplakt met dansende mensen. Sommigen waren al behoorlijk dronken. Ik probeerde me een weg te banen door de uitbundig dansende menigte.

Ik zocht Eva. Na vannacht zou ik haar eindelijk kunnen afstrepen van mijn lijstje en konden we gewoon vrienden zijn. Ik kwam aan bij de trap van de meisjesslaapzaal en zag dat Eva net naar beneden kwam. Ik moest even grijnzen, want ze had de vrouwelijke versie van mijn kostuum aan. En het was echt heel kort. Ze had prachtige benen.

Toen ze me zag kwam ze meteen naar me toe. 'Hé, wat heb jij een origineel pak aan!' riep ik grappend boven de muziek uit. Eva lachte en ik zag dat ze zelfs make up had opgedaan. Waarschijnlijk moest het van Lily want Eva droeg nooit make up.

Mijn ogen bekeken kort haar lichaam. 'Grapje, je ziet er geweldig uit,' zei ik dan. Blozend mompelde ze een bedankje en keek een beetje ongemakkelijk rond. Het was duidelijk dat Eva geen feestbeest was. Ik grijnsde. 'Wil je wat drinken?' vroeg ik. Eva knikte. 'Lekker.'

Ik pakte haar hand vast en duwde ons een weg door alle mensen die op
elkaar geplakt stonden te dansen. Uiteindelijk bereikten we de tafel met de snacks en drank. Ik gaf Eva een beker Firewhiskey, waar ze eerst wat bedenkelijk naar keek. Ik nam zelf een slok van mijn beker. Daarna volgde ze mijn voorbeeld en proefde een klein slokje.

Ze trok een vies gezicht. 'Het went wel, kom we gaan dansen!' lachte ik en trok haar weer mee op de dansvloer. James vond ons en begon uitbundig te dansen bij ons. Wat er echt hilarisch uitzag in zijn outfit. Ik danste mee met James en Eva danste iets rustiger.

Het werd steeds later en iedereen werd steeds losser. James en Lily hadden eindelijk beseft dat ze dolverliefd op elkaar waren en stonden in een hoekje te zoenen. Ik stond nog steeds met Eva op de dansvloer. We waren bijna de enigen die nog stonden te dansen. Eva had al enkele drankjes op en wankelde, maar ze was constant aan het giechelen dus ik veronderstelde dat ze het naar haar zin had. Ikzelf had ook al behoorlijk wat op en stond niet meer helemaal stabiel op mijn benen. We stonden allebei gek te dansen en amuseerden ons te pletter.

Met een wazig zicht keek ik toe hoe Eva opnieuw een beker Firewhiskey haalde en ervan dronk. Ze dronk de helft in een keer leeg en bood mij de andere helft aan. Die nam ik met veel plezier aan. Eva giechelde en ik keek haar grijnzend aan. Mijn ogen dwaalden weer over haar lichaam.

Toen ik over haar schouder keek, zag ik die loser van een Max. Hij was zijn tong in de mond van een of andere blonde bimbo aan het proppen. Alsof Eva helemaal niet meer bestond voor hem. Een enorme vlaag van woede ging doorheen mijn lichaam en werd nog eens versterkt door de alcohol.

Ik sloeg mijn arm om Eva's middel en trok haar in één keer tegen me aan. Ik drukte mijn lippen hard op haar mond. Onmiddellijk kuste ze me terug. Mijn ene hand rustte nog steeds om haar middel en de andere had ik achter in haar nek gelegd. Haar handen nestelden zich in mijn lange haar. Met mijn lippen opende ik Eva's mond en mijn tong ging er naar binnen.

Onze tongen botsten tegen elkaar. Er verspreidde zich een geweldig gevoel door mijn hele lichaam. Het was alsof mijn lichaam alleen maar meer wilde en mijn hersenen niet meer werkten. Waarschijnlijk deden ze dat ook niet echt meer door alle alcohol.

We lieten elkaar los en ik voelde Eva's lippenstift op mijn mond hangen. Ze hield zich nog steeds stevig vast aan mijn nek, ik denk dat ze anders zou vallen. Ze grijnsde naar me en kuste me opnieuw. Dit keer ging zij als eerste met haar tong in mijn mond. Het voelde allemaal zo geweldig. Zelfs met alle alcohol in mijn lijf, kon ik navertellen dat Eva, van alle meisjes die ik ooit had gezoend, veruit de beste was.

We lieten elkaar voor de tweede keer los en ik pakte haar hand vast. We liepen slingerend van links naar rechts naar de trap van de slaapzalen. En nu kwam het moeilijkste: die trap opgaan. Ik zette mijn voet op de eerste trede en duwde mezelf omhoog. Met mijn hand tegen de muur kon mijn evenwicht een beetje bewaren. Eva had het moeilijker en viel op een gegeven moment. Ze lag op haar buik op de trap en lachte zich kapot.

Gelukkig had ik haar hand nog vast anders was ze naar beneden gevallen. Ik trok aan haar hand weer overeind, het was moeilijk omdat ze nog steeds zat te lachen. Maar uiteindelijk lukte het ons en bereikten we onze slaapzaal.

Nadat ik de deur achter Eva had dichtgedaan, duwde ik haar ertegenaan. Mijn lippen drukte ik weer op de hare. Ze zat helemaal geplet tussen mij en de deur. Mijn handen vonden hun weg naar haar bovenbenen en ik tilde haar op. Met veel moeite kon ik mijn evenwicht houden.

Haar handen woelden door mijn haar. Ik maakte mijn lippen los van haar mond en liet ze naar haar nek glijden, waar ik zuigzoenen begon te plaatsen. Ik beet zacht op haar sleutelbeen.

Met Eva in mijn armen liep ik naar mijn bed en legde haar daarop neer. Ik deed mijn Supermanpak uit en stond nu alleen in mijn onderbroek voor haar. Ik ging op haar liggen, maar zorgde er wel voor dat ik haar niet plette door te leunen op mijn onderarmen, die naast haar hoofd stonden.

Haar handen streken over mijn sixpack en ik schoof de mijne onder haar. De rits van haar jurk zat daar namelijk. Die trok ik met een ruk open en ik gooide de jurk weg.

Ik aanschouwde Eva die onder me lag in haar ondergoed. Aan het begin van de weddenschap had ik al gezegd dat ze lekker was, en dat werd nu bevestigd. Ze sloeg haar armen om mijn nek en kuste me opnieuw. Haar benen klemden zich om mijn middel en trokken me helemaal op haar. De bobbel in mijn onderbroek werd steeds groter...

De laatste ~ Sirius BlackWhere stories live. Discover now