58- Chata

2.6K 145 2
                                    

Vzbudilo mě když mi někdo šťouchal do břicha a do boku. Zabručela jsem a přes hlavu si přetáhla peřinu.

,,Hej, vstávej" zase do mě někdo šťouchl.

,,Nech mě spát" prskla jsem.

,,Máš tři hodiny na to aby jsi si zabalila, udělala ze sebe člověka a najedla se" řekl podle hlasu táta.

,,Kolik je?" líně jsem otevřela oči a sedla si.

,,Za chvíli bude 12" vstal. Taky jsem vstala a s rozloučením odešla k sobě do pokoje. Vlezla jsem si do sprchy, nanesla na sebe jahodový sprchový gel a poté ho ze sebe smyla. Vylezla jsem ze sprchy a osušila se. Zrcadlo jsem otřela od páry a vzala si odličovací ubrousky od kterých jsem si odlíčila obličej. Učesala jsem si vlasy a následně je sepnula do vysokého culíku. Vyčistila jsem si zuby a nalíčila se. V ručníku jsem přešla do šatny ve které jsem se převlékla do černobílého sportovního crop-topu a modrých kraťásků. Obul jsem si bílé Adidas boty a na ruku jsem si dala hodinky.

Vytáhla jsem menší batoh a zabalila si tam jen pár kraťásků, asi dva crop-topy, dvoje trička a to je všechno

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Vytáhla jsem menší batoh a zabalila si tam jen pár kraťásků, asi dva crop-topy, dvoje trička a to je všechno. Hodně věcí mám na chatě. Ještě jsem si zabalila tablet se sluchátky. Batoh jsem si přehodil přes rameno, mobil si dala do kapsy a rozešla se do hangáru kde se ještě čekalo na tátu.

,,Omlouvat se nebudu, ještě mám pět minut čas" zvedl prst a vešel do quinjetu. Letěli jsme dvěma. První jsem pilotovala já aby věděli kam letět a druhý Clint. 

-NA MÍSTĚ-
Přistála jsem na ploše pro přistávání pod chatou. Ještě jsme na ni neviděli protože přistávací plochu a chatu dělil živý plot tak jako byl kolem celého pozemku. Všichni jsme vylezli a obešli plot. Za ním stála moje chata kterou jsem si jako dítě zamilovala.

Beze slov jsem i s nimi za zády vstoupila a rovnou běžela do obýváku kde jsem skočila na gauč

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Beze slov jsem i s nimi za zády vstoupila a rovnou běžela do obýváku kde jsem skočila na gauč. Ten miluju ze všech nejvíc.

,,Chyběl si mi gauči" zamumlala jsem do polštáře. 

,,Jí hráblo" řekl někdo nade mnou a šťouchl do mě.

,,Neruš mě když se vítám se svým gaučem" zabrblala jsem.

,,Fakt jí hráblo" řekl pobaveně táta.

,,Nehráblo, jen jsem tu dlouho nebyla" vstala jsem. ,,Ukážu vám pokoje" rozešla jsem se chodbou. ,,Je tu můj pokoj, pokoje tří bratranců, ložnice tety a strejdy, pokoje dvou sestřenic a tři pokoje pro hosty. Já budu spát u sebe, Nat bude spát v pokoji Alex, Wanda v pokoji Madison, Pietro bude u Rosse, Bruce bude u Sebastiana, v ložnici tety a strejdy bude Steve a Clint s Thorem a tátou každý v jednom pokoji pro hosty" postupně jsem ukazovala dveře do kterých mají jít. ,,Do pokoje s černými dveřmi vedle toho mého prosím nehoďte" dodala jsem. Přikývli a rozprchli se.

,,Díky" zakřičela Nat z pokoje. Šla jsem do pokoje na konci chodby. Jako jediný měl černé dveře. Byl to můj pokoj. Byl sladěný do tmavě hnědé. Chtěla jsem černou ale teta mi to zakázala.

Přešla jsem po obvodu celého pokoje a vzpomínala

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Přešla jsem po obvodu celého pokoje a vzpomínala. Bylo to tu plné vzpomínek. Krásných i špatných. Nechala jsem si tam věci a šla do garáže do které se dá jít dveřmi v kuchyni. Otevřela jsem dveře a hned rozsvítila. Bylo tu závodní auto. Dannyho auto. Audi RS8 Silver. 

Jel v něm hlavní závod který bohužel nepřežil

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Jel v něm hlavní závod který bohužel nepřežil. Už byl pár metrů od cíle když do něj z boku narazil další závodník a vyhodil ho z dráhy. Dannyho auto se několikrát překulilo a potom začalo hořet. Auto se podařilo uhasit a Danny byl s vážným stavem převezen do nemocnice. Na sále mu selhalo srdce a už se nepodařilo nahodit. Jeho auto jsem opravila. Sice jsem potřebovala hodně nových součástek a hodně peněz, ale zvládla jsem to. Mám na něj alespoň nějakou vzpomínku. Dannyho jsem měla ze všech sestřenic a bratranců nejraději. Ani jsem si to neuvědomila a rozbrečela jsem se. Vzlykla jsem a koukla na auta se kterými závodil. Ford Mustang Shelby GT 350 a BMW M3 Tuning. Jeho nejoblíbenější byla právě stříbrná Audi.

AvengersWhere stories live. Discover now