21- Pustili mě?

3.4K 207 10
                                    

Vzbudila jsem se v něčem měkkém. Zvedla jsem se do sedu a rozhlédla se kolem sebe. Byla jsem u sebe v pokoji-ne v tom bílém. Fury si asi rozmyslel to že jsem nebezpečná. Vstala jsem a šla rovnou do koupelny. Tam jsem udělala vše co se tam dělá-moje logika :D. Vešla jsem do šatny a převlékla se do džínů a bílého crop-topu.

 Vešla jsem do šatny a převlékla se do džínů a bílého crop-topu

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Prohlídla jsem se v zrcadle a viděla sebe. Jelikož mi šly vidět žebra z toho jak jsem byla podvyživená tak jsem si oblékla šedou mikinu se zipem. Zapnula jsem si ji a sedla si na postel. Pohrávala jsem si s tím náramkem co mi zabraňuje používat schopnosti dokud někdo nevešel do místnosti. Zase Loki.

,,Co zase chceš?" zeptala jsem se hnusně.

,,Pojď se najíst, je oběd" řekl.

,,Nemám hlad" prskla jsem. Vzal mě za zápěstí a asi nás teleportoval do kuchyně kde seděly Avengers. ,,Říkala jsem že nemám hlad" zasyčela jsem a vydala se na cestu do pokoje. Zabránila mi v tom ale ruka kolem mého pasu. Někdo mě posadil ke stolu. 

,,Jez" řekla Nat. Celou dobu jsem se v tom jídle jen rýpala. Neměla jsem hlad a bylo mi špatně. Dala jsem si do pusy jedno sousto, zhoupl se mi žaludek a já se běžela seznámit se záchodem. Běžela za mnou Wanda a když jsem zvracela držela mi vlasy a hladila mě po zádech. Vypláchla jsem si pusu a i s Wandou se vydala do obýváku. Sedla jsem si na gauč a koukala do zdi přede mnou. Přišel ke mě Tony, něco udělal na tom náramku a poté ho sundal.

,,Chtěly jsme se ti omluvit" začal Steve.

,,Za to jak jsme se k tobě chovaly a že jsme se tě nezastaly" přidal se k němu Pietro.

,,To je dobrý" řekla jsem.

,,Kamarádi?" zeptala se Nat.

,,Jo" usmála jsem se. Povídaly jsme si dokud necinkl výtah. Vyšel z něj naštvaný Fury.

,,Jak to že je venku?" zařval a ukázal na mě.

,,Pustily jsme ji" pokrčil rameny Tony a objal mě kolem ramen. 

,,Nemáte důvod ji tam držet" řekl Steve.

,,Neřekla nám jak se stala ledovým obrem" řekl

,,Jarve pusť nahrávku z místnosti kde byla Jess, od doby co tam byl Loki po dobu co odešel" přikázal Tony. Na televizi se objevil můj pokoj a vše jsem tam říkala. Fury potom s nějakým brbláním odešel.

AvengersWhere stories live. Discover now