43- Lazy

2.5K 155 6
                                    

Potom co jsem jim vše řekla, šla jsem se osprchovat a převléct se. Ve sprše jsem strávila asi půl hodinu než jsem vylezla. Osušila jsem se, vyfénovala si vlasy a hned je učesala. Namalovala jsem se a v ručníku šla do šatny. Když jsem otevřela dveře koupelny, zarazila jsem se. V pokoji se povalovali všichni členi Avengers. Někteří se na mě dívali pobaveně někteří asi hladově a třeba Steve celý červený odvrátil zrak.

,,Nevěděl jsem že máš tak pohodlnou postel" řekl táta a rozvalil se ještě víc.

,,Bacha ať ti neukápne slina Pietro" řekla pobaveně Wanda. On ji ale nevnímal a koukal na mě jako na kořist.

,,Začínám se ho bát" ukázala jsem na něj.

,,Tak se běž rychle oblíct" vyjekl táta. Zalezla jsem do šatny a začala koukat co si vezmu. Oblékla jsem si spodní prádlo a nakonec si vybrala růžovou teplákovou soupravu s třemi opičkami.

Na nohy jsem si vzala růžové huňaté ponožky s Unicornem a šla do pokoje kde už byla jen Nat s Wandou

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Na nohy jsem si vzala růžové huňaté ponožky s Unicornem a šla do pokoje kde už byla jen Nat s Wandou.

,,Co si udělat Lazy day?" koukla jsem na ně.

,,To se mi líbí" uculila se Nat.

,,Takže teď si zajdeme pro jídlo a pití aby jsme se nemuseli už zvedat" zavelela jsem a rozeběhla se do kuchyně kde měl táta tajnou skřínku se sladkostmi. Vzala jsem vše co jsem unesla, Wanda vzala 2 flašky Kofoli a 2 flašky nějakého sladkého pití a Wanda vzala taky hodně sladkostí. Vše jsme si to naskládaly na postel a poté se uvelebily. Jarvis tam pustil nějaký dobrý film a my mohly koukat. Na filmy jsme se dívali až do noci. Holky u mě nakonec usnuly. Po pravé straně Nat a po levé Wanda. Všechny jsem nás přikryla svojí velkou a teplou dekou s Unicornama a za chvíli usnula taky.

AvengersWhere stories live. Discover now