30- Unesení?

2.9K 188 2
                                    

Vzbudilo mě chladno a tvrdo pode mnou. Já jsem v noci spadla z postele? Pomalu jsem otevřela oči a zarazila se. Tohle není můj pokoj. Nechápavě jsem se rozhlédla a zjistila že jsem v cele kde mě Hydra věznila 5 let. Zaúpěla jsem a promnula si oči. Opřela jsem se o stěnu a nepřítomně hleděla před sebe. Až teď jsem si všimla že v protější cele jsou všichni Avengers kromě Pietra a Steva.

,,Už se probrala" dloubla Nat do táty. Ten hned zvedl hlavu a přiskočil k mřížím.

,,Jsi v pořádku?" vyhrkl. Zřejmě si nikdo nevšiml mého piercingu ve rtu.

,,Jo" přikývla jsem. Věimla jsem si že na sobě mám jen sportovní podprsenku co jsem si včera dávala, kalhotky, tílko a kraťásky na spaní. ,,Kdo mě převlékal?" zeptala jsem se.

,,Wanda, neboj" mrkl na mě Clint. Dveře od mé cely se otevřely a vstoupil celkem mladý chlap kterého moc dobře znám. Všichni v protější cele byly hned v pozoru.

,,Dlouho jsme se neviděli" ušklíbl se ten vořech-tak jsem mu říkala abych ho naštvala.

,,Nemůžu říct že by jsi mi chyběl" sladce jsem se uculila.

,,Já jsem ti nedovolil mi tykat" zvýšil hlas.

,,A co já s tím? Neříkej že jsi si už nezvykl" zašklebila jsem se.

,,Stoupni si a sundej si tričko" zavrčel. Sundala jsem si tričko a hodila mu ho na hlavu. Nějaké dvě gorily mi vzaly ruce a připoutali je nahoru ke stropu. Potom se sehnuli a k zemi mi připoutali nohy. Přistoupil ke mě vořech s nožem v ruce a začal mi  ním přejíždět po břiše, stehnech, ramenech, rukou a přejel i přes hrudník.

,,Nech ji být" zakřičela z protější cely Natasha.

,,Vezměte ji do laboratoře 107" řekl vořech a odešel. Ty dvě gorily mě odpoutali, vzali za ruce a vlekli ven. Hned po opuštění cely jsem se jim vytrhla.

,,Chodit ještě umím ty steroidovej debile" prskla jsem. S hlavou vztyčenou jsem kráčela chodbou.

AvengersKde žijí příběhy. Začni objevovat