18- Lola, Leo a hrátky s ledem

3.7K 226 12
                                    

Thor se se mnou už nebavil. V NY jsem hned jela za Susan. Ta mi řekla že asi týden nebudeme fotit kvůli rozbitému foťáku. Vzala jsem si od ní fotky které jsem nafotila a zase jela domů. V pokoji jsem se převlékla do černých legín a bílého crop-topu s nápisem 'LOVE'. Vzala jsem si fotky co mi dala Susan a šla do obýváku. Tam seděly jen ty malé děti. V kuchyni jsem si vzala džus a sedla si do křesla. Přišla ke mě ta holčička a chlapeček.

,,Ahoj, já jsem Lola a tohle je můj bratříček Leon. Jak se jmenuješ ty?" zeptala se Lola.

,,Ahoj, já jsem Linda" usmála jsem se.

,,Půjdeš si s námi hrát?" zeptal se nadšeně Leo.

,,A máte tu hračky?" zeptala jsme se.

,,Ne" posmutněl.

,,Já mám nápad" vyjekla jsem. Luskla jsem prsty a v obýváku začalo sněžit. Umím ovládat led ledových obrů i normální. Z normálního ledu jsem udělala pár autíček, panenek a ze sněhu sněhuláky. ,,Chcete ještě něco?" zeptala jsem se a dvakrát nadzvedla obočí.

,,Medvídka" vykřikli naráz. Jen jsem se zasmála, udělala medvídka z ledu a nechala ho kolem nás pobíhat.

,,Jak jsi to udělala? Naučíš mě to?" zeptala se Lola.

,,To se nejde naučit zlatíčko, já jsme se s tím už narodila" usmála jsme se.

,,To nevadí" mávla rukou. ,,Uděláš mi šaty jako měla Elsa?" vyjekla. Mávla jsem nad ní rukou a na ní se začaly dělat šaty které měla ledová princezna. ,,Woow" vydechla a začala se točit dokola. Mávla jsem nad sebou a na mě se začaly taky dělat stejné šaty.

,,Já chci taky, uděláš mi oblečení rytíře?" zeptal se Leo. Mávla jsem nad ním a na ně se začalo dělat oblečení rytíře. ,,Já vás ochráním princezny" řekl a stoupl si před nás.

,,Umíte se klouzat na ledě?" zeptala jsem se.

,,Jo" přikývly.

,,Tak pojďte" vzala jsem je za ruku a šla na chodu. Mrknutím jsem udělala na dlouhé chodbě led. Hned jsme se sklouzla a otočila se na ty dva. ,,No pojďte" usmála jsem se. Oni se se smíchem rozeběhly a sklouzly se. Vzala jsem je za ruku a sklouzla se na druhou stranu. Na konci jsme ale spadly a začaly se smát jak blbý.

,,Umíš udělat draka z ohně?" zeptal se Leo.

,,Umím ale spálil by ses" koukla jsem na něj.

,,To nevadí, každý rytíř má mít nějaké zranění" vyjekl.

,,Vaši rodiče by mě asi zabili jestli by se vám něco stalo" zakroutila jsem hlavou. On se urazil a otočil se ke mě zády. Povzdechla jsem si a udělala malého draka z ohně. Pomalu jsem ho pustila a hýbala s ním aby nespálil ani Lolu ani Lea. Jak si dohrály nechala jsem ho zmizet. Sklouzly jsme až do tělocvičny která byla prázdná-nebyla vybavená. Udělala jsem na zemi sníh, pár kopců ze sněhu, sněhuláky, houpačky a klouzačky. Oni po mě začaly házet koule a smály se.

,,Háhá" zasmála se Lola.

,,Hele, vy jste se spikly. To není fér" zasmála jsem se a hodilo po nich dvě koule. Skočily po mě a tím mě svalily na zem.

,,Je tu táta, máma, strejdové a tety" zašeptala mi do ucha Lola. Jelikož jsme byly za hromadou sněhu, vykoukla jsem a viděla je.

,,Mám nápad, uděláme si z nich srandu, co vy na to?" zeptala jsem se šibalsky.

,,Jo" přikývly. Udělala jsme naše iluze a nechala je ať vyjdou. My jsme si zatím udělaly zásobu sněhových koulí. Když jsme jich měly dost, nechala jsem iluze rozplynout zelenou mlhou aby si myslely že je to Loki. Clint a jedna žena se začaly zmateně rozhlížet kolem.

,,Ten hajzl Loki mi unesl děti a Jessicu" zavrčel Clint se zaťatými zuby. Všichni se otočily ke dveřím že odejdou. Kývla jsem na děti a náráz jsme po nich hodily koule. Co nejrychleji jsme se schovaly a potichu se smály.

,,Co to sakra?" zeptala se nechápavě Nat. To už jsme nevydržely a začaly se smát z plných plic. Všichni k nám přiběhly a koukaly na nás jak na zjevení. My jsme si jich ale nevšímaly a dál se smály.

AvengersKde žijí příběhy. Začni objevovat