-34- Jedeme párty!!

2.9K 181 2
                                    

-VEČER-
Odpoledne jsem do táty dostal trochu vynadáno že jsem mu neřekla že jsem modelka. Pepper mě naopak pochválila. Teď se chystám do clubu. Osprchovala jsem se, vysušila si mokré vlasy a následně je učesala. Stoupla jsem si před zrcadlo a začala se líčit. Oči jsem si namalovala do zelena, na rty jsem si nanesla jen růžový lesk.

 Oči jsem si namalovala do zelena, na rty jsem si nanesla jen růžový lesk

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Potom jsem si v šatně dlouho vybírala co si obleču. Nakonec jsem si oblékla miny šaty v mint barvě. Pod prsy byl tlustší stříbrný pás. 

Na nohy jsem si obula stříbrné podpatky které ladili ke stříbrnému psaníčku ve kterém jsem měla mobil, peněženku a pár dalších blbostí

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Na nohy jsem si obula stříbrné podpatky které ladili ke stříbrnému psaníčku ve kterém jsem měla mobil, peněženku a pár dalších blbostí. Nakonec jsem se ještě vyfotila a fotku dala na Instagram a Facebook. Vzala jsem si psaníčko a vyšla do obýváku kde měly čekat ostatní. Když jsem se táty zeptala jestli můžu do klubu tak řekl že půjdeme všichni. Prej se bude oslavovat to že jsem modelka. Stejně si myslím že táta ještě udělá párty v Avengers toweru.

,,Sluší ti to" usmála se Nat. Měla na sobě černé šaty do půlky stehen, na lemu byly malé stříbrné kamínky. Vlasy měla rozpuštěné a jemně nakulmované, líčení nebylo moc výrazné.

,,Tobě taky" usmála jsem se. O chvíli později přišla Wanda která na sobě měla červené šaty taky do půlky stehen. Šaty byly jakoby pokryté ještě krajkou. Vlasy měla přehozené přes rameno, líčení měla do červena- vypadala jako by na víčku měla oheň.

,,Sluší ti to" řekly jsme s Nat naráz. Rozesmály jsme se všechny tři.

,,Vám taky" usmála se. 

,,Kde jsou? Ti chlapy jsou horší než ženský" rozhodila jsem rukama asi po dalších deseti minutách co ještě nepřišli.

,,Tak se opijeme tady a Tonyho chlastem" rozhodla Nat a už šla k baru. Každá jsme si vzaly jednu flašku něčeho. Já jsem měla whisky, Nat asi rum a Wanda myslím že vodku. Jarvis nám pustil písničky a my začaly tančit. Když Nat spadla začaly jsme se smát jak debilové. Všechny jsme si stouply na stůl a začaly zpívat a různě se pohybovat. Asi to mělo představovat tanec. dyž už jsme byly docela dost opilé přišly chlapy/kluci. Chvíli nás sledovali pobavenými pohledy než se rozhodli něco říct.

,,To jste nemohly počkat na mě?" zeptal se nabroušeně Kdo jiný než táta.

,,Strašně vám to trvalo a -škyt-  navíc jste tu měly být už před hodinou" řekla jsem a začala se smát. Kluci se k nám přidali a za chvíli byly i oni opilí.

AvengersWhere stories live. Discover now