44- Vstávej

2.5K 155 0
                                    

Vzbudilo mě bušení na dveře.

,,Jessico jestli hned neotevřeš, vykopnu ty dveře a je mi jedno jestli si oblečená" poznala jsem hlas táty. Se zabručením jsem se zvedla z vyhřáté postele a otevřela dveře.

,,Co je?" zamumlala jsem.

,,Za 10 minut přijede Fury a chce aby si mu řekla co si všechno dělala tam kde si byla" zářivě se usmál.

,,Super, nazdar" mávla jsem na něj a zabouchla mu dveře před nosem. ,,Seru na Furyho, po skoro dvou letech se můžu konečně pořádně vyspat a oni mě budí" prskala jsem si pro sebe. Zase jsem si lehla a hned usnula. 

-O 10 MINUT POZDĚJI-
,,......hned otevři" zase mi někdo bušil na dveře. Zase jsem se zvedla a otevřela dveře. Tam stál táta se zamračeným výrazem. ,,Ty s ještě v pyžamu?" vyjekl.

,,A co jako?" zabručela jsem.

,,Hned se převleč a doklusej do obýváku nebo si mě nepřej" zamračil se a odešel.

,,Doklusej do obýváku. Ani mě nehne" protočila jsem oči a vyšla z pokoje. Nešla jsem však do obýváku ale o dva pokoje dál kde bydlel Steve. Věděla jsem že tam nebude a bude v obýváku jako všichni. Zavřela jsem za sebou dveře a lehla si do postele. Vážně se potřebuju vyspat a to že mě někdo budí v 7 hodin tomu moc nepomáhá. Ať si Fury nasere. Zachumlala jsem se do jeho peřiny a spokojeně vydechla. Ani jsem o tom nevěděla a byla jsem tuhá.

Probudil mě pocit že se na mě někdo kouká. Otevřela jsem oči, sedla si a nechápavě se rozhlídla. Kde sem. Aha, už vím. Pohledem jsem se zastavila na Stevovi který seděl v křesle s hrnkem něčeho a s úsměvem na mě koukal.

,,Promiň Steve, ale já se potřebovala vyspat a oni mě pořád budili" vysvětlila jsem moje nocování v jeho posteli.

,,Dobrý, já to chápu" usmál se. Usmála jsem se taky a vstala. Ustlala jsem mu postel a šla ke dveřím.

,,Ještě jednou se omlouvám, půjdu ahoj" mávla jsem na něj a odešla do svého pokoje. V koupelně jsem provedla veškerou hygienu a potom šla do šatny. Oblékla jsem si hnědé tričko s nápisem, černé džíny a na nohy hnědé converse.

 Oblékla jsem si hnědé tričko s nápisem, černé džíny a na nohy hnědé converse

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Vzala jsem si mobil a šla do kuchyně. Jak já se těším na to jak táta vybuchne až mě uvidí. Měla jsem přijít v 7 a je 11. Upsík. Nepozorovaně jsem se dostala do kuchyně kde jsem si vzala snídani která se skládala z ovesných vloček s ovocem.

AvengersWhere stories live. Discover now