51- Vořech

2.5K 167 4
                                    

-DALŠÍ DEN RÁNO-
Vzbudila jsem se když mi zvonil budík. Dneska máme letět zpátky do toweru. Líně jsem se vyhrabala z postele a dokolíbala se do koupelny. Málem jsem upadla když jsem se viděla v zrcadle. Vyčistila jsem si zuby, obličej taky, učesala se a potom nalíčila. V šatně jsem si oblékla kraťásky, šedé tričko s nápisem LAST NAME HUNGRY. FIRST MANE ALWAYS. a na to zelenou kostkovanou košili.

Na krk jsem si dala řetízek s měsíčkem a na ruku dva náramky

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Na krk jsem si dala řetízek s měsíčkem a na ruku dva náramky. Noha už mě tolik nebolela. Najednou se celou základnou rozezněl alarm. Světýlko nad dveřmi začalo červeně blikat. Za pas jsem si dala dvě pistole a do každé podrážky bot které jsem si rychle obula, dala dýku kterých jsem měla sadu za pasem z druhé strany. Vlasy jsem si rychle stáhla do ledabylého drdolu a vyběhla z pokoje. Na chodbě jsem potkala Clinta.

,,Neměla by jsi tu být" řekl a opřel se zády o ty mé. 

,,A to mám jako sedět v pokoji na zadku a čekat až mě někdo přijde zabít?" zeptala jsem se nabručeně a po pár lidech střelila. Posraná Hydra.

,,Ne, myslím že by tě Tony posadil do quinjetu a poslal do toweru" uchechtl se.

,,Ne díky, jsem agentka a nehodlám se jen tak povalovat když někdo útočí na základnu" prskla jsem. Po chvíli jsme se rozdělili a každý šel jinou chodbou. Hodně jsem jich zabila  akdyž mi došly náboje, používala jsme schopnosti a nebo házela dýky. Doběhla jsem do tělocvičny kde byl jen jeden.

,,Á, už jsem na tebe čekal" usmál se na mě. Byl to vořech, hlavní vedoucí Hydry.

,,Co tady chcete?" zeptala jsem se.

,,Tebe. Oni mám tě vzali, patříš k nám" naklonil hlavu na stranu.

,,Děláš jako bych byla nějaká věc, věc bez které se nikdo neobejde" pokroutila jsem hlavou.

,,Jsi věc, jsi jen experiment který se náhodou vyvedl" pokrčil rameny a pomalu šel ke mě.

,,Máš pravdu, jsem experiment" koukla jsem mu zpříma do očí. Na tváři se mu usadil vítězný úsměv. ,,Ale taky jsem vycvičený agent Shieldu a nenechám si srát na hlavu" dala jsem mu pěstí.

,,Ty malá děvko" vyplivl krev.

,,Jiné nadávky by ve slovníku nebyli?" ušklíbla jsem se.

,,Je jich tam dost" prskl.

,,Pochybuju, do tvé malé hlavy se toho moc vlézt nemůže" nakrčila jsem obočí.

,,Moc si dovoluješ holčičko" zavrčel a střelil mě do nohy. Kousek pod tu kterou jsem schytala na misi. 

,,A umí holčičky tohle?" zvedla jsem obočí. Vykopla jsem nohu která se trefila přímo do jeho břicha. Ohnul se takže jsem ho kolenem trefila do obličeje a následně jsem mu podkopla nohy. Rychle se zvedl a zaútočil. Jeho ránám jsem se vyhýbala a někdy ho trefila. Když dopadl zádama na zem, rychle jsem si na něj obkročmo sedla. Ruce jsem mu jednou mojí přišpendlila nad hlavou a druhou jsem mu přiložila dýku na tepnu na krku.

,,Hni se a je po tobě" zavrčela jsem. Nějak se mi podařilo ho spoutat. Slezla jsem z něj a vytáhla ho na nohy. Chytla jsem ho za rameno a vedla k cele. ,,Tady si chvíli pobudeš" zamkla jsem za ním. Kulhavě jsem se dostala až do řídící místnosti. Cítila jsem jak mi po noze tečou potůčky krve. Nějaký agent mi přisunul stoličku a já se na něj vděčně podívala. Svalila jsem se na ni a až potom se podívala na Avengers a Furyho.

AvengersWhere stories live. Discover now