46- Nákupy

2.6K 144 5
                                    

,,Kam jdeme první?" zeptala jsem se.

,,Večer půjdeme do klubu, potřebujeme šaty" usmála se a už mě táhla do obchodu s luxusními šaty. Procházela jsem mezi věšáky až jsem našla ty pravé. U bot jsem si  vybrala černé které k tomu ladili a šla si to zkusit. Boty byly na vražedném podpatku ale nějak jsem to zvládla.

,,Liz" zavolala jsem ji.

,,No?" přišla ke mě. Vylezla jsem z kabinky a ukázala se ji. ,,Tak to je mega, ty si vem" vypískla. Ona měla na sobě béžové šaty s proužkami, černé lodičky a černé psaníčko.

,,Sluší ti to. Teď si zajdeme na nehty a potom do kadeřnictví" uculila jsem se. Sundala jsem si šaty s lodičkami a i s Liz je šla zaplatit. Já jsem si udělala černé matné nehty a jen prstenček jsem měla se zlatými kamínky.

 Já jsem si udělala černé matné nehty a jen prstenček jsem měla se zlatými kamínky

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

V kadeřnictví jsem se nemohla rozhodnout jakou barvu si dám na hlavu.

,,Liz jakou? Světle fialová až do bíla nebo červená?" zeptala jsem se zoufale.

,,jestli vám můžu poradit. Víc by vám slušela ta světle fialová" usmála se kadeřnice.

,,Tak jo, děkuji" usmála jsem se. Sedla jsem si na židličku před zrcadlo a vytáhla si mobil. Zatímco ona mi barvila vlasy, já jsem si hrála hry. Trvalo to asi hodinu. ,,To je super" vydechla jsem. Fakt to bylo úžasné.

,,Sluší vám to" řekla kadeřnice. Zaplatila jsem jí a ona odcupitala pryč.

,,Má pravdu" koukla na mě Liz.

Z nákupáku jsme odcházeli ověšené taškami

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Z nákupáku jsme odcházeli ověšené taškami.

AvengersWhere stories live. Discover now