-66- Zase Thore?

2.2K 136 3
                                    

Vzbudila jsem se až další den ráno.  Až když jsem se probrala, došlo mi co se včera stalo. Vstala jsem z postele a šla rovnou do koupelny. Vyčistila jsem si zuby, z vlasů si udělala dva pletené copánky a nalíčila se. V šatně jsem si oblékla vínové tričko, černé legíny a obula si černé converse.

 V šatně jsem si oblékla vínové tričko, černé legíny a obula si černé converse

Hoppla! Dieses Bild entspricht nicht unseren inhaltlichen Richtlinien. Um mit dem Veröffentlichen fortfahren zu können, entferne es bitte oder lade ein anderes Bild hoch.

Vzala jsem si mobil a šla do kuchyně. Po pravdě se mi tam moc nechtělo protože se ostatní budou vyptávat na to co se stalo na Ásgardu a proč jsem brečela. A další důvod byl Thor. Pokud se včera vrátil a je tam, určitě bude mít další keci o tom že jsem princezna. Ale já jí být nemůžu. Copak se princezna chová jako já? Ne, takže jí nejsem a tečka. Vzala jsem si kukuřičné lupínky s mlékem a sedla si k ostatním ke stolu. Na mé neštěstí hned naproti mě seděl Thor. Fakt super. Byla jsem v klidu a to se změnilo když do mě Thor zase začal hustit to že jsem princezna. Prvních pár vět jsem úspěšně ignorovala, ale potom už se to nedalo.

,,Můžeš toho nechat Thore?" řekla jsem aniž bych spustila zrak z misky.

,,Tak si to nech vysvětlit" vydechl.

,,Ale tady není nic co by si mi měl vysvětlit" prskla jsem.

,,Jessico...." začal ale já ho přerušila.

,,Žádné Jessico, tak se i s tím chlapem z Ásgardu prostě budete muset smířit s tím že já princezna nějakého posraného světa prostě nejsem. Je to tak těžké pochopit? To že jsem princezna si strčte někam" zakřičela jsem na něj a postavila se.

,,Je to jen domněnka, kdyby si zůstala na Ásgardu, zjistili by jsme jestli je to pravda" zopakoval to co včera.

,,Přesně, jen TVOJE domněnka" prskla jsem a rozešla se zpátky do pokoje.

,,Jak tě mám sakra přinutit aby si se mnou šla za otcem a tam jsme zjistili jak to je?" zeptal se zoufale.

,,Nijak, já už tam nejdu ani za zlaté prase" zakroutila jsem hlavou. Odešla jsem do pokoje kde jsem si lehla a vzala si macbook. Pustila jsem si nějaký film u kterého jsem usnula. Zdálo se mi o tom že jsem princezna a že mi někdo zakázal odejít z Ásgardu. Musela jsem tam být do konce života. Divný sen.

AvengersWo Geschichten leben. Entdecke jetzt