14- Vánoce

4.5K 250 4
                                    

-1 DEN DO VÁNOC-
Už týden jsem v Avengrs toweru v NY s Tonym, Pepper a Avengers. Je mi s nimi dobře.

Právě stojím v šatně a vybírám si oblečení na dnešek. Nakonec jsem si vybrala černé džíny a šedé tričko s dlouhým rukávem.

 Nakonec jsem si vybrala černé džíny a šedé tričko s dlouhým rukávem

اوووه! هذه الصورة لا تتبع إرشادات المحتوى الخاصة بنا. لمتابعة النشر، يرجى إزالتها أو تحميل صورة أخرى.

Vzala jsem si do ruky mobil a šla do kuchyně kde jsem se nasnídala. Poto jsem sedla do obýváku a na mobile dělala výpočty na jednu robotickou věc. Dobře, je to unicorn velký asi jako kůň. Jo, jsem jeblá. Chvíly jsme si potom s tátou povídala.

,,Jdu do dílny" zvedla jsem se a odešla. Mám tady vlastní dílnu která je skoro stejná jako Tonyho ale mám tam vlastní stroje. ,,Jarve nikoho nepouštěj" řekla jsem.

,,Jistě slečno" odpověděl. Zítra jsou vánoce. Mám dárek pro Nat, Thora, Steva, Clinta, Bruce, Pietra a Wandu. Takže chybí Tony kterému chci dát oblek. Plány obleku jsem dělala včera celý den. Dala jsem se do práce a modlila se aby jsem to stihla do vánoc. Je to těžké ho vyrobit, ještě když ho dělám poprvé. Asi jsem si měla nechat víc času na jeho výrobu. 

Z dílny jsem vylezla až na štědrý den asi v 5 hodin. 

,,Co jsi v té dílně tak dlouho dělala?" zeptal se pobaveně Tony.

,,Tančila břišní tanec" řekla jsem ironicky. Když bylo asi šest hodin šla jsem se připravit. Osprchovala jsem se a potom se nalíčila:

 Osprchovala jsem se a potom se nalíčila:

اوووه! هذه الصورة لا تتبع إرشادات المحتوى الخاصة بنا. لمتابعة النشر، يرجى إزالتها أو تحميل صورة أخرى.

Oblékla jsem si nové krátké fialové šaty.

Vlasy jsem si nechala volně padat po ramenech

اوووه! هذه الصورة لا تتبع إرشادات المحتوى الخاصة بنا. لمتابعة النشر، يرجى إزالتها أو تحميل صورة أخرى.

Vlasy jsem si nechala volně padat po ramenech. Nanosila jsem všechny dárky až na Tonyho do obýváku a šla do kuchyně. Všichni seděly u stolu a čekaly na mě. Večeře proběhla v tichosti. 

,,A teď dárky" vykřikl Tony a běžel ke stromečku do obýváku.

,,Jako malé dítě" zakroutila hlavou Nat v černých šatech. Přesunuly jsme se ke stromečku a rozdávaly dárky. Všichni byli nadšení ze všech dárků. Měly jste vidět Tonyho výraz když zjistil že ode mě dostal jen náramky. Ale byli to náramky které jsou součástí obleku.

,,Stoupni si" usmála jsem se. On tak udělal. Nasadila jsem mu ty náramky a zmáčkla na obou zmáčkla menší čudlík. ,,Jarve můžeš" odstoupila jsem. Kolem Tonyho začaly neslyšitelně lítat kusy obleku a pomalu se na něj lepily. ,,Když řekneš jakoukoliv barvu, oblek se tak zbarví" řekla jsem.

,,Modrá" řekl Tony. Oblek se začal od vrchu zbarvovat do modra. Vystoupil z obleku a ohromeně na něj koukal.

,,Můžeš na něm měnit barvu, máš tam nespočet nových zbraní a vychytávek, je skoro neslyšitelný když letíš, má dvakrát menší spotřebu baterie než ty co si vyrábíš, je tam i záložní baterie, větší výkonnost trysek jak na nohách tak na rukách i vzadu na krku. Pistole, lasery, bomby, mini bomby, mini raketky, světla v očích a v rukách, přiblížení a oddálení obrazu, je tam i Jarvis. Vydrží ve vysokých i nízkých teplotách. To by mělo být vše " vyjmenovala jsem asi vše co měl ten oblek. 

,,Ještě jsi zapomněla že je vodě odolný a ohni vzdorný" doplnil mě Jarvis.

,,Jo, to taky" usmála jsem se.

,,Páni, strašně děkuji" vydechl Tony a silně mě objal. ,,Si ta nejlepší dcera kterou jsem si mohl přát" vážně mi na rameno dopadla slza. Odtáhla jsem se od něj a koukla mu do obličeje.

,,No nene, já jsem dohnala k slzám samotného Tonyho Starka. Dejte mi nobelovku" vykřikla jsem se smíchem.

Avengersحيث تعيش القصص. اكتشف الآن