8- Záchrana

4.6K 252 1
                                    

Koukla jsem na všechny a utekla do pokoje. Převlékla jsem se do šedých tepláků, sportovní bílé podprsenky značky a černobílé boty značky Nike. Teď jsem vlastně chodící reklama na Nike.

Seběhla jsem schody a zamířila do obýváku

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Seběhla jsem schody a zamířila do obýváku.

,,Jdu si zaběhat Pepper" usmála jsem se na ni.

,,Přijď brzo domů" úsměv mi oplatila.

,,Však mě znáš" ušklíbla jsem se.

,,No právě" zasmála se.

,,Tak já jdu ahoj" dala jsem jí pusu na tvář a vyběhla z domu. Vzala jsem to přes park kde moc lidí nebylo. Běžela jsem kolem střední vrstvy obyvatelů a všimla si že jeden dům hoří. Běžela jsem k němu a nevšímala si pošahaných novinářů kteří jsou všude.

,,Je tam ještě Denisa, Marko, a Philip" zakřičela jedna holka hystericky.

,,Neboj hasiči jsou na cestě" uklidňoval ji asi 22 letý kluk.

,,Jsou tam jen ti tři?" přiběhla jsem k nim.

,,A ty jsi jako kdo?" prskla holka. Viděla jsem jak se propadala střecha, tak jsem ji svou modrou mlhou držela ve vzduchu.

,,Jestli mi to hned neřekneš tak ti co jsou vevnitř se udusí" štěkla jsem po ni.

,,Jo, jenom ti tři" řekl kluk. Přikývla jsem a rozeběhla se do domu. Po schodech jsem rychle vyběhla do 1. patra a rozrazila dveře po mé pravé ruce. Viděla jsem asi 11ti letou holku jak se dusí na posteli. Mávnutím jsem jí poslala čistý vzduch a vzala ji na ruce. Před domem jsem ji položila na zem a běžel zpět.

,,Jarve dovez mi sem dvě moje auta prosím" řekla jsem do mobilu.

,,Jistě slečno" odpověděl. Mobil jsem strčila do kapsy a rozrazila další dveře. Tam byl asi 17ti letý kluk. Poslala jsem mu vzduch a pomohla mu na nohy. 

,,Pojď se mnou" řekla jsem. Kývl a šel. Posledního mi trvalo najít nejdéle. Ležel na zemi v bezvědomí. Byl to 3 letý chlapeček. Vzala jsem ho a běžela ven. Dům jsem nechala spadnou a běžela k autu. ,,Kdo z vás umí řídit?" zeptala jsem se.

,,Já" řekl ten kluk kterému bylo 22.

,,Ten malý se nadýchal nejvíce kouře a do nemocnice je to daleko, takže pojedeme ke mě. Tady máš klíče a jeď za mnou" řekla jsem rychle a hodila mu klíče. Do mého auta jsem dala tu holku a malého kluka. Co nejrychleji jsem jela k nám domů a občas kontrolovala auto za mnou. Když jsem dojela k vile vyskočila jsem z auta, vzala na ruce chlapečka a za ruku tu holku. Z auta které přijelo chvíli po mě vyskočily ti dva a pomohly tomu klukovy. Pustila jsem tu holku a s nimi za zády běžela do Tonyho nemocnice. Neměla jsem čas na zadávání kódu tak jsem vykopla skleněné dveře a kluka položila na lehátko.

,,Jess je to astmatik a právě má zástavu srdce"oznámil Jarvis. Rychle jsem mu dala dýchací masku, napojila ho na přístroje a začala s masáží srdce. Jak může mít zástavu jen z nadýchání se kouřem? Přístroj na kontrolování životních funkcí začal pravidelně pípat a já si oddychla. Ještě že jsme byly se školou v nemocnici kde mám říkaly co dělat když se někdo nadýchá kouřem.

,,Bude v pořádku?" přišla ke mě osmnácti letá holka.

,,Měl by být mimo ohrožení života" řekla jsem. ,,Vy jste v pořádku?" otočila jsem se na ty dva co jsem zachránila.

,,Jo, díky za záchranu" usmál se kluk.

,,To si musela ty dveře vykopnout?" prskl právě přicházející Tony.

,,Jako sorry ale když jsem měla v náručí kluka se zástavou tak se nebudu zdržovat naťukáváním kódu" zakroutila jsem hlavou.

AvengersWhere stories live. Discover now