11- Útěk a nalezení

4.8K 254 14
                                    

-POHLED JESS-
Když jsem s vzbudila někdo mě držel za ruku. Zvedla jsem asi kilová víčka a podívala se na toho kdo mě drží. Byla to Pepper a spala s hlavou opřenou o postel.

,,Pepper" šeptla jsem a trochu do ní šťouchla. Ona se vzbudila a začala se zmateně rozhlížet.

,,Jess" řekla nadšeně a objala mě.

,,Jak dlouho jsem byla mimo?" zeptala jsem se.

,,2 týdny" řekla a pohladila mě po vlasech.

,,A můžu domů?" udělala jsem psí oči.

,,Ne, počkej jdu pro doktora" řekla a odešla. Rychle jsem se vyhrabala z postele a kouzlem si vyčarovala oblečení: černé džíny, bílé tričko, černou koženou bundu, bílé botasky. Jo, to jsem vám neřekla. Umím kouzlit, trochu. Na chodbě jsem už slyšela Pepper a tak jsem rychle vyskočila z okna, roztáhla křídla a letěla na letiště. Přistála jsem kousek od letiště, vyčarovala si doklady a na letišti si koupila nejbližší letenku do Česka. Nejbližší let byl naštěstí za 15 minut.

-O MĚSÍC POZDĚJI-
Když jsem doletěla do ČR, jela jsem do své vily. Už jsem tu měsíc. Oni mě stále hledají ale ještě je nenapadlo jet sem do Česka. Moje vila má výhodu v tom že není v záznamech S.H.I.E.L.D.u.

Zrovna jsem se svojí třídou na Akademii. Vlastně to není jen naše třída ale jsou to všechny holky ze střední. Hlavní tanečnice jsou čtyři: já-blond vlasy, Ema-blond vlasy, Šárka-černé vlasy a Vaness-červené vlasy. Všichni jsme se oblékly a když nás zavolaly tak jsme šly na pódium. Šly jsme jen mi čtyři, ostatní přijdou později. Když jsem se podívala do hlediště myslela jsem že mám vidiny. Byl tam táta, Pepper a Avengers-jo už jsem si zjistila kdo to je.

,,Šárko mám vidiny nebo jsou v hledišti Avengrs, táta a Pepper" šeptla jsem jí nervózně.

,,Nemáš vidiny" uchechtla se.

,,Tak to je v prdeli" zamumlala jsem a postavila se do pozice ve které začínáme. 

,,Bude to v pohodě" koukla na mě Vaness. Jen jsem přikývla a čekala až pustí písničku Salute od Little Mix. Tenhle tanec jsme nacvičovaly celý měsíc tak doufám že se nic neposere. 

Když jsme dotančily sklidily jsme velký potlesk. Šly jsme do zákulisí a tam se převlékly. Já jsem si oblékla světle modré džíny, růžovo béžový crop-top, bílé Adidas boty, přes rameno šedou kabelku a na oči ray ban brýle.

 Já jsem si oblékla světle modré džíny, růžovo béžový crop-top, bílé Adidas boty, přes rameno šedou kabelku a na oči ray ban brýle

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

,,Jdeme do skate parku?" zeptala se Ema.

,,Jasné" řekly jsme. My s holkami pořád nosíme skateboardy u sebe takže dobrý. Vyšly jsme ven, naskočily na skateboardy a jely do parku který nebyl daleko. Hned jsme vyjely na rampy a předváděly se před kluky co seděly na tribuně. Po to co jsme se předvedly, sedly jsme si na jednu rampu. Vytáhla jsem cigarety a dala holkám. Sama jsem si taky zapálila a potáhla. Někdo mi cigaretu vzal a zašlápl ji. Vražedně jsem se koukla na viníka. Do prdele. Před sebou jsem vděla stát celý Avengers tým.

,,Můžete mě nechat být?" zeptala jsem se.

,,Pojď s námi do New Yourku, prosím" řekla Pepper.

,,Nechte mě být, já mám domov tady" prskla jsem, zvedla se a vydala se pryč. Naskočila jsem na skateboard a jela až domů. 

AvengersWhere stories live. Discover now