27- Mise

3.1K 191 4
                                    

Po docela dlouhé sprše jsem vylezla a osušila se. Vysušila a učesala jsem si vlasy, namalovala se a oblékla si župan. Vylezla jsem z koupelny a zarazila se. U okna stál Fury.

,,Potřeboval bych aby jste jela na misi" oznámil.

,,Nemáte své agenty?" zvedla jsem obočí.

,,Mám ale ti jsou buď v terénu, hlídají základnu nebo jsou to nováčci kteří nejsou připraveni na akce" pokrčil rameny.

,,O co jde?" zeptala jsem a a zalezla do šatny.

,,Našly jsme základnu Atlasu- to je organizace podobná Hydře. dělají tam pokusy na mladých lidech. Nemělo by tam být moc agentů protože základnu chtějí zničit. Právě proto musíte jet už dnes" dopověděl. Oblékla jsem si uniformu kterou my nedávno donesl jeden agent Shieldu.

 Oblékla jsem si uniformu kterou my nedávno donesl jeden agent Shieldu

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Dala jsem si do všech kapes pistole a různé takové věcičky. Vylezla jsem z šatny a s úsměvem si před něj stoupla. Vyšel ze dveří a mířil do obýváku kde je výtah. 

,,V quinjetu si to pročtěte, jsou tam jména všech lidí co tam jsou" podal mi složku a zastavil se před výtahem.

,,Názor táty na to že jdu na misi znát nechcete?" koukla jsem na něj.

,,Myslím že názor znám" uchechtl se. ,,Pro vás je to šance a nové zkušenosti, jestli chcete být agentka" dodal. ,,Tohle si dejte do ucha a tohle na uniformu, můžete se tím domlouvat s ostatními agenty" podal mi dvě zařízení. Jedno jsem si dala do ucha a druhé si připnula na uniformu. ,,Přeji hodně štěstí" poplácal mě po rameni a postrčil mě do výtahu. Vyjela jsem až na střechu kde čekaly nějací dva agenti u quinjetu.

,,Jsem Christian" usmál se brunet.

,,Jessica" úsměv jsem mu oplatila.

,,Oliver" koukl na mě blonďák.

,,Jessica" usmála jsem se. Sedla jsem si na místo pilota v quinjetu a rovnou vzlétla.

,,Fury říkal že nám budeš 'velet' Jess" sedl si vedle mě Oliver.

,,Asi jo" pokrčila jsem rameny.

,,A máme plán?" zeptal se Chris a stoupl si za mě.

,,Plán je: vtrhnem tam, pozabíjíme agenty, vyzvedneme ty lidi na kterých dělají pokusy a zavezeme je do Shieldu" pokrčila jsem rameny a nastavila autopilota. Vytáhla jsem si složku a začetla se.

-NA ZÁKLADNĚ ATLASU-
Potichu jsem se plížila chodbou a Oliver s Chrisem mi byly v patách. Ne doslova. Sem tam u nějakých dveří stál agent nebo se tu procházel, ty jsme ale zmrzačili. Dobře nezmrzačili ale zamordovali je hnusný slovo.

,,Vždyť tu není žádná zábava" zabrblala jsem. ,,Je tu vůbec někdo?" rozhodila jsem rukama.

,,Vypadá to že ne" pokrčil rameny Oliver a sklonil pistole které měl v rukou.

,,Rovnou můžeme udělat módní přehlídku" prskla jsem. Před námi se chodba rozdělila na tři. ,,Oliver doprava, Chris doleva a já jdu doprostřed" koukla jsem na ně. Oni vešly do svých chodeb a já do své. Hned za rohem bylo asi dvacet agentů a modrou růží v kruhu na rameni. ,,Zábava začíná" usmála jsem se a střelila tři agenty. Spálila jsem deset agentů ohněm, po pěti jsem hodila blesky. Poslední dva si mě nevšímali. Stoupla jsem si před ně a koukla na ně.

,,Myslíš že ta holka ze Shieldu přijede dneska?" zeptal se jeden druhého. Oni jsou snad slepí. Za zády jsem jim zabila 18 agentů a oni se tady baví jako by se nechumelilo.

,,Haló, dementi já už jsem tady" zamávala jsem jim před obličejem. Nic. Vrazila jsem jednomu pěstí a to už se probrali. ,,Ta holka ze Shieldu už je tady zlato" ušklíbla jsem se na toho prvního. Vrazil mi pěstí a kopl mě do břicha. ,,Trochu úcty k dámě, ně?" prskla jsem a skočila mu na záda. Hlavu jsem mu zkrotila nepřirozeně dozadu a ozvalo se křupnutí. Seskočila jsem z něj a on se zhroutil k zemi.

,,Zabila si mi kamaráda" zavrčel a dal mi pěstí.

,,Jestli sis nevšiml zabila jsem ti jich víc" sladce jsem se usmála a dala mu pěstí. Otočil mě zády k sobě a narazil mě na zeď. Vykopla jsem nohu dozadu a tím se osvobodila. Ještě chvíli jsme se tam praly a to už mě unavovalo. Střelila jsem do do srdce. ,,Jak jste na tom" zeptala jsem se do sluchátka. Přešla jsem k počítači a stáhla z něj všechny informace.

,,Máme všechny, už jsme skoro u quinjetu" oznámil Oliver.

,,Dobře, za chvíli jsem tam" řekla jsem a vytáhla flešku. Rychle jsem proběhla chodby až ven a dala tam pár bomb. Když jsem byla v quinjetu všechny vybouchli.

AvengersHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin