Frikänd, frieriet och en försmak på en dold kraft (Kapitel34)

12 1 0
                                    

En timme efter att de fyra lämnat sjukhus flygen släppte Madam Joy de som hade varit förstenade det var bara Marietta som var tvungen att stanna pågrund av dåliga hälsoresultat.
***
Myrtle och Hagrid gick upp till rektorns kontor där Dumbledore satt och väntade på dem tillsammans med två av Avalons Elit fyra medlemmar närmare bestämt Amelia Bones och Griselda Marchbanks.
***
Amelia Bones ville ha Myrtle's vittnes uppgifter så Myrtle fick berätta hela historien om hur hon blev förstenad och vilka som var på platsen vid det ögonblicket då hon blev förstenad.
När Amelia Bones hade fått alla fakta så åter vände hon till Elit fyras högkvarter och började att stryka mycket som inte stämde med sanningen bland annat allt som en viss student vid namn Mr. Riddle hade sagt om att han påstod att han hade sätt som ända vittne. Amelia fnös åt det hela han var inte något vittne då han faktiskt den skyldiga i det hela.
När hon hade gått igenom alla gamla och nya uppgifter så kallade hon till en presskonferens där hon bad Rubert Hagrid om ursäkt å konstapel Jenny konceptets vägnar! Han sågs nu som en oskyldig man som blivit oskyldigt dömd för ett brott som han inte har begått!
***
Resterande av året gick i rasande fart och årets tenor kom och gick Gryffindors Running lag vann hem bucklan Myrtle och Hagrid tog och skrev sina G.E.T- och F.U.T.T- prov och klarade dem med bravur.
***
Efter alla tentor och prov var alla vännerna sittande nere vid stranden och pustade ut när Hagrid vände sig mot Myrtle och satte sig upp på ett knä och tog fram en fyrkantig liten ask och öpnade den och frågade Myrtle vill du gifta dig med mig här i sommar?
Myrtle spärrade upp ögonen och svarade oh Rubert det vill jag vill gärna gifta mig med dig i sommar!
Hon bokstavligen kastade sig i över Hagrid medan Surskit, Wooper, Fang, Norbert, Aragon och alla de andra stod eller satt bredvid och såg på dem.
Lycko var den ända som inte märkte något av allt då han låg lutad mot ett träd och sov.
***
När Myrtle backar bort från Hagrid så vänder Ginny sin blick mot sin väska för att se att det blinkar i den.
Hon skriker till av häpnad för att krypa fram till den och plocka fram de två äggkuvöserna för att sedan ta av glas kupolerna på båda äggen.
Nästan alla hade samlas runt Ginny, äggen och Umbreon!
De enda som inte gjorde det var Harry och Luna med sina Pokémon och såklart Lycko som fortfarande låg och sov.
Äggen blinkade hela tiden men de vägrade att knäckas Ron och Rose fick ögon kontakt med Hagrid som sade jag tror att de inte vill ha publik när de knäcks så alla skingras från platsen!
Draco tittade sig runt och frågade var har Harry och Luna tagit vägen?
Justin sade jag såg dem lämna med sina pokemon när Ginny skrek till!
Draco och Hermione kallade tillbaka sina Pokémon och gick mot det hållet som Justin hade pekat mot med Rose och Dafne som följde med dem.
Parvati och Padam tog med sina Pokémon ner till vattenbrynet och tog av sig till badkläder och hoppade i vattnet med Dean, Megan och Tracy.
Nevill, Dudley, Justin, Seamus och Blaise lade sig tillbaka i gräset och bara kopplade av.
Ron, Myrtle och Hagrid stannade kvar med Ginny för att vara moraliskt stöd för henne vid kläckningen av hennes ägg.
***
Draco, Hermione, Rose och Dafne fann Harry och Luna borta vid växthuset där de hade slagit sig ner på kortklippt gräs.
Draco frågar varför stack ni?
Luna svarar vi har känt oss mer och mer olustiga i närheten av Ginny vad närmare kläckningen av hennes ägg och när nu äggen ska till att knäckas så kände vi att vi inte klarade det längre!
Draco frågar jag förstår inte riktigt ni trivs ju i Umbreon eller hur?
Harry svarar ja men det är stor skillnad då våra Pokémon lärt sig att känna honom som en Eevee och på så sätt kan de ha förstående med hans nya utveckling nu med de nya tillskotten så blir vi och våra Pokémon stela och olustiga i deras närhet!
Dafne frågar men Harry dina Pokémon blir inte olustiga när du förvandlas till Hoopa?
En röst bakom flickorna och Draco sade jag förstår deras situation då jag är i samma men med bland annat Weasley bröderna utom Percy eller Charles under mitt första år!
Hermione spärrar upp ögonen och säger du har vatten- och flyg-typs Pokémon Cho och båda typerna är svaga mot elektriska Pokémon eller hur?
Cho nick till svar.
Rose frågar vad har det med Harry och Luna att göra?
Hermione svarar det har allt med Harry och Luna att göra för prisis som elektriska Pokémon är starka mot vatten- och flyg-typs Pokémons så har psykiska Pokémon en svaghet och det är Dark- och Ghost-typs Pokémon men Harry klarar av Ghost-typs på grund av att hans omvandling till en Hoopa som är en dubbel typ mellan psykisk- och ghost-typ som gör det lättare för honom att klara av ghost-typs Pokémon!
Dafne frågar borde inte Luna ha lättare med Dark-typs Pokémon då båda hennes Pokémon är även Fariy-typs Pokémon också och Fairy-typs är starka mot Dark- och Ghost-typs Pokémon?
Draco svarade det är inte så säkert med tanke på att både Kirlia och Mimi jr har psykisk som sin huvud typ prisis som Cillas huvud typ är Ice-typ!
Rose frågar vad är Charmanders och Fennekins huvud typ?
Hermione svarar både Charmander och Fennekin är enkel typs Pokémon av eld typs Pokémon men när utvecklas till sin slutliga form blir de dubbel typs Pokémon Charmander blir då också flyg-typs Pokémon och Fennekin blir psykisk-typs Pokémon men båda har fortfarande elden som sin huvud förmåga!
Harry sade där har du fel Hermione på Delfox så tar den psykiska delen över och när det gäller Charizard så visst om man inte skaffar en mega sten till den så är den huvud typ eld men om man skaffar mega stenen så beror det på vilken sten man skaffar för om man skaffar Charizardite X så blir dens huvud typ drak-typ och om man skaffar Charizardite Y så blir den huvud typ flyg-typs Pokémon!
Rose frågar om man slår ihop båda stenarna då?
Harry svarade det har aldrig hänt tidigare så det vet jag inte!
Luna sade det får du kolla upp Rose när den dagen kommer!
Draco tittar mot Luna och frågar fick du just en framtids syn Luna?
Dafne tittar mot Draco och frågar varför blir du så snopen Draco?
Draco svarar det är för att Veela har aldrig förut spått framtiden tidigare det är bara de psykiska personerna som kan se in i framtiden!
Alla vände sig mot Luna med stora ögon.
***
Där är det kapitlet klart!
Har ni frågor, idéer, funderingar eller förslag så kommentera!
Gillar ni vad ni läser så visa det gärna!
Detta var det näst sista kapitlet på denna bok!

Harry Potter och den hemliga gravkammarenTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang