Den förbjudna ön del 2 (kapitel 13)

7 3 0
                                    

~Under Tiden~
Ron tittar sig runt där han har stannat de ända personer han ser är sina bröder Fred och Georges. Han frågar är ni okej killar?
Fred säger vi är...
Georges öppnar munnen men Ron säger inte erat tvilling tal nu!
Fred avslutar sin mening med okej vi är bra!
Georges tittade sig om för att se sig om och såg då en Mothim uppvakta en Wormadam.
Han sa Fred Ron se det där! Han pekade på paret när Ron och Fred vände sig om.
Georges och Fred tar fram sina pokedex och riktar dem mot det uppvaktande paret.
Freds pokedex säger:
Wormadam är en svart, bagworm liknande Pokémon med ett lager av löv, sand eller byggnadsisolering som har smält med sin kropp. Det har ovala ögon, en lång pekade näbb, och en lång antenn med en lindad spets. Näbben tippas med varierande färger beroende på pälsen. Pälsen bildar ett par arm liknande strukturer nära denna Pokémon huvud. Växt Cloak formen har flera vita blommor som täcker det, och ger Wormadam en grön spets näbb och stora blad för vapen. Det kommer att prickade med rödbruna stenar, och har kedjor av småsten för armar och en brun tippade näbb om den har Sandy kappa. När omfattas av papperskorgen Cloak, har det en rosa tippade näbb och långa, mörka rosa band för vapen. Wormadam som utvecklas under kalla dagar sägs bilda tjockare kappor. Det är en kvinno endast arter med Mothim som sin manliga motsvarighet.
Greoges pokedex säger:
Mothim är en mal-liknande Pokémon med två par vingar, en som är större än den andra är. Vingen är främst tan med en orange, oval märkningen på varje. Spetsarna på vingarna uppdelad i små, orange torg; det finns tre på den stora paret och två på den lilla. Mothim har orangefärgade ögon med grå, orange spets antenner som löper längs kanterna innan utvidga och bredda ovanför huvudet. Dess kropp är svart med en lapp av orange på undersidan och en grå rand ner ryggen. Fyra grå ben och en liten svart svans som delas upp i två rutor är också närvarande. Mothim är en nomadisk, nattlig Pokémon som alltid är på språng, söka efter honung och nektar. I stället för att samla honung på egen hand, räder det kuporna i Combee . Det är en mans endast arter med Wormadam som sin kvinnliga motsvarighet.
Fred och Georges sa Plusle/Minum Spark!
Deras Plusle och Minun hoppade från deras axlar och utlöste ett regn av gnistor rakt på Wormadam och Mothim som blev paralyserade. Fred och Georges kastar en varsin pokeboll mot det två insekts Pokémon de sugs in och vippar tre gånger innan de sinarlerar att de är fångade. Fred plockar upp Wormadams pokeboll och Georges plockar upp Mothims pokeboll och släpper ut dem ur sina pokebollar var vid Fred lyfter upp Wormadam i sin famn och Ron tar fram två Leppa Berry som han ger till sina bröder för deras nya Pokémon.
Fred och Georges tar i mot ett bär var och ger Wormadam och Mothim. Motim sätter sig på Georges huvud efter att ha ätit bäret.
Georges tittar på något bakom Ron och viskar vänd dig försiktigt Ron så tror jag att du kommer att finna en ny Pokémon Ron!
Det är vad Ron gör han vänder sig långsamt samtidigt som han lossar på Tippens pokeboll när han vänt sig om ser han en liten Emolga sittande på en trädgren en bit bort.
Ron tar och riktar sin pokedex mot den lilla Emolga och hans pokedex säger:
Emolga är en vit, gnagare liknande Pokémon som liknar ett flygande ekorre. Det har svarta ögon, en liten näsa, och gula kindfläckar. Det kan skapa el på sina elektriska säckar placerade på sina kinder och lagra el i sina membran. Öronen, placerade på toppen av huvudet, är avrundade till formen och svart i färgen, med gula och vita delar av färg på insidan av öronen. Den har en vagt huva liknande mönstring av svart runt huvudet, med en taggig förlängning av mönstret över sitt ansikte. Det har gula vingliknande flikar som är anslutna till de tre fingrar armar. Det kan använda dessa flikar för att glida från träd till träd, och det kan elektrisk urladdning när du glider fram. Fötterna är vita och ganska liten och dess svarta svansen är i en ojämn form.
Ron kastar Tippens pokeboll och ropar kom ut Tippan dax för strid!
Men Tippen hinner inte mer än komma ut ur sin pokeboll innan den lilla Emolga svävar ner mot Ron och sätter sig på hans axel och börjar att gosa med honom.
Fred och Georges håller nästan på att spricka av skratt.
Ron tar upp en tom pokeboll samtidigt som han ser surt mot tvillingarna.
Han lyfter under armen så att handen med pokebollen hamnar i jämnhöjd med den lilla Emolga på axeln och knackade bollen mot henne, hon sugs in i pokebollen och bollen plingar till direkt efter. Strax efter släpper Ron ut henne igen och hon landar tillbaka på samma axel medan Tippen klättrar upp på Rons andra axel.
Alla tre ser sura mot tvillingarna.
Ron frågade är ni klara med att skratta på andras bekostnad så att vi kan gå tillbaka eller? Fred och Georges stramar upp sig och nickar och de tre bröderna börjar att gå tillbaka. De möter Potter syskonen och Ginny halvvägs tillbaka. Ron och tvillingarna tittar på dem och blir imponerad av flickornas Pokémon eller rättare sagt Roses Pokémon och Ginnys Pokémon ägg. Strax efter kommer Nevill och de tre flickorna ut i den lilla gläntan och Katey tittar runt gläntan och frågar är alla okej här? Alla svarar ja utom Fred och Georges som bara nickar till svar. Men Hermione tittar på dem och frågar har ni tappat rösten eller? Ron svarar nej det har dem inte jag fick dem att inte prata sitt tvilling prat bara! Ginny log när hon hörde vad hennes bror sa då hon var lika trött på att lyssna på när de avslutar varandras meningar. Men hon förstår att de bara är tillfälligt men det är ändå skönt.
Harry vänder sig mot Luna och frågar har din Ralts lärt sig Teleport än? Luna svarar ja det har hon, jag tror jag vet vad du vill att jag och min Ralts ska göra! Harry nickar säger Katey om du kommer till mig så och ni andra tar tag i Luna eller har kontakt med Luna på nått sätt!
Katey glider fram till Harry och tittar på när de andra samlas runt Luna och en sekund senare så syns ingen av deras vänner där.
Katey frågar vad hände?
Harry svarar det är bara det att det var meningslöst att hela gruppen var kvar när de flesta redan har fått sina Pokémon! Katey tittar på Harry och frågar men båten? Harry skakar bara på huvudet och säger den kommer vi inte fram till!
***
Nu är även denna del avlutad sista delen om den förbjudna ön kommer nästa vecka!
✍🏻Kommentera och Gilla
Deras team kommer upp nästa vecka❣️

Harry Potter och den hemliga gravkammarenWhere stories live. Discover now