Sista Veckan på sommaren (Kapitel 6)

10 2 0
                                    

Sista veckan av lovet valde Petunia att umgås mer med Rose, Harry och Dudley och tog dem med sig till Godric s Hollow där de bland annat besökte kyrkogården med James och Lilys grav. När de sedan lämnade kyrkogården så korsade de torget och där mitt på på torget stod det en staty i renaste guld och föreställde en familj på fyra stycken fadern såg bastant men snäll han höll en liten pojk på drygt ett år. Han såg lika dan ut som fadern förutom ögonen som var smyckade med gröna Smaragder för att få till den gröna ögonfärgen. Bredvid mannen stod en kvinna och hennes hår var smyckade med röda rubiner för att få till den röda nyansen i håret och hennes ögon hade även dem gröna Smaragder prisis som sonen. Hon höll ett nyfött spädbarn i sin famn och även spädbarnet hade fått smaragder i sina ögon och runt familjen stod flera Pokémon. På kvinnans axel stod det en Pachirisu och på mannens axel satt det en Talonflame och framför paret satt en Flareon och bakom dem stod det en Delphox och bredvid kvinnan stod det en kvinnlig Meowstic och bredvid mannen stod en Manlig Pyroar.
På en skyllt bredvid familjen stod det:
Denna staty är ett minnes märke över den största familjen i Avalons historia mannen var stadens gym ledare och kvinnan var en av Avalons mästare och tillsammans är de paret som besegrade Lord Dark ledaren för Team Dark och den lilla pojken är pojken som över levde och spädbarnet kallas för Barnet som föddes ur askan eller Moltres.
PS. Statyn är nog det dyraste som finns på hela vår planet men det finns en varning för den som har tänkt stjäla den då du inte kommer att kunna sälja den då den är dels DNA märkt och dels så vet varenda kotte på denna planet vilka denna familjen är.
***
När de läst klart skylten så tittade Harry lite närmar på sin mors Pokémon han var helt betagen i hans mors Meowstic då han ville satsa på att bli psykisk typs tränare. Hans syster var mer intresserad av deras fars Pokémon. Dudley tittade mer på familjen själv.
Plötsligt kom det fram en konstapel Jenny till dem som sa jaha jag hoppas att ni inte är här för att stjäla vår staty? Harry tittade upp när hans moster sa nej vi är bara här för att se lite sajtsing och titta till gymet! Konstapel Jenny nicka och viskar om ni väntar en kvart så går jag av mitt shift! Hon blinkar mot Petunia och Petunia blinkar tillbaka och säger vist kan vi göra det!
~Tids hopp~
När Dudley och hans kusiner tittat klart på statyn och var klara att gå vidare så kom det fram en kvinna med gris-rosa hår och sa ska vi gå då? Rose sa vi väntar på konstapel Jenny frun! Kvinnan sa å men det är jag som är konstapel Jenny här i staden jag är en Metamorph! Petunia sa du får nog förklara lite närmare Dora! Dora nickar och säger en Metamorphs är en person som kan ändra sitt utseende efter behag och känslor! Alla tre barnen hade tappat hakan av det Dora hade sagt. Dora vände sig mot Petunia och sa tack att du inte använde mitt dopnamn! Petunia sa bara din mamma och moster har ju kortat ned sina namn så då kan du ju göra det också och Dora är ändå bättre än Tonks! Petunia log mot Dora och fortsatte ska vi fortsätta? Harry, Dudley och Rose hade fått tillbaka sansen och nickade till svar.
***
De fortsätter till andra sidan av staden där Pokémon Centret ligger men de går förbi Centret till ett fallfärdigt hus. Bredvid ingången står det en skylt på den står det:
Godric s Hollow gymet
Dora säger det har sätt ut så här sedan katastrofen för elva årsen! Dora lät ledsen när hon sa det. Petunia sa nu går vi in! Hon tog fram en nyckel och gick fram till dörren och låste upp och de gick in. Där inne var det rätt ödsligt. Men plötsligt såg de en svävande boll. Harry blev fascinerande och började att gå mot den. Rose tog tag i hans hand men hon hindrade honom inte utan följde med honom.
~Tids hopp~
Den svävande bollen ledde dem till en barnrum med en spjälsäng och fram från en garderob kom två små päls bollar som hoppade upp i Harrys famn. Harry tittade på dem för att titta bakom sig på Petunia. Dudley sa Harry du har verkligen en riktig tur med att få Pokémon som väljer dig! Harry säger vilka är de här egentligen? Petunia svarar det måste vara barn till din mammas Meowstic och hennes mästarpartners Meowstic! När hon tystnade kom det ut två Meowstic från garderoben en vit och en blå!. Harry tittar på dem och frågar är de här två era barn? Den vita sa "ja det är vår son och dotter och de vill vara med dig Harry Potter!" Harry tog fram en pokeboll och vände sig mot den ena vill du verkligen vara med mig? Den lila Espurr hoppade mot bollen och tröck på knappen den sögs in och bollen skakade lite innan den plingade till som en signal att den var fångad. Harry tog upp en ny pokeboll och vände sig till den andra men den hade blivit stel av skräck Harry tittar på den lilla Espurr. Espurr sa med en tjejig röst "du kommer väl inte tvinga mig att sitta i de där bollarna?" Harry sa om jag lovar att släppa ut dig direkt efter att du är fångad går det bra då? Den lilla Espurr nickar till svar Harry trycker pokebollen mot den lilla Espurrs panna hon sugs in och bollen vicka till ett par gånger innan den blinkar till och indekerar att hon är fångad. Harry släpper ut henne igen och sätter fast hennes pokeboll på sin kedja och tar loss sin Thunderboll från kedjan och säger till Petunia jag har bestämt att Blixten kommer att få stanna på gården i år och hjälpa till att skydda Mereep flocken! Han lämnar över Thunderbollen till Petunia som nickar Dudley kommer också över och lämnar Egons boll. Petunia nickar sitt godkännande och stoppar ner dem i sin midjeväska.
***
Ja där var åter ett kapitel slut jag vet att det var kort men det kom lite information och dessutom
Pokémon tal = "Hej"
Skriftliga texter = Hej
Pokémon moves = Ember

Hoppas att ni förstår glöm inte att kommentera om det är något som ni vill veta något eller bara vill ge kredd för något och ni kan alltid gilla
Bilden ovan är Harrys Espurr med sina finkläder

Harry Potter och den hemliga gravkammarenTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon