Marietta vaknar upp igen (Kapitel 31)

12 2 0
                                    

Harry försökte att hålla ett öra på Ginny och Dudley men samtidigt hjälpa Rose och Nevill med Marietta.
Plötsligt hörde han ett ljud och vände blicken mot Yveltal och han tittade noga rakt in hans ögon och försökte att koppla bort allt annat efter fem minuter så försvann det runt dem och Harry frågar varför slåss mot oss det är ju vi som är de sanna arvtagarna?
Yveltal sade "jag måste lyda den som håller min pokeboll!"
Harry tittade på Yveltal med stora ögon för plötsligt vinkla mungiporna uppåt för sedan ropa Umbreon och Glaceon!
Både Umbreon och Glaceon kom tillsynes och tittade på Harry frågande.
Harry sade jag vet att ni inte är mina Pokémon men vad säger ni om att hjälpa till att krossa Yveltals stenboll?
Umbreon sade vi är ju alla på den goda sidan och du känns redan som en familj då du är Rosé's tränare!
Glaceon sade Harry du är Dudleys kusin och ni växte upp som bröder och Rosé är min syster så vi är redan familj, och familj hjälper varandra så vad behöver vi göra?
Harry sade vi behöver en snöstorm eller dimma som skymmer sikten för Tom!
För att sedan skicka någon sått Dark attack mot Tom så att han tappar stenbollen så att den går sönder!
Glaceon sade jag kan använda min förmåga Snow Warning!
Umbreon sade jag skulle kunna använda Shadow Ball men problemet är att jag inte riktigt kan styra hur många jag skapar så det finns stor sannolikhet att jag träffar Dudley också!
Harry tänkte på det när det kom in en Servine i deras talarbubbla.
Harry frågar ville du något Gro?
Gro svarade jag fick ett meddelande från grundarna att de vill prata med er!
Harry sade vist kalla på dem!
Gro så gjorde och fram växte fyra personer en av dem var en ståtlig och hög rest kvinna med blå klänning och en Pidgeot på axeln, den andra var en knubbig kvinna med gul klänning och en Linoone runt nacken, den tredje var en man med en röd tränar outfit med en ståtlig manlig Pyroar stående bredvid sig och den sista var en ståtlig man med en grön kunglig outfit och runt  sig var det en lång och vacker men ståtlig Serperior.
Harry har svårt att få fram orden men tillslut lyckats han med att fråga vad är det ni vill meddela oss?
Den mulliga kvinnan vänder sig mot Umbreon och säger var inte orolig för att attackera Dursley han har blivit utvald av Diancie! När de ser fundersamma så fortsätter hon med bara den sanna Hufflepuffs arvtagare kan kalla fram Diancie's pokeboll och familjen Dursley är direkta ättlingar till mig!
Harry frågar du måste vara Helga Hufflepuff då?
Helga ler och nickar till svar.
Harry sade Umbreon och Glaceon jag tror att vi kör på eran plan den är trots allt den ända vi har för nuvarande den blå klädda kvinnan frågar hur har du tänkt att förstöra dagboken?
Harry rycker på axlarna och svarar jag vet inte jag använder väll min instinkt och gör vad förnuftet säger åt mig att göra!
Den grön kläda mannen säger det låter så likt Peverell brödern!
Den röd klädda mannen sade Salazar han är ju en ättling till den yngsta av bröderna Peverell!
Salazar sade jag vet Godric men är även min ättling så han borde visa mer av Slytherins egenskaper!
Den blå klädda damen sade Salazar du borde faktiskt vara stolt han använder ju dina förmåga just nu!
Harry tittar från den ena till den andra för att sedan vända sig mot Helga och frågar är det något mer Helga eller kan vi runda av det här?
Helga sade bara en sak till och det är att när ni är klara med att rädda skolan så vill vi prata med dig, Rose, Dudley och Nevill här nere på egen hand!
Harry nickar och säger Gro du kan avbryta det nu!
Gro nickar och grundarna bleknar bort och Harry vänder sig mot Yveltal frågar vet du hur jag tar mig ur den här talbubblan?
Yveltal sade jag ska göra det åt dig den här gången men du bör lära dig det rätt snabbt!
Rätt snabbt var de tillbaka i gravkammaren och Isy använde sin förmåga Snow Warning så att det blev en snöstorm inne i gravkammaren som gjorde det svårare att se. Efter det så skapade Umbreon två Shadow Ball i sin mun och skickade iväg dem dem slog emot Tom Riddles och Dudleys händer så att de tappar stenbollarna.
Dudley och Ginny går på en tränares instinkt och tar fram en varsin pokeboll och kastar den mot de nyligen befriade legenderna Ginny hade kastat iväg en Duskboll och Dudley en healboll. När bollarna singnerade att de var fångade så plockade Umbreon och Isy upp varsin pokeboll och går med dem fram till sina respektive tränare som tar bollen och kallar tillbaka dem.
Under tiden så har både Harry och Nevill åter blivit sina mänskliga jag igen och Harry tar fram en Netboll och ropar dax att lära sig Scatterbug!
När Umbreon och Isy är tillbaka i sina pokebolls så ropar Nevill Gro Sun Day!
Stormen mojnar och slutar helt tillslut och då ser alla när Rose bär fram dagboken och lägger den framför Scatterbug och Harry säger Scatterbug försök med Bug Bite på dagboken! Såklart försöker Tom att stoppa dem men Scatterbug ser inte så värst glad ut så han sätter tänderna i dagboken och använder Big Bite på den och bläck sprutar från dagboken och Tom upplöses i ett starkt vitt ljus och efter någon minut så börjar Marietta att plötsligt att andas igen och Harry frågar hur är det Marietta?
Marietta tittar sig om och frågar var är jag?
Harry tittar på Marietta och Rose för att sedan säga Rose bli dig själv nu!
Rose förvandlade sig till sin mänskliga jag och Dudley frågar kan du gå Marietta?
Marietta reste sig upp från marken hon kunde stå men när hon tog ett steg så var hon påväg att falla omkull. Både Dudley och Nevill ficktag i henne innan hon föll och de stöttade henne när de gick tillbaka ut ur kammaren när de lämnade stängde Ginny dörren och den låstes på nytt.
De fortsatte fram till stenraset där deras vänner hade lyckats att göra ett litet hål men det var för litet för att de skulle kunna ta sig igenom Rose sade det där hålet är perfekt för en av Hoopas ringar!
Harry kallar tillbaka Scatterbug och förvandlas till Hoopa och låter en av sina arm ringar glida ut ur hållet för att sedan öppna sin andra armring och de såg flera personer utanför Rose gick fram och sade vi behöver någon att som hjälper till att stötta Marietta när hon kommer till eran sida!
Vilka som kliver fram då är en Vaporeon och även Tracy.
Tracy sade vi är beredda för det när hon kommer!
Rose kliver åt sidan och Dudley och Nevill kliver fram med Marietta mellan sig.
Marietta släpper taget från pojkarna och sträcker sig in i ringen och får tag i Tracy's hand och Vaporeon's svans.
Dudley och Nevill puttar på bakom henne tillslut sitter hon på andra sidan.
Sedan kliver Ginny tätt följt av Rose och Dudley som nästa blir tillbaka puttad in i grottan igen av Lily.
Professor Snaps klev fram och sade Nevill du måste hjälpa Hoopa att ta sig igenom ringen!
***
Boken är äntligen klar och jag kommer att lägga upp ett kapitel i vare lördag och det är fem kapitel på denna bok och då räknar jag även med detta kapitel!
Jag äger inte bilden ovan 🔝
Har du funderingar så kommentera!
Om du gillar det du läser så visa det med den lilla Gilla knappen!

Harry Potter och den hemliga gravkammarenDonde viven las historias. Descúbrelo ahora