Den Förbjudna ön del 1 (Kapitel 12)

10 3 0
                                    

Efter middagen så hade Harry och Hermione gått upp till sina sovsalar för att låta vissa av sina Pokémon få vila. Både Rosé och den kvinnliga Espurr hade krupit ihop i Harrys säng och somnat. Krumben hade somnat som en sten i Hermiones säng.
Harry och Hermione hade mötts i uppehållsrummet och gått ner tillsammans till ingångshallen där de hade mött sina vänner sedan hade de fem vännerna gått ut i natten.
***
Nere vid stranden stod Running laget och väntade på dem.
Oliver sa när alla hade samlats ni får bara fånga en Pokémon var när vi kommer till ön så att ni vet det! Han fortsatte med att säga hopp i båten nu!
Längst fram satt Ginny med Rose och Luna på varsin sida om henne strax bakom dem satt tvillingarna med en åra var.
I mitten satt Nevill med Katey och Ron på varsin sida om honom strax bakom dem satt Angelina och Alicia även dem med en åra var i sina händer.
Längst bak satt Oliver och hade hand om styrningen och på bänken framför honom satt Harry med Hermione och Draco på varsin sida om sig.
~Tids hopp~
Det första som hände när de klev i land på den förbjudna ön var att Ginnys Eevee slet sig ur Ginnys famn och sprang in i skogen Ginny sprang efter tätt följt av Rose och Harry med respektive Eevee. När de kommer in en bit i skogen märkte de att de andra hade inte följt efter de tre saktade in på stegen men de stannade inte förrän de såg Ginnys vita Eevee stående vid två ägg det ena var svart med brun botten och fyra vita ränder mitt på ägget. Det andra ägget var två nyanser av svart och från toppen var det som en uppochner vänd vinröd låga.
Ginny kände det som att hon drogs mot båda äggen det sa hon också. Harry hjälpte henne att packa ner ett av äggen i hennes väska men det andra lyfte hon upp i sin famn. När de ställde sig upp så såg de en orange ödla med en brinnande låga längst ut på svans tippen.
Rose tog fram sin pokedex och vinklar den mot den lilla Pokémonen:
Charmander är en tvåfota, reptilian Pokémon med en primärt orange underdel. Dess undersida från bröstet ner och sulor är krämfärgade. Den har två små fangs synliga i sin överkäken och två mindre huggtänder i underkäken. Charmander har blå ögon. Dess armar och ben är korta med fyra fingrar och tre klöste toes. En brand brinner vid spetsen av denna Pokémon slanka svansen och har blazed där sedan Charm födelse. Lågan kan användas som en indikation på Charmander hälsa och humör, brinnande när Pokémon är stark, svagt när den är förbrukad, vacklar när det är glad, och blixtsnabb när den är rasande. Det sägs att Charmander dör om dess lågan slocknar. Men om Pokémon är frisk, kommer lågan fortsätter att brinna om blir lite våt och sägs ånga i regnet.
Charmander kan hittas i varma, bergsområden . Emellertid har det visat sig betydligt oftare i ägandet av utbildare . Som visas i Pokémon Snap , Charm uppvisar flockbeteende, ringa andra av dess art, om den finner mat.
Rose viskar dig ska jag ha!
Strax efter kilar den lilla filuren upp för Roses ben och stöter till med huvudet mot en av de tomma pokebollarna. Charmandern sugs in i bollen knappen blinkar tre gånger innan signalerar att den är fångad. Rose släpper ut den lilla Charmandern och plockade den lilla killen i sin famn. Sedan går de tillbaka.
~Under Tiden~
Fred lyckades att stoppa Ron från att springa efter. Men strax efter började träden att röra sig mot dem så att de sprang från stranden mot olika håll. När de hade slutat att springa tittade Katey sig omkring och frågade vilka är här sej era namn? Hon hörde flera röster säga Hermione/Nevill/Luna! Strax efter kommer de tre fram ur buskarna och Katey andas ut av att se dem.
Nevill sa vad hände egentligen!
Katey sa det var Trevenant!
Luna tog fram sin dex och letade fram Pokémonen:
Trevenant är en smal brun träd som står på sex rötter böjda som spindelben. Dess inre kropp består av svart skugga, som till största delen är täckt av bark. Det finns två stora, krokiga hornliknande gnarls på vardera sidan av dess huvud, och en annan mindre gnarl i pannan, med en tofs av gröna blad i mitten och en stor, hotfulla mörkröda ögat under dem. Dess två armar hålls vågrätt, tunna överarmar och tjocka underarmar, som kroppen, består av svart skugga täckt med bark. Varje övre arm har en enda liten spik eller löv. Underarmarna har en liten gren omedelbart före en stor manschett av grönska vid handleden, som är ansluten till hand med tre trä tång spikar för fingrar.
Trevenant kan använda sina rötter som ett nervsystem, som gör det möjligt att styra träd efter behag. Den använder denna förmåga att fånga dem som tar skada till skogen, så att de kan aldrig lämna. Trots sitt skrämmande utseende och makt, är det känt för att vara snäll mot Pokémon som häckar i sin kropp. Tillsammans med sin pre-evolution Phantump är Trevenant den enda kända Pokémon kan lära Forest förbannelse.
Hermione sa jag tror att jag inte vill ha en sådan som fiender!
Just då kliver en grön apa och en rosa/blå clown och en svart/vit kyckling ur buskarna.
Luna, Nevill och Hermione riktar sina pokedex mot en varsin Pokémon.
Lunas pokedex säger:
Mime Jr är en liten, rosa Pokémon med mörkblå ben och "hat", som visas krokig och har en vit boll på det. En röd bula visas på magen och en typisk röd clownnäsa visas på sitt ansikte. Den har smala armar och små händer. Mime Jr har en talang för att imitera andra; det kan lätt plocka upp känslor av dem runt den och imitera den. Det har varit känt att efterlikna sina fiender för att skapa distraktioner. När fienden är förvirrad, kommer det att snabbt fly. Det gillar platser där många människor samlas.
Luna tar fram en pokeboll och roll den mot den lilla Mime Jr. När bollen kommer fram till den trycker han på knappen och sugs in det tar tre blinkningar innan den signalerar att den är fångad Luna släpper ut honom igen i sin famn.
Hermiones pokedex säger:
Gothita är en liten, humanoid Pokémon. En liten hårtofs sticker upp från toppen av huvudet, och den har två vita, bow-formade avkännare på varje sida av dess lila huvud, och en tredje bågformad blad på dess hals. Dessa bandliknande avkännare används för att amplifiera sin psykisk kraft. Den har två stora blå ögon med tre ögonfransar på varje och små röda läppar. Gothita uppmärksamt iakttar dem runt den, och kan bli omedvetna om angrepp. Dess torso är svart med en vit sicksacklinje som löper horisontellt i mitten. Dess armar och ben är korta och trubbiga med inga synliga tecken.
Hermione ropar kom ut Nincada och slåss!
Hermione sa använd Shadow Ball!
Nincada skapar en mörk boll och skickar iväg den mot den lilla Gothita hon svimmar på en gång Hermione slänger i väg en rosa Healball mot Gothita bollen plingar till på en gång. Nincada lyser vit och delas i två när ljuset slocknar så riktar hon sin pokedex mot den ena och dexen säger:
Ninjask är en liten, cikador liknande Pokémon med två par vingar. Kroppen är mestadels svart med accenter av gult och grått. De flesta av dess huvud är gul, men det finns en fast band av svart mellan dess glänsande röda ögon. Bandet expanderas till ett cirkulärt mönster i pannan, mellan två spetsiga kammar på sidorna av huvudet. Undersidan av huvudet är grå och segmenterad, vilket gör det något likna en slöja. På ryggen är en lapp av svart med en sträcka av gult, formad som ett uppochnedvänt brev Y. De flesta av dess ryggskölden och buk är svart, men det finns en ring av gult nära spetsen. Dess grå insectoid armar sträcker sig från bröstet, och har oftast sina små, gula klor vänt inåt. Det finns ett liknande par av bakbenen. Den har stora, ådrade vingar med triangulär, röd tippning.
Ninjask är en mycket snabb Pokémon som sägs kunna undgå alla attacker, och trodde länge att vara osynlig på grund av dess höga hastighet. Om det inte är utbildad på rätt sätt, kommer det att vägra att lyda sin tränare och gråta högt. På grund av detta, är det sagt att sätta Trainer förmågor på prov. Höra dess högljudda rop för länge framkallar en huvudvärk. Den lever i skogar, där det congregates runt träd sav att föda.
Hon tar fram Nincadas pokeboll säger tillbaka Ninjask sedan vänder hon sin pokedex mot den andra och hennes pokedex säger:
Shedinja är en Pokémon baserad på en cikador s skjul exoskelett. De flesta av dess kropp är ljusbrun, men buken är grå. Den har fyra utsprång på sin undersida i stället för ben; det övre paret är brun, medan den nedre är grå. Det finns runda utsprång på den sida av dess huvud med smala slitsar för ögonen. Två linjer omringa dess buk och en vit halo flyter ovanför sitt huvud. På ryggen är ett par trasiga vingar uppdelad i tre vingspetsar. Ett hål mellan dess vingar avslöjar att dess kropp helt ihålig och mörkt, eftersom det inte har några inre organ. Det sägs att undersöka detta tomrum kommer att stjäla en ande. Dess skal är mycket hårt, vilket ger starkt försvar men gör det oförmögen rörlighet. Det är inte andas och flyter utan att röra sina vingar. Den lever i skogar.
Hermione böjer sig ner och lyfter upp en pokeboll som har ramlat ner på marken och reser sig upp igen säger hoppas att du fortfarande vill vara med mig Shedinja? Shedinja flyger mot bollen och trycker sig mot knappen den sugs in och pokebollen plingar till på en gång.
Hermione släpper ut både sin Gothita och sin Shedinja. Lyfter upp Gothita i sin famn.
Nevills pokedex säger:
Pansage är en simian, gröna och grädde Pokémon. Det har ovala, svarta ögon, stora öron med ljusgröna insidor, och en liten, svart nos. Det finns en broccoli liknande gro ovanpå huvudet. I gro lövverk finns tre gula, koniska utsädesliknande former. Om ätit, kan bladen i denna grodd lindra utmattning. Nosen, överkroppen, och magra framben är krämfärgade och sina händer verkar ha några fingrar, bortsett från en tumme. Pansage nedre kroppen är grön med små fötter, och dess långa svansen tippas med två blad. Pansage bor djupt inne i skogen, där den samlar bär att dela med sina vänner.
Nevill säger Gro Attract tätt följt av Iron Tail!
Gro skickar iväg en blinkning mot Pansage för att sedan hoppa hökt upp i luften och svansen blir silvrig strax efter landar hon med svansen före på Pansage.
Nevill slänger iväg en healboll som suger in Pansage och den blinkar tre gånger innan indikerar att den är fångad.
Nevill släpper ut sin Pansage och lyfter sedan upp den i sin famn.
Katey säger ska vi gå tillbaka nu? De andra tre är eniga.
***
Jag känner att jag måste dela på detta kapitel då det blev så långt!
Så fortsättning en kommer nästa vecka hoppas jag iallafall!
Glöm inte att kommentera och Gilla!

Harry Potter och den hemliga gravkammarenWo Geschichten leben. Entdecke jetzt