Överaskningen (Kapitlel 2)

28 3 0
                                    

På kvällen lägger båten till i Johannes Burg de två killarna och Dawn tar sig till Pokémon Centret medan våra vänner går mot huset strax bakom stadens gym. Som är där Dudleys faster bodde. Varken Harry eller Dudley hade fått träffa henne då Vernon hade brutit kontakten helt när han blev vuxen för som han sa det var han som kunde behålla efternamnet då borde det vara han som fått ta över gymmet för om hans syster gifte sig så gick gymmet ur familjen. Men det han inte tänkte på var att om hans syster inte gifte sig så skulle hans barn ärva och det var just det som hade hänt i och med att Marge aldrig hade funnit någon make att gifta sig med så var det Dudley som var familjens nästa gym ledare.
Petunia knackar på dörren de hör rätt mycket viskande och tassande inifrån huset innan Marge öppnar dörren hon strålar upp riktigt stort när hon ser dem. Hon säger det var inte igår det vist Greengrass flickorna såg jag på förr gym ledare träffen men sist jag såg dig Harry var när du döptes! När hon vände sig mot Dudley och Rose så sa hon bara så den saknade systen har blivit funnen äntligen kom in alla!
Hon gick mot sidan och släppte in alla men det var bara Crystal som han över tröskeln innan det tändes upp och flera personer hoppade fram och ropade Grattis Harry! När de märkte att det var fel person så var det redan försent att göra om det då Harry redan sätt dem och Marge redan höll på att stänga dörren efter Petunia som var sist in. Krumben var först framme vid Harry och försökte att ta sig upp i hans famn Harry böjde sig ner och lyfte upp honom i sin famn när han var på väg att resa sig så var det något vitt som kom flygande och höll på att knuffa ned Rosé från hennes plats på Harrys axel. Rose tog tag i det vita så att Harry kunde resa sig och Rosé sätta sig till rätta på axen.
När han vänder sig mot Rose så ser han att det är en vit Eevee hon har i famnen. Och då hör han en välbekant röst säga ni måste förlåta honom han blir som tokig när han ser en tjej av samma art! Harry vänder sig mot rösten och säger jag antar att det är din Eevee Ginny!
Ginny nickar till svar och säger i skogen där hemma lever Avalons enda vilda Jolteon flock och det finns inte något annat ställe där det finns vilda Eevee häller i vår region! Harry sa nu behöver jag finna den här grabbens tränare!
De tre barnar sig väg genom trängseln och hittar Hermione vid en dörr vid bakre delen i rummet och strax efter kommer Marge fram till dem och säger vill ni att jag visar er till era rum? Alla fyra nickar till svar.
Marge visar dem genom dörren som de står vid och visar dem till en dörr en bit bort och säger jag har inte så att alla kan få ett varsitt rum men detta är det bästa jag kan fixa, men om ni är blyga så kan ni byta om på toaletten! Hon öppnar dörren och där inne var det fem sängar. Ginny frågar vilka ska sova här? Marge sa ni fyra och Mr. Malfoy när han kommer!
Ginny pustar ut och går in och tar en säng tillsammans med de andra. När Marge stängt dörren om dem så säger Ginny jag är glad att hon inte parade ihop mig med min bror! Harry frågar varför då Ginny? Hon svarar vi har bråkat eller rättare sagt han är överbeskyddande och tror inte att jag kan ta hand om mig själv! Harry tittar ner på Rose som fortfarande står med Ginnys vita Eevee i sin famn och vänder sig mot Ginny och säger jag förstår dig Ginny! Rose rodnar när hon hör sin bror säga det hon vet vad han syftar på hon tittar upp på honom och ser att han fortfarande håller i Hermiones vita Vulpix.
Rose går fram till Ginny och sträcker fram hennes Eevee och säger du bör hålla honom ordentligt då jag ska släppa ut min och hon är blyg! Ginny nickar och tar ett ordentligt tag om sin Eevee. Rose tar fram sin pokeboll och går fram till sin säng och slänger den och ropar kom ut Eevee! Hennes Eevee kommer ut som en liten brun boll på sängen. Rose lyfter upp henne i sin famn.
Harry går bort till Hermione och lämnar över Krumben till henne och lyfter ner Rosé från sin axel. Eevee syskonen får ögonkontakt och Roses Eevee blir lugnare.
Ginnys Eevee däremot vill bara ner på golvet. Tillslut säger Ginny till honom om du inte lugnar dig så får du återgå till din pokeboll! Då lugnar han sig.
De sätter sig på golvet mitt i rummet och sitter där och pratar i en halvtimme.
Då skrapar det på dörren och de hör en tunn röst säga Syl syl men Harry och Rose hör "det är mat nu!" Harry över sätter åt Hermione och Ginny.
När de kommer ut från rummet så står det en Sylveon utanför. Ginny säger å vad vacker hon är! Rose fnissar till och säger e Ginny jag tror att det är en kille! Ginny tittar upp säger varför tror du det? Rose svarar din Eevee är inte så betagen i Sylveon! Ginny säger å det han har respekt för de äldre Eevee utvecklingarna! Harry och Rose tittar på varandra och säger i mun på varandra Icy?!
De följer med Sylveon till matsalen där händer flera saker ungefär samtidigt, det första är att Dudley släpper ut sin Glaceon samtidigt som Harry och tjejerna kommer in Ginny tappar greppet om sin Eevee som tar ett språng när han känner av en ung Eevee men stannar tvärt när han ser att det är en Glaceon.
Rose säger låt mig få presentera er två Ginny och Hermione för Icy som är tvillingsyster till min Eevee och lillasyster till Rosé!
Astoria fnissar till av att se Ginnys min när det går upp för henne att den Glaceon som är framför henne är inte så värst gammal och hennes vita Eevee vet inte på vilken tass han ska stå på. Tillslut lyfter Ginny upp sin Eevee i sin famn går med Rose, Hermione och Harry och sätter sig i ett av de mindre borden det blir bara en plats kvar vid bordet.
***
När alla har satt sig så knackar det på ytterdörren och Marge går och öppnar. Alla är nyfikna på vem eller vilka det är så alla sitter och kollar mot dörren.
Strax efter kommer Justin och hans föräldrar in. Hans föräldrar går och sätter sig vid bordet som Petunia och Artur sitter vid medan Justin kommer fram och sätter sig på den toma platsen mellan Harry och Hermione.
***
Ja där var det kapitlet klart och bilden ovan är Dursleys gym Pokémon.
Glöm inte att kommentera och Gilla

Harry Potter och den hemliga gravkammarenWhere stories live. Discover now