En resa med Färja (Kapitel1)

66 3 0
                                    

Dagen där på vaknar födelsebarnet tidigt tillsammans med Dudley går de upp för att göra frukost till alla som de alltid har gjort. När de kommer ner så står redan Professor Greengrass och häller upp fläsket på ett fat. Harry säger det där är ju min uppgift Crystal! Professor Crystal Greengrass sade men inte ska födelsebarnet göra frukosten? Petunia kom just in i köket och sa det är han som vill göra den så han har fått göra den och han är så duktig också och gör olika varianter av frukost vare dag. Crystal sa å det var faktiskt inte meningen Harry! Harry rycker på axlarna och säger gjort är gjort! Han sätter sig på sin plats och lyfter ner Rosé från sin axel och sätter henne på bordet framför hennes skål strax efter kommer Dudley fram och häller upp mat åt henne sedan gick han till var och en av de andra skålarn som tillhörde de Pokémon som var ute ur sina pokeboll där ibland Dafnes två Pokémon.
Strax efter kommer Rose in rusande med ägg och säger flämtande moster Petunia mitt ägg håller på att knäckas! Just då börjar ägget att lysa vitt och ändra form Rose ställer ner det på bordet när hon gjort det så slocknar ljuset och mitt framför allas ögon sitter en liten Eevee i en hukande ställning plötsligt hörs ett ljud och hon hoppar hökt när hon landar missar hon bordet men Rose är snabb och fångar upp henne. Petunia tar fram en pokeboll och ger Rose den. Rose trycker den mot den lilla Eevee och hon sugs in och skakar ett par gånger innan den plingar till för att indikera att den är fångad. Harry tittar på Rosé och säger det ser ut som din och Fennekins prat stund med Rose är över nu! "Ja det ser ut som det" säger Rosé. "Dudley var är min medicin" säger Lily från golvet. Dudley lyfter upp Lily och går mot kylen och där hämtar han en flaska och börjar mata Lily med den. Rose sätter sig på sin plats och lägger upp mat åt sig och börjar att äta. Strax efter kommer Vernon in i köket och säger har ni inte gått er båten går snart! Petunia tittar ner på sin klocka och säger å är den så mycket skynda er att äta upp och klä er vi har en båt att hinna med! Alla får en faslig fart att få med allt och alla.
~Tids Hop~
När de står på färjan och vinkar av Vernon som ska stanna hemma och ta hand om gården. Ja då först pustar Petunia ut. Rose tittar på Petunia och frågar vilka Pokémon tog du med dig moster? Harry tittar på Petunias midja och ser en Thanderboll, två vanliga röda pokebollar och en Drivboll så han förstår att hon har sin Ampharos men han vet inte hur många Pokémon hon har. Hon tar och kallar ut en efter en. Den första att komma ut är hennes Ampharos, den andra är Jolteon, den tredje är en Lanturn och den sista är en Vit Poochyena både Dafne och Harry tar fram sina pokedex och skannar den Vita Poochyenan:

Vit Poochyena fick sitt namn för att forskarna först trodde att det var en albino poochyena men när den lärde sig Ice Fang på den nivå som den borde ha lärt Bite då förstod forskarna att det var en helt egen Pokémon när de sedan märkte att den lilla ville lämna sin flock så följde de den och upptäckte att den drog sig mot norr och tundran. Den är Ice typ.
Rose och Astoria hade titta på sina syskons pokedex och båda visslade sedan till.
Dudley frågade vist finns den bara här i Avalon?
Cristal svarade det stämmer denna form kallas också för Poochyenas Avalons-form men den grå Poochyena finns här också men den vita Poochyena kan föda vanlig Poochyena och vanlig Poochyena kan föda vit Poochyena det är det som är det märkliga och det faktumet att det aldrig har födets några vita Poochyena i Hoenn där den vanliga Poochyenan först upptäcktes!
~Tids Hopp~
Harry, Dafne och deras systrar hade gått och inspekterat båten eller rättare sagt Harry och Dafne hade gått på upptäckarfärd medan Rose och Astoria hängde på dem som två svansar. Men Harry och Dafne brydde sig inte om det de såg det som att de var deras förkläde.
Men iallafall, så när de inspekterade båten så kom de så till en Battles-Plan där det var två killar som slogs med sina Pokémon. Den ena hade en Espurr och den andra en Dedenne. När killarna såg Rosé på Harrys axel så slutade de att köra och kom fram till dem och frågade kan vi ta en match? Harry svarade visst men på ett villor och det är att vi kör en tag strid! Killarna godkänner det men när Harry och Dafne går mot planen så säger Rose jag vill köra! Harry och tittar mot Dafne och hon säger vist jag kan vara domare för matchen! Dafne går och ställer sig på domar platsen och ropar ut tagstriden med Potter syskonen mot deras utmanare kan börja:
Rose: Eevee kom ut och kämpa!
Harry: Rosé dax att dansa!
Kille1: Espurr visa vad du kan!
Kille2: Dedenne dax för show!
~Under Tiden~
Dudley hade valt att umgås med sina Pokémon så han hade släppt ut dem. Sen slog de sig ner ute på soldäck och bara umgicks med varandra tills det kom en ung dam fram till honom och frågade får jag slå mig ner här? Dudley tittade upp på damen och sa ja vist så länge du inte störs av att jag pratar med mina Pokémon! Damen sätter sig och en Piplup hoppar upp på dammens knä. Damen säger din Glaceon är riktigt vacker jag har lite kläder som skulle framhäva hennes skönhet ennu mer om du är intresserad! Dudley frågar vem är du egentligen? Kvinnan säger förlåt jag är den internationella styling artisten Dawn Blitza från Twinleaf Town och detta är min Piplup! Hon visade ner i sitt knä. Dudley tittade med stora ögon och får tillslut fram är du den Dawn som reste med den stora Ash igenom Sinnoh och var med och räddade värden från Team Galactic? Dawn nickar tillsvar. Dudley tar av sig sin väska och tar fram ett mode magasin med en vacker Buneary på omslaget och en penna och säger kan du och din Buneary signera min tidning? Dawn tar fram en av sina Pokebollar och kallar ut sin Buneary och säger vist kan vi det! Glass glass säger Glaceon och kommer fram till Buneary. Dudley säger hon vill hjärna ha dina kläder!
***
Ja där var det kapitel klart och ni har fått veta vad Dawn gör nu förtiden och ytterligare ett namn från mangan. Men killarna är bara statister men om ni vill att de ska vara med fler gånger så får ni komma med förslag i min Karaktär bok och säga något kommentarerna.
Glöm inte kommentera och gilla

Harry Potter och den hemliga gravkammarenحيث تعيش القصص. اكتشف الآن