Bindningar till olika pokémon typer (Kapitel3)

15 2 0
                                    

Under kvällen så gick allt som planerat alla gick runt och minglade och när Familjen Finch-Fletchley sa adjö och gick hem så var det dax för alla andra att krypa i säng.
~Tids Hop~
Harry och Hermione satt vid frukost och pratade om när de trodde att deras vän skulle komma. Medan Ginny och Rose satt och små pratade och försökte lära känna varandra den vita Eevee och Rosé delade en skål med Pokémon mat Roses Eevee satt mellan Rose och Harry och åt ur en egen skål och Krumben satt mellan Hermione och Harry och åt lite kryddigare Pokémon mat.
När de hade ätit klart ringde det på dörren och Marge gick för att öppna. Harry och tjejerna tog med sig sina Pokémon och smög fram till dörrhålet för att titta vilka det var som kom. När de kom fram såg de Nevill och en äldre kvinna stå och prata med Marge. De hörde Marge prata om någon man vid namn Frans. De förstod ju att det måste vara Nevills pappa de pratade om. När de var på väg att gå tillbaka så ringde det på dörren igen och de stannade kvar för att se vilka som kom. Marge öppnade dörren på nytt och släppte in nästa gäng. Både Harry, Hermione och Ginny kände direkt igen Draco medan Harry och Ginny kände även igen Nacissa och Hermione kände igen Ted Tonks då han hade deltagit i Contest tävlingar. Lucius och Andromeda kunde man lätt gissa sig till att de andra två var. Marge sa det var så länge sen vi sågs Andy och Ted! De tre kramade om varandra och sen vände Marge sig mot Nacissa och sa så ni kom ändå? Lucius svarade vi fick oväntad hjälp med uppfödningarna av att min syster kom med sin familj för en mindre semester!
Marge sa jag tror bestämt att vi har fyra som tjuvlyssnar på oss! Hon vände sig om mot dörren och sa kom fram nu Hermione, Ginny, Harry och Rose! Alla fyra klev fram från där de stod vid karmen och alla fyra var lika röda i ansiktet som Ginnys hår. Rose frågade hur visste du att vi stod där faster Marge? Marge svarade tack vare min Altaria som står bakom er han och jag har ett band som gör så att han kan mega utvecklas! Lucius sa min syster har samma band med sin Gardevoir! Hermione frågade är det inte det bandet som aura riddarna har med vissa av sina Pokémon också och Pokemonagusarna har med sin bundna Pokémon! Lucius svarade alla som har någon förmåga har minst en bunden Pokémon tillexempelt du Hermione har din Vulpix min syster har sin Gardevoir och gym ledaren borta i Saffron City har sin Alakazam! Han fortsatte vissa förmågor har speciella Pokémon typer medan andra har det inte tillexempelt Psykiska personer har oftast starkare band till Psykiska Pokémon medan Pokemonagusar kan finna sin kompanjon i vilken Pokémon typ som helst! Harry sa Pokémon talare har ett lika stark band till alla typer om de inte klassas till flera grupper tillexempelt så har jag och min Ralts ett mycket starkt band och jag tror att han kommer att bli min mega Pokémon när han blir fult utvecklad! Lucius sa ja det kan jag tänka mig och att Pokémon talare inte har en speciell bunden är just det att de kan förstå sina Pokémon på ett djupare plan en vanliga tränare kan!
Ted frågade ska vi inte gå in och sätta oss jag börjar att tappa känseln i fötterna? Augusta (Nevills farmor) sa så håller på att tappa känseln jag har den inte kvar alls! Alla skrattade gått åt hennes och Teds kommentarer då de flesta visste hur länge man kunde  få stå i gym strider och tävlingar.
***
De gick in i det andra rummet Harry, Rose och Hermione gick och satte sig i soffan framme vid öppnaspisen och Lucius, Draco och Nevill satte sig i de tillhörande fåtöljerna. Medan Nacissa, Andromeda, Augusta och Ted gick och satte sig vid ett bord och började att äta av frukosten. Vid ett annat bord satt Dudley, Ron, Dafne och Astoria och åt frukost. Ron sade jag skulle bra gärna vara en Ninjask på deras vägg! Astoria sa undra varför Ginny står ensam kvar mitt i rummet? De andra vänder blicken mot Ginny som står mitt i rummet och pratar med sin Eevee. Plötsligt lyfter hon på huvudet och tittar mot soffan och nickar alla fyra vänder huvudet mot soffan där Harry tittar upp mot Ginny de ser hur hon ansluter till de andra vid soffan och sätter sig på armstödet bredvid Harry.
~Tids hopp~
Efter att alla hade ätit klart kvällsmaten så reste sig Marge upp från sin stol och sa vi har ju samlas här idag för att vi har två födelsedags barn här som fyllde år igår! Rose fyllde i nej tre stycken! Marge fortsatte okej tre stycken men den tredje får Rose fira själv till saken är att jag och säkert flera med mig skulle vilja över räcka ett par presenter så varför inte att vi samlas inne i mitt gym! Alla reste sig och började att gå mot gymmet Harry och Nevill gick sakta mot gymmet så att de halkade efter. De ville dra ut på spänningen lite extra. Rosé och Gro satt som vanligt upp flugna på deras axel och de var väll mest taggade för det som deras tränare skulle få.
Det kunde ju vara en ny vän eller nått gott att äta.
***
Jag vet att det är kort men jag vill ta och dra ut på spänningen med vad de får till nästa kapitel så ni får vara till tåls till nästa vecka.
Och bilden ovan är på Marge och en av hennes Pokémon
Kommentera och Gilla

Harry Potter och den hemliga gravkammarenWhere stories live. Discover now