Familje historia (Kapitel 33)

4 1 0
                                    

Nere i grottan framkom fyra ungdomar och tre Pokémon.
De sju börjar att gå längre in tills de kom fram till ingången till gravkammaren där talade den enda flickan av ungdomarna på Pokémon språket för att öppna dörren.
När dörren är öppen kliver gänget in igenom porten för att sedan stänga dörren inifrån gravkammare de måste dra hårt för att de ska höra det där klickande som indikerar att dörren är låst igen. Sedan går de längst in i gravkammaren där det står tre kistor och en staty. Kistorna ser ut som tre liggande statyer och de föreställer två män och en kvinna bakom de tre kistorna står statyn av en kvinna och övervakar de tre kistorna det är bara två av de liggande statyerna som håller i varsin stenboll.
Nevill sade de två som inte har någon stenboll måste vara Salazar och Helga och de andra två bör vara Rowena och Godric då de tvås legendariska Pokémon inte har fått nya ägare!
Harry sade Gro vi är beträdda att möta de fyra grundarna nu!
Gro nickar och använder movet rise för tredje gången den dagen och fram ur ljuset kliver de fyra Grundarna med sina fyra Pokémon.
***
Helga frågar Dudley hur mycket vet du om Dursleys historia och vad vet du om Hufflepuffs historia?
Dudley sade bara att Dursleys har haft Fairy-typs gym så länga de har haft gym status och det lilla jag vet om Hufflepuff är vad det står om dig i Hogwarts en historia!
Helga sade jag hade tre barn en son och två döttrar tyvärr har min sons ättlingar försvunnit spårlöst, den sista ättlingen med namnet Hufflepuff är visserligen död och hon fick ett tvilling par som bara var två år gamla när hon dog och vad som hände dem är det ingen som vet det ända vi vet är att dem inte heter Hufflepuff i efternamn iallafall!
Helga tystnar för att sedan fortsätta mina två döttrars ättlingar gifte sig in i två stora familjer den ena är konstapel Jenny ätten som också kallas familjen Bones och den andra är gym-ledare familjen Dursley båda familjerna har varit i Hufflepuffs elevhem i flera hundra år och båda har som tradition att bara döttrarna kan ärva familje titlarna men båda familjerna kan ge männen rätt att ärva om det inte finns en kvinnlig arvtagare i nästa generation!
Dudley sade du menar att Dursley och Bones familjerna har hållit fast vid Fairy- och Normal- typs Pokémon för att hedra sina Hufflepuffs anor?
Helga ler och säger ja visst är det komiskt!
Nevill frågar är det också därför konstapel Jenny här i Avalon hade förr i tiden en Herdier som partner prisis som konstapel Jenny i Unova hade förr?
Helga sade ja stor sannolikhet är det därför då Herdier är normal-typs pokemon och konstapel Jenny var av Bones familjen nu dock är det inte säkert att de som blir konstapel Jenny är besläktade alls med Bones familjen längre!
Harry sade nej för vi känner en som är kommen från Black familjen som är en konstapel Jenny!
Rose sade men det är fortfarande ett måste att ha en Lillipup eller dess utvecklingar som partner för att kunna bli en konstapel Jenny och vara kvinna men alla konstapel Jenny har ex.antal under lydande konstaplar som även kan vara män, för det finns en man i Godric s Hollow som är från Aloan regionen jag har pratat med honom flera gånger när jag växte upp med prästen och prästfru och det är bara under de tre sista åren!
Harry tittar på henne och säger det betyder att han måste vara en under lydande till Dora! Rose nickar till svar.
***
Salazar frågar vad vet ni om Grants och Slytherins familjerna?
Dudley sade vi vet att Grant familjen är ättlingar till en av dina systrar och vi tre är barnbarn till mellansystern Melissa och hon hade en storasyster och en lillebror var vid storasystern hette Merope Riddle och var galen och fick en galen son och av den anledningen försköts de två ur släkten men sonen var inte nöjd han ville vara den enda ättlingen av Slytherins så han förföljde Melissa och Morfin tills Melissa skickade Morfin till en annan region för att gå skolan där medan hon själv valde att gifta sig och ta makens namn och gömde sig rakt framför näsan på sin systerson!
***
Salazar sade ni är väl utbildade men det är en sak ni borde veta jag hade två söner och en dotter varvid den äldsta sonen fick namnet Salazar Slytherin och blev galen och det var han som dödade mig i vredes mord! Pågrund av att han tyckte att vi bara skulle ta in elever som han tyckte var rent blod alltså såna som kom från familjer i Avalon jag frågade då honom var man skulle få fram de eleverna med tanke på att regionen var ung och det inte fanns så många familjer i regionen som ville gå skolan än!
Salazar tystnade där, för att låta det han sagt sunka in för att sedan fortsätta det fick min son att skicka ut sin Golem och beordra den att använda Self-Destruct det var det som gjorde att attacken blev en av de tre förbjudna attackerna!
Godric sade när Salazar Slytherin d.y. såg vad han hade gjort mot sin far så lämnade han skolan och regionen och han sågs aldrig mer efter det!
Rowena sade vi tre övriga byggde denna gravkammare för att hedra Salazar Slytherin d.ä. och satte hans kista här och hans övriga barn hjälpte till med fixa låsen på kammaren så att bara den sanna arvingen kan besöka den!
Godric sade strax efter så hände nästa tragedi och det var att Helena Ravenclaw stal sin mors diadem! Rowena sade det var inte det att hon stal det utan att hon rymde hemifrån som sårade mig mest så jag bad en kille som jag visste var intresserad av henne hämta hem henne tyvärr såg vi aldrig Guld Baron och Helena Ravenclaw igen och jag dog av brustet hjärta!
Godiric sade jag och Helga ställde Rowenas kista bredvid Salazars här nere!
Helga sade efter det så var det lunkt i flera år tills den sista ättlingen av namnet Slytherin gick på skolan han hade en dispyt med sina yngre systrar och Godric!
Godric sade det var nog det värsta jag varit med om Cadmus var verkligen galen och jag vill inte gå in på vad han sade till sina systrar den korta förklaringen var att han anklagade dem för att smutsa ner familjen Slytherins namn det slutade med att han ropade ut sin Golem och bad honom att använda Self-Destruct jag knuffade undan flickorna ur skottlinjen och ställde mig som en levande mur i mellan Golem och flickorna!
Helga sade ni ska veta att Godric var gammal då det han gjorde sågs som hjälte insatts på den tiden hela regionen var eniga med att uppkalla en stad efter honom för det han gjorde och varken han eller Cadmus Slytherin d.y. överlevde inte den händelsen och flickorna var skärrade av händelsen att det var svårt för dem att gå vidare den äldsta av dem stannade kvar i regionen och gifte sig in i Grant familjen och den yngre lämnade regionen vissa rykten säger att hon stack till Sinnoh och gifte sig med en adelsman där!
***
Där var det kapitlet slut!
Ni som har sätt Pokémon serien kan nog gissa vilken adelsfamilj dem pratar om?
En ledtråd är sonen i den familjen rymmer hemifrån och går med i ett viss ondskefullt team!
Har ni frågor, idéer, funderingar eller förslag så kommentera!
Gillar ni vad ni läser så visa det gärna!

Harry Potter och den hemliga gravkammarenWhere stories live. Discover now