Mötet med Virizion och Diancie (Kapitel 30)

20 1 0
                                    

Inne i grottan reser Harry sig upp från där han föll och tittar sig om för att se de andra resa sig upp också. Han ser Nevill, Rose och Dudley resa sig upp från marken men han såg inte Ginny han frågade dem var är Ginny?
Nevill säger hon ligger här med hennes vita Eevee stående bredvid henne! Hans röst låter orolig och det hör Harry direkt.
Han skyndar sig fram till Nevills sida tillsammans med Dudley och Rose.
När de kommer fram till Nevill så ser dem Ginny och hennes Eevee som ser beslutsam ut.
Plötsligt så började hennes Eevee att lysa vitt och växa svansen blir tunnare och ögonen lyser röda hela Eeveen blir smidigare och när ljuset slocknat så står en svart kattliknande Pokémon med blå ringar på ben och panna och blå ränder runt öron och svans och han hade även fått gula ögon.
Dudley hade dragit fram Isys pokeboll och kallade ut henne samtidigt som Harry drog ut sin pokedex och riktade den mot den svarta Pokémon.
Harrys pokedex säger:
Umbreon har en snygg svart kropp med fyra slanka ben och crimson ögon. Det finns två par spetsiga tänder synliga när munnen är öppen, en i överkäken och en i lägre. Det har länge spetsiga öron och en yvig svans, var och en med en gul band runt dem. Pannan och ben har gula ringar på dem. Dess gula markeringar glöda på natten och sätta skräck i någon i närheten. Den gömmer sig i mörkret i väntan på sin motståndare, och dess gula ringar glöd när det hoppar attackera. Det är också möjligt att spraya en giftig svett när det blir upprörd. Denna Pokémon är sällsynt i naturen, och oftare återfinns i stadsområden under vård av människor.

När dexen tystnar så anväender Umbreon Moonlight på Ginny och strax efter vaknar hon upp och reser sig upp på armbågarna och frågar lite groggy vad hände?
Rose säger vi föll in kammaren när den där attacken skakade parken och du har nu en Umbreon!
Ginny ler och säger jaha då er jag den andra få min Eevee utvecklad!
Isy sade Glaceon!
Umbreon sade Umbreon!
Ginny frågar är det någon av er som kan översätta?
Harry ler och säger de höll bara med dig!
Ginny log och kramar sin Umbreon för att resa sig upp och frågar ska vi gå vidare så att vi kan rädda Mariette?
De andra nickar och de går längre in för att finna gravkammaren.
Isy,Gro och Umbreon gick först med de fem efter sig.
~Tids Hopp~
De fem hade kommit fram till en rund låst dörr låsen var i form av en Litleos och en Zigzagoons svansar var ihop kopplad med dörrkarmen men det var också en Pidgeys vingar som var ihop kopplade med dörrkarmen Dudley höjer ett ögonbryn mot sina kusiner.
De båda nickar till svar Dudley vänder sig mot dörren och säger på Pokémon språk öppna dig!
Vid gångjärnen kommer en liten Snivy ut springande och springer runt karmen när den kommer fram till Litleos svans så drars den tillbaka och Litleo sprutar eld mot gångjärnen. När den lilla Snivy kom fram till Pidgeys vingar så börjar Pidgey att flaxa med vingarna så att det blev en liten vind som blåste mot gångjärnen. När Snivy kom fram till Zigzagoons svans så rusar Zigzagoon rakt mot gångjärnen och det gör att en ingång öppnas i gångjärnen och den lilla Snivy smiter in där.
Dörren var nu öppen men det stod inte längre fem ungdomar framför dörren utan bara två unga tränare och sex Pokémon.
***
De som stod där var Dudley, Ginny, Gro, Isy, Umbreon, Hoopa, Shaymin och Meloetta.
Alla åtta nickar mot varandra för i nästa sekund tar Ginny fram en blomma som hon låter Shaymin lukta på så att han får sin sky form samtid som Dudley öppnar dörren helt och hållet.
Sedan går eller flygar de in i kammaren när Meloetta är på väg att börja att sjunga så glor Hoopa på henne och håller upp ett finger på sin mun så att Meloetta stänger munnen igen för hon förstår att det är inte läge för sång.
Shaymin landar framme vid en medvetslös Marietta.
Dudley och Ginny tittar på varandra för sedan vända sig mot pojken och Dudley frågar vem är du då?
Pojken sade på Pokémon språk jag är Lord Voldemort eller du känner mig säkert som Tom Marvolo Riddle!
Dudley sade den sista med det namnet av vår släkt dog för tolv år sedan han var lika gallen som sin mamma Merope Riddle och de två blev strykta från släktens släktträd!
Tom skrattar till och säger jag är mycket starkare än dig Dudley dina kusiner kan möjligtvis mätta sig mig!
Han vände sig mot en sten pokeboll lyfte den och sa på Pokémon språk kom ut Yveltal och döda!
Ut ur stenbollen kom en Shiny Yveltal.
Plötsligt följ en stenboll i Dudleys hand han tittade på den för att sedan ropa kom ut vem du än är!
Samtidigt hade det fallit en annan stenboll i Ginnys hand hon ropade även hon kom ut vem du är!
Ur Dudleys kom det ut en rosa kristall Pokémon och ur Ginnys kom det ut en grön Hjort Pokémon.
Både Dudley och Ginny skrek hjälp oss att försvara oss!
Ginny och Dudley tog fram sina Pokedex och riktade dem mot en varsin av de två Pokémon.
Ginnys pokedex säger:
Tillsammans med Cobalion, Terrakion och Keldeo är Virizion medlem i Swords of Justic.
Virizion är en hjort eller antilop -liknande, quadruped Pokémon som är i första hand grönt. På sidorna av huvudet är långa horn som slutar på tråkig, böjt poäng. Den har en spetsig nos med en svart bläs som löper från nosen på baksidan av huvudet. Dess ansikte, bakbenen, och undersidan är vita. Det finns en Pinked spets blad på varje sida av halsen, och blad tofsar på sina axlar. På dess baksida, det finns spetsiga knippen av päls som bildar ett medel lång svans. Dess underben likna knähöga stövlar med rosa höjdpunkterna på knäna, och det har svarta hovar.

Dudley pokedex säger:
Diancie är en grå, sylph liknande Pokémon med en vit bröst och armar som liknar en klänning. Den har en huvudbonad som består av rosa kristaller, fyra korta cresting längs toppen som pekar uppåt och två långa sådana på vardera sidan av dess huvud pekar nedåt, med en diamant-cut mitt inramas av dess smala grå öron. En mindre rosa kristall är också inbäddad i baksidan av huvudet, och en guldklimp är inbäddad i pannan. Dess ögon är röda med rosa iris. En guld halvmåne cirklar sin hals, med ändarna förenade med en romboid pärla. Dess underkroppen liknar en stor avlång bit av sten, med en stor rosa kristall sticker ut från det.

Diancie föds ur en Carbink som genomgår en mutation. Det kan omedelbart skapa diamanter genom att komprimera kolet i luften; dessa diamanter kan sedan användas för att försvara sig. Det kan absorbera ljus med en perfekt balans och avger en utstrålning som ser ut som ingenting i världen. Enligt legender, kan det skydda sina resor partner från olyckor och sjukdomar. Diancie är det enda kända Pokémon som kan lära Diamond Storm.
***
Jag kommer att dela upp detta kapitel i flera kapitel!
Men det kommer att ta ett tag till nästa kapitel då min inspirationen har blivit ett trassel sudd på grund av att jag har flera andra böcker i huvudet just nu så jag måste sortera mina berättelse så att när jag lägger ut nästa kapitel har jag förhoppnings vis fått klart denna bok så att det kan rulla på med de återstående kapitlen i denna!
Kom gärna med inspirationer via kommentarer och så klart glöm inte att gilla!

Harry Potter och den hemliga gravkammarenजहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें