Forskningen om monstret (Kapitel17)

10 2 0
                                    

Helgen efter duelleringen var det Running match om Gryffindor laget trot att Cho var för deppig för att spela så trodde de fel.
Det blev istället ett riktigt spännande spel och det slutade med oavgjort med att Harry och Cho fångade GT-Bollen samtidigt.
***
Dagen där på hade de förvandling med Professor McGonnigor och Professor Snaps gruppen hade vuxit snabbt under de första månaderna av den terminen. Förutom Harry, Parvati, Padam, Nevill och Hermione som varit med redan innan sommaren. Så var det flera som hade anslutit sig och det var Rose, Katey med sin Espurr, Draco med sin Larvesta, Alicia med sin Misdreavus och Megan med sin Spearow. Så med andra ord så var de tio elever i gruppen. De var upp delade i tre lag en avancerat lag där Harry, Parvati, Padam, Nevill och Hermione var och två nybörjare lag, ett med bara Rose i och ett med Katey, Draco, Alicia och Megan i.
Harry var väll den som hade svårast med tanke på att hans mål var att ta sig igenom sina ringar utan att få en stöt av dem. Hermione hade inte så lätt häller då hon var tvungen att finna magin inom sig för att kunna gå vidare till nästa steg. Padam var också finna magin inom sig för att kunna bli en ispelare. Det var där emot lätt för Nevill då han bara behövde lära sig att vara balanserande i sin flygande form.
Det blev extra svårt när de inte kunde koncentrera sig ordentligt på grund av att Parvati svischade runt sina tre vänner och sin syster.
~Tids Hop~
Efter träningen gick hela gruppen längs en av alla korridorer i slottet när de hörde ett skrik utifrån alla tio rusade till de tre närmaste fönstren och tittade ut och där ute på gården låg en mörk hårig flicka på marken med mörka fläckar runt henne och inkurad i sin famn var en rosa Ducklett med näbben i flickans armväck. Megan flämtade fram det är Cho Chang! Katey viskade är hon död?
Hermione svarade nej hon är bara förstenad!
Alicia frågar vad ska vi göra Harry?
Harry svarade Megan ta och flyg till professorerna och hämta dem och Padam sätt dem som inte kan förvandla sig i säkerhet! När Harry pratat klart så förvandlade han sig till en Hoopa och flög ut ur fönstret tillsammans med en Victini och Mismagius.
***
En röd Ninetails springer längs korridoren med en Shaymin och en vit Meowstic på ryggen. De kommer fram till torget samtidigt som en Fearow sveper ner tillsammans med professorerna. Men deras tre flygande vänner syns ingen stans att se, inte fören de tittar upp i himlen och då ser de även en mening på himlen som lyder:
Hjälp den galna ättlingen är ute efter våra hemligheter!
Strax efter kom Mismagius, Victini och Hoopa ner till gården och förvandlades till sina mänskliga form det gör deras fyra vänner också. Alicia frågar kommer hon att bli bra? Professor Sprut sa vi hoppas det så fort vi finner ett botemedel!
~tids hop~
Hermione och Harry hade gått direkt till biblioteket för att forska om det lilla dem vet om den hemliga gravkammaren.
De fick snart sällskap av Ginny och Luna.
De satt där ett par timmar men tillslut sa Luna här har vi det lyssna på det här:
Yveltal har befogenhet att absorbera livsenergi. När den når slutet av sin livslängd, expanderar sina vingar och stjäl all livsenergi av allt levande runt den innan omvandla till en kokong att sova för 1000 år. Yveltal är enda kända Pokémon kan lära sig flytten Oblivion Wing.
Ginny säger då är det förståeligt varför Cho och Mrs. Norris var förstenade!
Hermione rynkar pannan och säger men Chos Ducklett var inte förstenad så det måste vara något mer?
Harry spärrar upp ögonen och viskar vingarna!
Luna nickar och säger det måste det vara!
Hermione och Ginny titta mot dem och frågar med en mun vad för nått?
Harry svarar Yveltal är ju den ända Pokémon som kan Oblivion Wing så det måste vara den attacken som den använder när den suger energin ur sina offer och med tanke på att alla andra attacker som alla Pokémon har förändras eller lyser när en Pokémon använder en attack t.ex. På fågel Pokémon som använder Steel Wing blir vingarna silvriga eller på psykiska Pokémon lyser ögonen när de använder psykiska attacker!
Hermione lyser upp när hon börjar att förstå och viskar så attacken var riktad mot Cho inte hennes Ducklett! Luna nickar till svar.
Strax efter kom Madam Prins fram och sa nu får ni allt skynda er för att ni ska hinna få någon middag! När de reste sig och var på väg att plocka undan böckerna fortsatte hon låt böckerna ligga jag tar hand om dem!
De fyra lämnar biblioteket och fortsätter att prata när de går mot Stora Salen.
~Under Tiden~
Draco satt i sin säng och försökte att meditera med Flaman när han märkte att Parvati och Rose stod på teleporten. Draco frågade vem söker ni?
Rose säger jag är här för att hämta Rosé men Parvati vill prata med dig Draco!
Draco nickar mot Harrys säng och säger hon är på Harrys säng med Espurr x2! Sedan vänder han mot Parvati och fortsätter vad vill du mig då Parvati?
Parvati säger jag skulle bara säga att det är inte bra att försöka att meditera för mycket kom ned och umgås med oss andra för om du försöker att meditera för mycket kan det bli som Frank Longbottom och inte komma åt din och Flamans gemensamma form! Draco spärrar upp sina ögon tittar ner på Flaman och viskar till henne är det sant? Flaman nickar och Draco lyfter upp Flaman i sin famn och reser sig från sin säng och vänder sig mot Harrys säng och säger kommer du Rose?
Rose kommer ut ur Harrys säng med både Rosé och sin Eevee på sina axlar och säger visst! De tre tar sig ner till uppehållsrummet där nere står deras vänner och väntar på dem Draco tittar runt på dem och ser Nevill, Ron och Lavendel han rynkar på pannan och frågar var är Dean, Seamus, Harry, Hermione och Ginny?
Lavendel svarar Dean och Seamus är med Blasé och Tracy och Harry, Hermione och Ginny är i biblioteket med Luna!
Nevill sa vi var just på väg ner till middagen så kom så går vi!
Alla sex begav sig mot Stora salen i ingångs hallen mötte de Dean, Seamus, Tracy och Blasé. Var vid de två sista nämnda gick mot sitt bord i stora salen och de andra åtta mot andra hållet. Tio minuter senare kom Harry, Hermione, Ginny och Luna in i Stora salen var vid Luna gick och satte sig med Padam och Mandy.
***
Nu är kapitlet äntligen klart förlåt att det blev försenat jag fick hjärnsläpp efter halva kapitlet!
✍🏻Kommentera och Gilla!

Harry Potter och den hemliga gravkammarenWhere stories live. Discover now