Återföreningen (Kapitel 19)

17 2 0
                                    

Harry ropar jag tror jag ser Pallet Town!
De satt alla i Ketchums minibuss med Ash vid ratten med hans trogna Pikachu på hans axel. Severus satt bredvid med en ivrig Astoria bredvid sig. Han tänkte tillbaka när han var ett år yngre en Astoria var nu, det var tider det. Han funderade på vad James skulle ha sagt om någon skulle ha sagt till honom att det skulle vara hans sista besök hos sin farbror, faster och kusin.
Severus ler åt minnet och tänkte att han hade fått se sin farbror och faster efter detta livet iallafall.
Han kommer tillbaka till verkligheten av att Rose skakar honom och säger farbror vi är framme! Han kliver ur minibussen för att nästan bli in puttad av en man som började att krama honom samtidigt som han säger å jag har saknat dig så kusin Sev!
Severus tittar på honom och viskar är det du kusin Mort?
Kramen lättar och personen backar och tittar på honom och säger du kommer ihåg mitt smeknamn! Han ler. Severus skrattar och säger det var ju bara med det smeknamnet vi kunde skilja dig och farbror Fleamont åt!
Fleamont säger jag vet och nu är rollerna ombytta Sev får jag lov att presentera min familj här har vi först allt min son Severus Charlus och så mina tvillingdöttrar Emily May och Sue Daisy sist men inte minst har vi min hustru Daisy hon är sondotter till den stora professor Oak och syster till Kantos champion Gary Oak!
Severus skrattar till och säger ja du Fleamont du och James ser verkligen till att hålla Potter flytande jag ska nog presentera mina följeslagare först av allt har vi min egen arvtagare Harry James och sedan hans syster Rose Lily arvtagare till Potters gym och sedan har vi deras kusin på deras mors sida Dudley Dursley arvtagare till Dursleys gym och alla tre är arvtagare till Evans ranchen sedan har vi den nuvarande ägaren av ranchen Petunia Melissa och sist men absolut inte den minsta är hennes make Vernon!
Han log när han sa det sista.
Fleamont ler och säger vi såg programmet i somras och säger då det ska det bli en tradition att följa i gammel faster fotspår?
Sev sa jag tror inte mormor skulle vara så stolt om hennes ord skulle användas i var och varannan generation i Potters familj jag hoppas iallafall att det kan hoppa över fyra till fem generationer nu!
Fleamont tittade runt och säger kom så ska vi visa vägen till vårat hem!
De tre familjerna Dursley, Snaps och Potter gick mot en av de större gårdarna.
***
Daisy sa när de kom innanför dörren Rose du får sova med Sue och Emily i deras sovrum och Sue och Emily ni får visa henne var det är!
Emily och Sue drar med sig Rose upp till deras rum.
Daisy vände sig mot killarna och sa ni två få sova i Severus rum!
Hon tittar på sin son. Severus sa kom här Harry och Dudley så ska jag visa er mitt rum!
De kliver upp för trappan mot andra våningen för att sedan gå längst bort i korridoren för sedan gå in genom dörren till höger men Severus säger dörren till vänster är flickornas sovrum! När de kom in i Severus rum såg de att det låg en Wartortle på Severus säng eller rättare sagt såg de svansen och skalet av en Wartortle på hans säng då den hade krupit in i skalet och sov. Rosé och Lily hoppade ner från killarnas axlar ner på deras sängar. Harry satte ner Espurr bredvid Rosé och kallade ut hans andra tre Pokémon också så att de kunde koppla av på hans säng men hans Fennekin ville dock inte stanna hon ville följa med Harry när de gick tillbaka ner.
Dudley hade också släppt ut sina andra två Pokémon. Hans Frillish ville inte heller han vila utan han skulle prompt följa med Dudley när de gick ner igen.
~Under Tiden~
Rose hade släppt ut sin Charmander och sin Eevee på sin säng och satte sig på sängen tillsammans med dem. Medan Sue och Emily hade plockat upp en Eevee och en Pikachu från golvet och satt nu i sina sängar och pysslade om dem nu.
Rose vände sig mot Sue och frågade är det en hona eller en hane Sue?
Sue tittar upp mot henne och svarar det är en hane är det något speciellt du tänker på?
Rose ler och säger jag undrar just pågrund av att vi behöver nytt blod i vår Eevee uppfödning!
Sue säger vad sägs att vi kollar med våra Eevees när dem har utvecklas?
Rose ler och säger det låter bra för tillfället!
Det knackar på dörren och Severus tittar in och säger mamma säger att det är snart middag!
Emilys Pikachu kilar upp till Emilys axel och Sue reser sig med sin Eevee i sin famn.
Rose tittar mot sina Pokémon. Hennes Eevee rullar ihop sig uppe vid hennes huvudkudde medan hennes Charmander killar upp till hennes axel.
De tre flickorna går ut ur rummet när Emily stänger dörren så kommer Severus ut ur sitt rum med en Wartortle i sin famn och stänger sin dörr efter sig.
***
De går ner till vardagsrummet där Fleamont, Farbror Severus och Vernon sitter och pratar.
Ute i köket hör de Daisy, Petunia och Harry skramla med köksredskap tillsammans med deras röster och ute i trädgården hörde de Dudleys röst prata med en röst som Rose inte kände igen. Rose vände sig mot Sue och Emily och frågar vem är det som Dudley pratar me?
Emily fnissar till och säger det är vår morfars far professor Oak!
Rose frågar ska vi gå ut och hälsa?
Sue och Emily strålar upp och Emily säger det gör vi!
Deras bror Severus säger lycka till tjejer jag kommer att gå ut i köket till mamma och kusin Harry och... han tystnade när han inte visste vad han skulle kalla Petunia för nått.
***
Dudley stod i trädgården med sin Frillish svävade bakom honom han stod och pratade med professor Samuel Oak om Frillish när dörren öppnades och tvillingarna och Rose kom ut genom den för att stänga den efter sig för att sedan gå fram till staketet.
Emily säger hej morfar Oak vad har du för ärenden i de här trakterna av staden? Professor Oak svarar jag tänkte att jag skulle komma hit för att se era besökare och kolla in vad de har för Pokémon men jag kom inte längre än hit då Dudley här har en så fascinerande Frillish! Han hade vänt blicken mot Rose och just sätt hennes Charmander och han fortsatte du unga dam har ett praktexemplar av en av Avalons vilda Charmanders! Rose rodnar och säger tack professor Oak han är från den förbjudna ön i norra Avalon! Sue sa jag visste inte att det fanns vilda Charmanders! Professor Oak sa jo de finns i vilt tillstånd men bara på Charizard Island i Jonto och i Avalon var vid Avalon är det ända stället som har tillräckligt många för att man får fånga dem, men de har lättare att gömma sig där så det är svårare att finna dem!
***
Där är det kapitlet klart!
Om ni undrar något så skriv en liten kommentar!
Och ni kan ju alltid Gilla!
Bilden ovan är på Severus Snaps och Fleamont Potter!

Harry Potter och den hemliga gravkammarenKde žijí příběhy. Začni objevovat