Utvecklingsstadiet och mobing (Kapitel 8)

12 3 0
                                    

Dumbledore reste sig och berättande om den professorn i Battle en viss professor Gyllenroy Lockhart och sen berättade han att den förbjudna ön var just det för bjuden och sedan sa han varsågoda att ta för er av maten! Sedan satte han sig och alla tog för sig av maten på borden.
***
Rosé satt på bordet bredvid Harry och åt ur sin skål och hans kvinnliga Espurr stod i hans knä han hade också kallat ut sin manliga Espurr som stod även han i Harrys knä. Draco hade kallat ut sina Wurmple som stod på varsin sida om Draco. Krumben stod på bakbenen i Hermiones knä med frambenen uppe på bordet och åt ur samma skål som Hermiones Nincada. Mitt i mot dem satt Dean och Seamus med sina Pokémon. Både Litten och Popplio hade växt smärtor men även Gro som satt längre ner vid bordet med Nevill hade de smärtorna. Harry tittade mer på de tre Pokémon en sina vänner han var orolig för de tre.
~Tids Hopp~
När killarna kom upp till sin sov sal så frågar Harry ger ni er Pokémon något för att slippa sina plågor? Dean och Seamus höjer på sina ögonbryn i en frågande uttryck medan Nevill sa din moster gav mig ett recept i Diagongrän City som jag använder till Gro! Han vänder sig mot Dean och Seamus och frågar ska jag göra till er med? Dean svarar ja gärna det om det inte är för mycket bjärt! Nevill ler och går till sin väska och tar fram tre flaskor varvid han ger två till killarna den tredje tar han med sig till Gro och börjar att mata henne med. Harry tog och kalla ut sina åter stående Pokémon för att mata dem men det var bara Fennekin som började att äta medan Ralts kurade ihop sig till en boll på sängen. Nevill sa jag tror din Ralts är även han till att utvecklads vill du ha en flaska? Harry svarade nej inte denna men till nästa gång! Han tog fram en flaska ur sin väska och satte sig med Ralts i sitt knä och börjar att mata honom. Nevill nickar att han förstod. Draco hade kallat ut sina Pokémon och gett dem mat han satt nu och pysslade om sina Wurmple. Ron hade krupit upp i sin säng med sina Pokémon och somnat.
~Under Tiden~
Severus Snaps satt vid sitt skrivbord på sitt kontor och tittar i ett album på ett foto. På fotot står en kvinna vid namn Eileen med sina kusiner Charlus och Fleamont på varsin sida om henne de hade alla tre familjen Potters utseende. Framför dem stod två nio åriga pojkar och en tio årig pojke. En av nioåringarna och tioåringen var identiska förutom ögonen som de hade ärvt av deras mödrar tioåringen hade familjen Blacks ögon och hans kusin James hade familjen Rowles ögon. Den andra nioåriga pojken hade familjen Snaps bleka hy, familjen Prins ögon och familjen Potters svarta hår men hans hår gick ner till hakan på honom istället för att det låg som ett ruff som på hans sysslingar så såg det fett ut på honom. Han stod med armen runt James nacke och hade James arm runt sin nacke. Tioåringen stod en bit ifrån med en Squirtle i sin famn.
Medan han satt där knackar det på hans kontors dörr. Severus ropar kom in dörren är öppen! Dörren går upp och in kommer en Incineroar som säger "In ci ner roar!" Severus sa Minerva  du vet att jag inte kan prata Pokémon så du får komma fram och säga det du vill! McGonnigor kliver fram bakom dörren och går in på kontoret och stänger dörren. Hon frågar stör jag Severus? Han skakar på huvudet och säger inte alls jag satt bara och tittade på familjefoto! Minerva sa du måste sakna din familj? Severus nickar till svar. Minerva säger du borde besöka dem i jul! Severus frågar hur ska jag göra det när dem bor borta i Kanto? Minerva svarar kan du inte prata med familjen Greengrass de åker väl vare år till Kanto för mäta sina krafter mot deras normal gym ledare? Severus strålar upp och säger tack Minerva! Han fortsätter vad var det du ville Minerva? Minerva rodnar och säger jag fick ett brev från Mr. och Mrs. Zabini som undrar om vi har märkt något konstigt med Blaise Zabini? Severus tittar med stora ögon på henne och varför skriver de till dig och inte mig som är pojkens elevhems föreståndare?  professor McGonnigor svarar för att jag är den ända professor de känner från sin gamla region! Professor Snaps släpper ut ett djupt andetag och säger å förlåt Minerva men jag har inte märkt något, är det något speciellt de syftar på? Minerva svarade ja tydligen hade Blaise och hans Rowlet blåmärken på sina kroppar när de kom i början av sommaren! Nu var Snaps rosenrasande han sa bara följ med Minerva jag ska ta ett snack med mina Slytherin elever!
McGonnigor följde Snaps längre ner i fängelsehålorna tills de kom fram till ett porträtt av den stora Salazar Slytherin. Severus knappade in lösenordet på en liten panel som satt gömd i ramen och tavlan svängde upp för att visa in gången till Slytherins uppehålls rum de gick in både Snaps och McGonnigor. Där inne blev de ögonvittne till när fem andra års elever gick på Blaise Zabini och Tracy Davies. Snaps röt till riktigt kraftigt och Snaps sa med is i rösten Slytherins kommer att ligga back med 100 poäng för vad ni har gjort gå och lägger nu! McGonnigor sa Tracy och Blaise kan ni komma med vi vill prata med er! Snaps och McGonnigor tog med sig Tracy och Blaise tillbaka till Snaps kontor. Ropade ut sin Delfox och hon tillsammans med McGonnigors Incineroar skickades för att hämta madam Joy. Sedan fick Blaise och Tracy berätta deras version om allt som hänt. När de berättat klart så kom Delfox och Incineroar tillbaka med madam Joy och hon insisterande att de två följde med upp till sjukhus flygeln. Snaps gick upp till rektorn för att prata med honom om det som har hänt och McGonnigor gick till sitt kontor och skrev brev till elevernas föräldrar.
***
Och där var det kapitlet klart!
🥂Gått nytt år till alla som läser denna berättelse🥂
✍🏻️Kommentera
Och
Gilla⭐️

Harry Potter och den hemliga gravkammarenWhere stories live. Discover now