Ön Navel Rock (Kapitel35)

9 2 0
                                    

Tillslut slut kom skolavslutningen och Hufflepuff vann elevhems pokalen det året och det året satt Hagrid ner vid Gryffindors bord och inte uppe vid lärarnas.
När festen var slut så gick alla till sina sovsalar för att packa eller ett sista avslut med sina års vänner i sitt elevhem!
~Tids hop~
På morgonen tog sig eleverna med sina väskor och koffertar och tog sig till La Viva och tåget för att ta sig tillbaka till King Cross station.
Harry satte sig i en kupé med Draco, Hermione, Justin, Dafne och Dudley medan Rose satt i en kupé med Colin, Luna och Ginny var vid de sistnämnda hade rätt svårt att ens vistas med varandra då det hade uppstått en spricka mellan dem efter att Ginnys två ägg hade knäckts och det visade sig att innehålla en Zorua och en Houndour båda var blå färgade.
Det var av den anledningen Rose hade dragit Colin i deras gäng för att hon ville inte stå ensam mitt i mellan sina vänner och kände sig dragen i mellan dem när de var de tre.
~Under Tiden~
På ön Navel Rock i regionen Orange Island landar en helikopter på en helikopterplatta och en av vakterna på ön öppnar dörren till helikoptern och bugar sig och säger det är en stor ära Rektor Black att möta er vad förskaffar oss den stora äran av erat besök?
Rektor Black sade jag blev kallad av Herr Orange den fruktade av någon anledningen men jag kunde inte fören nu då jag var tvungen att invänta tills eleverna lämnade skolan!
Vakten sade oh så det är därför ni är här, kom den här vägen Rektor Black!
Grrr!
Vakten hoppar till av det plötsliga morrandet rektor Black böjer sig ner och plockar upp en liten grå Poochyena i sin famn och viskar ta det lunkt Tramptass!
Rektorn följer vakten längre in i fängelset tills de kom fram till en stor port med en lucka i som vakten öppnar och säger Rektor Black har kommit Herr Orange för att ta del av de dåliga nyheterna!
Vakten stänger luckan och tar ett steg tillbaka när porten öppnas, inte mycket men tillräckligt för att rektorn ska kunna komma in i genom porten.
Direkt bakom honom så stängs porten igen och han släpper ner Tramptass på golvet igen och de går fram till en tornliknande stol och ett pampigt skrivbord.
Rektorn sade du hade skickat meddelande om att ni hade något viktigt att meddela mig kära Herr Orange?
Herr Orange den fruktade satt i stolen och sade ja det hade jag och det rör dig som Lord Black och inte som Rektor Black!
Rektorn sade vad rör det sig om då?
Herr Orange sade din kusin har lyckats att rymma och mina vakter tror att hon har planer på ta sig tillbaka till Avalon och Hogwarts då de har hört henne mumla i sömnen om att han finns på Hogwarts innan hon försvann!
Rektorn hade fått en mörk uppsyn under tiden Herr Orange berättat och när han tystnat frågar han har ni tagit kontakt med Avalons regeringen?
Herr Orange log och sade ja det gjorde vi så fort vi såg det och dem skulle kalla till ett brådskande gym möte gjust i dag faktiskt men det är också viktigt att jag åker dit som herr Orange och du måste ta dit ansvar som herre över Black familjen och utse din arvinge käre bror!
Rektor Black nickar och viskar du har rätt bror min!
Lord Black hade tappat sin hållning vid det lagret och såg rätt skamsen ut där han stod med böjd rygg och ner böjt huvud.
***
När tåget kom fram till King Cross station och eleverna klev av tåget så var det rätt tomt på perrong 9 3/4.
De föräldrar som fanns där var dem som var vanliga familjer inte än enda gym ledare fanns där Lucius Malfoy och Petunia Dursley var visserligen där men varken Weasley eller Mr. Greengrass var där alla vännerna gick fram till dem och även de tre övriga Weasley bröderna kom fram till Petunia och Lucius och Percy frågade var är mamma och pappa?
Petunia svarade de var tvungna att ta sig till ett brådskande gym råd så de kunde inte komma och hämta er i dag och alla ni andra får nog gå runt och leta efter dem som ska hämta er de som jag ska ha är min son Dudley, mina syskonbarn Harry, Rose, Dafne och så har jag även lovat att ta med Nevill till polis station i Waterfall Town!
Nevill strålar upp och säger farmor sa faktiskt att hon skulle ta mig dit i sommar det är roligt att jag kommer dit utan henne!
Petunia sade det här hade jag och Agusta pratat om långt innan så det här extra insatta mötet hade inte någon betydelse förutom att hon ringde och sade att hon inte kunde följa med då!
Lucius sade de som jag ska ha med är Hermione för att ingen av dina föreldrar kunde komma ifrån sina jobb och så bad Xeno mig att hämta Luna då han hade rätt fult  med alla äggen som är på väg att knäckas och så skall jag också ta med mig en Pansy Parkerson då jag ändå har vägarna förbi som hennes mamma sade!
Pansy sade ska jag åka med förlorarna?
Lucius såg strängt på henne och sade du får kalla tillbaka din Vanillish Pansy för i vår bil är Ice-typs Pokémon förbjudna!
Pansy såg med mord i blicken på Lucius men hon tog fram sin pokeboll och kallade tillbaka sin Vanillish.
De andra fick gå mellan de familjer som fanns där.
Tydligen var det fler uppfödningar som var inför ägg kläckning och det innerbar att både Goyle och Justin fick åka med familjen Crabbe.
Patil tvillingarna, Tracy och Megan fick åka med familjen Jonas.
Tillslut var det bara Weasley barnen och en flicka med sin Bidoof kvar. Percy gick fram till henne och frågade har inte du blivit hämtad?
Flickan vände sig om och sade jag visste att min pappa inte skulle komma men jag har inte sätt vår stads gym ledare som skulle hämta upp mig!
Percy sade gym ledarna fick ett extra insatt mötte så varför inte du följer med oss till Pokémon Centret och vänta där med oss?
Flickan nickar och de sex lämnar stationen och går mot Pokémon Centret!
***
I Waterfall Town så stannar en jeep till vid professorns labb och släpper av en blond flicka och chauffören till jeepen säger hoppas att du inte är besviken Dafne att vi inte kan följa med in men vi måste skynda oss hem till farmen Vernon kan inte ta hand om alla äggen!
Dafne ler och säger det är lunkt Petunia!
Sedan går Dafne till dörren och ser sina vänner köra mot polis stationen.
Strax efter sticker en mörk hårig flicka ut huvudet och frågar ska du stå där hela kvällen Dafne?
Dafne ler och säger nej jag kommer in nu Astoria!
***
Jag har nu skrivit klart denna bok!
Hoppas att ni är fortfarande intresserade att läsa nästa bok som heter Harry Potter och fången från Orange Fängelset!
Jag ska försöka att få ut ett första delen i nästa bok på nästa lördag men inga garantier!
Jag har försökt att ge er små vinkar om personer som kommer att dyka upp i nästa bok jag hoppas att ni hänger med till den också!
Har ni frågor, idéer, funderingar eller förslag så kommentera!
Och om ni gillar det jag skriver så visa det med att trycka på gilla knappen!

Harry Potter och den hemliga gravkammarenWhere stories live. Discover now