Helande attacker (Kapitel32)

10 1 0
                                    

Med Nevills hjälp så tar sig Harry igenom sina ringar och på andra sidan stänger han ringarna och får dem på armarna igen för att sedan bli sitt mänskliga jag igen.
Professor Snaps lyfter upp Marietta i sina armar och de tar sig upp till sjukhus flygen.
När de kommer dit frågar Dudley var är Myrtle?
Professor Dumbledore sade statyer skall hållas ute på gården och inte i sjukhus flygen!
Dudley börjar att ilskna till men som tur var så räddar Madam Joy det med att säga kom barn den här vägen!
Dudley följer Madam Joy till en av sängarna längst in i sjukhus flygen och skjuter en av de skiljeväggar en bit bort så att Dudley kan komma fram till sängen och kan hjälpa till. Han tar fram sin heal boll och kallar ur Diancie.
Sedan sade han Diancie använd Diamond Storm på Myrtle!
Diamond Storm svepte över Myrtle och vad som hände var att hon växte och blev en medel åders kvinna och i samma ålder som Rubeus Hagrid var i nu.
Det första Myrtle sade när hon öppnar ögonen var jag vill att ni frikänner Rubeus och ger honom och även mig en rättvis G.E.T-prov och F.U.T.T-prov är det uppfattat!
Det ända professor Dumbledore sade det kan vi prata om i enrum med dig, mig, Hagrid och Elit fyra medlemmen Griselda Marchbanks!
***
Nästa förstenade Dudley och Diancie tog sig an var Mrs. Norris den mest förhatliga Purugly och vaktmästare Filchs Pokémon.
När Purugly var åter i livet så lovprisade Filch Dudley och de andra och sade att han och Mrs. Norris stod i livs skuld till familjen Evans men bara till Evans familjen!
***
Sedan var det Cho Changs tur och hon lovprisade Padam och Hogwarts Änglar för att de hade tagit hand om hennes Ducklett medan hon låg förstenad.
***
Sist men definitivt inte minst var deras vän Dafne. Dudley sade Diancie använd Diamond Storm en sista gång på Dafne!
***
Efter att de förstenade var åter av kött och blod så vände sig Harry mot sina vänner och familj och sade Dudley, Rose och Nevill de fyra Grundarna av Hogwarts vill träffa oss nere i gravkammaren!
Rose sade det låter bra då kan vi städa upp röran i parken och försluta kammaren också!
Harry sade jag måste bara hämta Kirlia på mitt rum först så vi möts nere i parken!
Dudley sade det låter bra jag måste göra en sak nere i min sovsal också så att vi möts i parken!
***
Dudley och Harry rusar mot varsitt elevhem medan Rose och Nevill gick i maklig takt ner till parken och under tiden berättade Gro om det första mötet eller Gro berättade med Rose som tolk för Nevill.
***
När Dudley kom ner till Hufflepuff tog han sig in till sin säng där sade han Lily du behöver vila nu så upp i sängen och koppla av med dig nu!
Lily hoppade upp i sängen och lade sig för att koppla av.
Under tiden hade Dudley kallat ut Isy och sagt till henne att villa också och gått fram till sitt sängbord och lämnat deras pokebollar och tagit Frillsh's och Hoothoot's pokebollar.
Han gick sedan tillbaka upp och ut till parken.
***
När Harry kom upp till sin sovsal så satt Dean och Seamus där och matade Carro och Bojen det var riktigt gulligt Harry kom att tänka på när de kommit tillbaka från semestern och det visade sig att Carro och Bojen hade utvecklades under lovet och Seamus hade kommit fram till Harry och frågat om Harry kunde fråga Carro om hon ville utvecklats till sin slutfas eller om hon ville att Seamus skulle försöka att finna en sådan där everstone som förhindrar utvecklingar och Carro hade sagt att hon inte ville bli en tvåbent muskel paket så Seamus hade satt igång att leta efter en everstone. De hade även passat på att fråga Bojen och han sade att han ville utvecklas mest för att han ville kunna använda den där Z-kristallen som bara gick att använda när han var fult utvecklad och tyckte det var så coolt att likna en kvinna men inte vara det!
***
Harry nickade ett hej till killarna och gick fram till sin säng och sade jag behöver din hjälp Kirlia!
Sedan frågar han om de andra två ville följa med eller stanna kvar här uppe?
När han avslutat meningen tänkte han det där var en riktig dum fråga då han redan visste svaret på den och visst blev det bekräftat när både Fennekin och Rosé ville hänga med.
Harry varnar Rosé att hon inte fick avbryta när de hade sina diskussioner för att sedan ta fram flamelbollen och kallade tillbaka Fennekin in i den och lyfte sedan upp Rosé i sin famn och gick sedan tillbaka ut ur tornet och fortsatte ner till parken där de andra tre väntade på honom.
***
När Harry kom fram så möttes han av en underlig syn nämligen av Vincent Crabbe och hans två Geodude var vid den ena var en aloa form och de tränade där i parken eller det såg ut som de tränade. Men när de två Geodude kom nära sten högen ropade Vincent använd Explosion för att sedan använda healing på er och absorbera de extra stenarna!
Vad som sedan hände var att hela sten högen försvann och istället stod där två stora Graveler. Rose visslade till då hon blev riktigt imponerad av Vincents bravader.
Neville sade jag visste inte att Geodude kunde använda healing?
Vincent vände sig om och sade de måste kunna hela sig själva då de får inte använda Explosion och det förbjudna movet om de inte kan läka sig själva då syster Joy ser en Exloderad pokemon som död och inte värt risken att ens försöka att rädda!
Dudley sade det är bara föjudet om man inte är i ett trängande behov som exempel har vi vår egen Mästare Lily och hennes Pachirisu när de försvarade sig mot Lilys galna kusin Tom Riddle!
Vincent viskade ni bör inte säga att han var galen högt så att hans anhängare hör det familjen Crabbe är en familj som vet sina nackdelar och försöker att dölja dem varför tror ni att vi annars försöker att ställa oss in hos Parkersson och Goyle!
Han fortsatte sedan nu är det er tur med denna ingång och tack för att jag fick använda stenarna för att utveckla mina Geodude till Graveler!
Strax efter lämnade Vincent platsen med sina Graveler bakom sig som två livvakter.
Harry sade Kirlia gå in i grottan och undersök den och teleportera dig tillbaka när du känner dig redo för att ta oss in i grottan!
När Kirlia gått in så gick Dudley fram till grottmynningen och stängde den helt och hållet.
De behövde inte vänta länge innan Kirlia återvände till dem Nevill och Gro tog tag i Kirlias ena hand och Rose tog tag i hans andra hand och Dudley satte sin hand på ena axel och Harry lade sin ena hand på hans andra axel för att sedan säga Kirlia använd Teleport nu! Och med de fyra orden försvann de från den lilla parken.
***
Ja där är det kapitlet klart!
Ni har fått lite mer kött på benen med detta kapitel!
Om ni har funderingar var inte rädda at kommentera!
Hoppas att ni tycker om det här kapitlet visa det gärna med att gilla det!

Harry Potter och den hemliga gravkammarenWhere stories live. Discover now