q&a; írói utószó

16.6K 432 232
                                    

írói utószó

Ahogy már észrevehettétek, sosem voltam valami jó abban, hogy írói utószavakat írjak, mégsem bírok anélkül befejezni egy könyvet, hogy csak egy picit is szót ejtsek erről. 

Nos, minden amit anno úgy gondoltam, hogy majd kifogok fejteni az írói utószóban bele van ágyazva a Q&A-be, csupán hagy írjam le röviden mennyit is jelentettek ti és ez a könyv számomra. 

Mint mindig most is nagy nehezen dolgozom fel, hogy megint befejeztem egy könyvet. Bár három sztorit leszedtem, mert nem tetszettek, azért mégis fáj lezárnom. Hisz annyi időn keresztül velem tartott ez a történet. Vele együtt éltem át az első gimis évemet. Mindvégig mellettem volt és olyan dolgokat értem el vele, amiket sosem gondoltam volna, ezért is bámulom most csalódottan a billentyűzetet. 

Még nem teljesen fogtam fel, hogy nektek ennyire tetszett ez a sztori, elején úgy gondoltam, hogy kit is érdekel majd egy ilyen történet, mikor vagy ezret lehet találni itt wattpad-en, de ti persze mint mindig most is megcáfoltatok. 

Bevallom tegnap a könnyeimet nyelve olvasgattam a megjegyzéseiteket és még most is érkeznek, engem pedig folyton elfog a sírhatnék. 

Köszönöm nektek, hogy velem tartottatok. Köszönöm, hogy olvastatok, hogy amikor legszívesebben egyedül ültem volna a szobámban egy doboz nutellával ti akkor is mellettem voltatok és édes szavaitokkal máris jobb kedvre derítettetek. 

Nagyon szeretlek benneteket. Tényleg. 

Remélem bekukkantotok majd a Haláltánc című sztorimba, vagy a többibe, hisz ott is szívesen látnálak benneteket. Persze kissé máshogy lesz benne a romantika, de garantálhatom, hogy nem fogtok csalódni benne:)

Nos és azoknak, akik sehogy sem érzik azt, hogy a mostani futó sztorijaim az ő ízlésük lenne, persze megértem, azok se csüggedjenek, hisz a jövő bármit hozhat! Egy újabb egyszerű romantikus sztorit vagy bármit, még én sem tudom, de nektek is köszönöm, hogy legalább velem tartottatok! 

Jöjjön is a q&a.

q&a

1. Mikor kezdtél el gondolkodni a Vonzás törvényén?

Pontosan nem tudom, hogy mikor. Talán múlt nyáron. Folyamatosan jött, próbáltam valami új sztorit írni és a rengeteg gondolkozás után csak úgy beugrott (később kifejtem).

2. Honnan jött az ötlet?

Ahogy azt az előzőekben említettem sokat agyaltam akkortájt egy új sztorin. Már kezdett bennem körvonalazódni a történetem, majd egyszeriben megnéztem Shawn Mercy cínű számát és bumm jött is az ihlet. Pontosabban a nyakán kiugró ér inspirálta meg az egész sztorit. Igen, tudom, hogy furcsa.

Mivel maga Shawn inspirált eredetileg ez egy Shawn Mendes fanfitcion akart lenni. Már el is készítettem a borítót mikor rádöbbentem arra, hogy már így is van egy rakat fanfiction, én valami újat akartam alkotni. Így jött az ötlet arra, hogy legyen inkább egy saját karakteres sztori.

Nem bántam meg.

3. Hány éves vagy?

16.

4. Mi a teljes neved?

Ez egy húzós kérdés, mármint persze, hogy tudom mi a nevem csak nem vettem még rá magamat arra, hogy eláruljam. Azért annyit megemlítek, hogy ez egy igen érdekelt kérdés és többen is feltettétek szóval egy kis kulisszatitok.

A Vonzás törvénye | ✓Where stories live. Discover now