37. Το όνομά του Άρης!

1.3K 99 8
                                    

Δάφνη!

"Όχι Δάφνη μην με εγκαταλείπεις. Σε αγαπάω. Στο ορκίζομαι πώς δεν έκανα τίποτα." Μου είπε και άρχισε να με φιλάει μέχρι που με κόλλησε στον τοίχο.

Τα χείλη του κατέβηκαν στον λαιμό μου και προσπαθούσε να με πείσει και να με αναστατώσει. Ήθελα να τιν πιστέψω  γιατί  δεν φαντάζομαι  την ζωη μου χωρίς  αυτο απο την  πρώτη  στιγμή που  τον είδα . Αλλά τότε ήταν που θυμήθηκα πως έτσι άγγιζε και την άλλη γυναίκα. Τον έσπρωξα με αρκετή δύναμη..

"Άφησέ με Στέφαν. Δεν αντέχω να με φιλάς με αυτά τα χείλη που φιλούσες αυτή την γυναίκα."

"Αγάπη μου ξέρω πως με θες και πως με αγαπάς. Μην με διώχνεις. Δεν έκανα τίποτα. Που να σου ορκιστώ; μην μου στερείς την οικογένεια που φτιάξαμε. Μην μου στερείς την ευτυχία μου μαζί σου. Περάσαμε τόσα για να είμαστε μαζί."

"Στέφαν δεν κατηγορώ μόνο εσένα γιατί κάναμε και οι δύο λάθη. Το φταίξιμο είναι  ολο δικό μου  και αυτό  είναι  το χειρότερο. Πληγωθηκαμε ενω αγαπιόμαστε. Ακομα και να σε πιστέψω  δεν θα το  ξεχάσω ποτέ. Μακάρι  να γινόταν  κατι να μου δείξει ποιο είναι  το  σωστό. "

"Λάθη που διορθώνονται όμως Δάφνη, αν εμείς οι ίδιοι θέλουμε να τα λύσουμε."

"Το παιδί δεν πρόκειται να στο στερήσω Στέφαν. Μπορείς να το βλέπεις οποιαδήποτε στιγμή το θελήσεις."

"Και με εμάς τι θα γίνει Δάφνη; με την  αγάπη μας; είσαι  η μόνη  γυναικα που ερωτεύτηκα  και δνε μπορώ  να δεχτώ  πως σε χάνω."

"Δεν ξέρω." Του είπα και έφυγα διαλυμένη από το γραφείο του.

Έκλαιγα όλη την ώρα. Περπατούσα στον δρόμο χωρίς να ξέρω που πηγαίνω, χωρίς να βλέπω τον δρόμο πριν τον διασχίσω. Τίποτα δεν είχε νόημα για μένα ποια. Έτρεμαν τα γόνατά μου και δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Έπιασε και μια πολύ δυνατή βροχή και άρχισα να τρέμω. Κάθισα σε ένα παγκάκι και χάθηκα στις σκέψεις μου. Σκεφτόμουν συνέχεια πως έμαθα την αλήθεια.

"Ήμουν τόσο χαρούμενη το πρωί. Έκανα μπάνιο και αφού ντύθηκα πήγα για ψώνια. Ο Στέφαν είχε φύγει για δουλειά και εκείνος αρκετά κεφάτος. Επιτέλους βρήκα ξανά την ευτυχία. Πόσο ανόητη ήμουν που τόσο καιρό τον είχα απομακρύνει από κοντά μου. Τουλάχιστον τώρα είμαστε και πάλι καλά μαζί.

Παλεύοντας για την ευτυχία!Where stories live. Discover now