22. Έντονος καβγάς!

1.2K 122 6
                                    

Δάφνη!

"Τι πράγμα; Στέφαν γιατί να θέλω να χωρίσουμε; Αγάπη μου;" του είπα καθώς τον πλησίαζα για να του μιλήσω.

"Δάφνη έχω κουραστεί. Σε αγαπάω τόσο πολύ και αυτό το ξέρεις. Δεν λέω πως δεν με θες, όμως νιώθω την καρδιά σου να μην μου ανήκει ολόκληρη. Δάφνη ακόμα κάτι νιώθεις για τον Άγγελο. Παραδέξου το."

"Δεν ενδιαφέρομαι για αυτόν ποια από τότε που ήρθες εσύ στην ζωή μου. Έφυγα  απο την Ελλάδα  αφήνοντάς τον οριστικά  πίσω μου. Στην αρχή  φοβόμουν επειδή  ξέρω  πως η Ναταλία  σε θαύμαζε και δεν ήθελα να  περάσω  τα ιδια. Όμως δεν μπορούσα να  σε αφήσω  γιατι απο την πρωτη  στιγμή  που πάτησα  το  πόδι μου  στην Αμερική  κόλλησα  μαζί σου. "

"Τότε γιατί σε ενόχλησε στο σπίτι που τον είδες ντυμένο γαμπρό; γιατί στον  γαμο μου ζήτησες να φύγουμε; δεν μπορώ να σε μοιράζομαι. Εγώ σε θέλω μόνο για μένα και νομίζω δεν είναι παράλογο αυτό που σου λέω."

"Πονάω για την αδικία που μου έκαναν. Γιατι αυτός  ο άνθρωπος  θα γινόταν  δικός  μου  σύζυγος και είχα  φανταστεί  αυτη την μέρα  να την ζω εγω και οχι η Ναταλία. Γιατι δεν νιώθω  σίγουρη  οτι ξεμπέρδεψα  με το παρελθόν μου. Τώρα  ομως δεν θέλω  να  ζήσω μαζί του.  Τωρα ανήκω  σε εσένα και  είμαι  ολοκληρωτικά  δική σου οταν λέω  και φωνάζω  το ποσο ερωτευμένη είμαι  μαζι σου."  Του είπα εγώ φωνάζοντας την αλήθεια.

"Συγνώμη βρε μωρό μου. Δεν ήθελα να σε κάνω να κλαις. Είμαι ένας ηλίθιος. Συγχώρεσε με καρδιά μου. Δεν θέλω να σε πληγώνω. Απλά παρεξήγησα το ότι έγινε σήμερα και ζήλεψα είναι η αλήθεια. Έχω και εγώ τις αμφιβολίες μου Δάφνη."

"Δεν θέλω να αμφιβάλλεις για την αγάπη που σου έχω." Του είπα εγώ και του ζήτησα το χέρι του για να με ακολουθήσει. "Ευθύνομαι και εγώ για αυτές τις αμφιβολίες και  το ξέρω." Του είπα  και  τον έβαλα να καθίσει  στο κρεβάτι.  " ομως αυτό μπορούμε να το διορθώσουμε." Του  απάντησα  και στάθηκα  απέναντί του. 

"Δάφνη..." Είπε  εκείνος  μόλις  ξεκίνησε  να κατεβάζω το φερμουάρ στο φόρεμά μου.

Το έβγαλα  αργά  αργα και έμεινα  μπροστά του μονο με τα εσώρουχα. Τον πλησίασα  και ανέβηκα  στα πόδια του. " Είμαι  αποκλειστικά δική σου." Του είπα  εγώ και ξεκίνησα να  ξεκουμπωνω τα κουμπιά  απο το πουκάμισό του.

"Αυτό μου αρέσει.  Να είσαι  δική μου." Είπε  και με έριξε  στο  κρεβάτι πίσω.  Έβγαλε το  πουκάμισό του και  ήρθε  επάνω μου φιλώντας  το σώμα μου. Επικεντρώθηκε στον λαιμό μου και μόλις αρχισε να βλέπει να τρελαίνεται το σώμα  μου  με μετέφερε στό κέντρο του κρεβατιού.

"Αν χωρίζαμε θα πέθαινα." Μου είπε εκείνος μέσα από τα δυνατά και μεγάλα φιλιά που μου έδινε.

"Είμαι σίγουρη αγάπη μου για εμάς . Θέλω η πρώτη μου φορά να είναι μαζί σου. Θέλω να  ανήκω μόνο  σε εσένα. "Του είπα και τότε ένιωσα τα χείλη και τα γλώσσα του να με καίνε ολόκληρη.

Αυτοί οι μυς του που με κράταγαν αγκαλιά και αυτοί οι πανέμορφοι κοιλιακοί του που χάιδευαν το σώμα μου με έκαναν να τον ερωτευτώ πιο πολύ. Με έβαζαν  σε πειρασμό. Ειναι ο άντρας  που θέλω να ζήσω την κάθε μου στιγμή  μαζί του.

"Σε θέλω πολύ Δάφνη." Μου είπε ψιθυριστά στο αυτι.

"Και εγώ αγάπη μου. Σε αγαπάω πολύ." Του είπα εγώ και όλη την υπόλοιπη νύχτα κάναμε έρωτα βάζοντας φωτιά στα σώματά  μας και στις αισθήσεις μας.  Ανήκα  σε εκείνον  με την  καρδιά και  το  σώμα μου.

{...}

Το πρωί εκείνος με ξύπνησε με πολλά φιλιά και με έσφιγγε στην αγκαλιά του. Ήταν ερωτικός για άλλη μία φορά.

"Καλημέρα ομορφιά μου."

"Καλημέρα αγάπη μου." Του είπα και τον φίλησα ξανά.

Με ανέβασε στο σώμα του επάνω και εγώ τον φίλαγα και πάλι ενώ τα χέρια του διέσχιζαν όλο μου το σώμα.

"Εχθές ήταν η πιο όμορφη νύχτα της ζωής μου αγάπη μου. Και μου την χάρισες εσύ." Του είπα και εκείνος με έριξε στο  κρεβάτι πίσω.

Αμέσως μου έκανε μία επανάληψη για ότι έγινε εχθές το βράδυ. Αφηνόμουν στα χέρια του και στο πάθος του. Ηταν τρυφερός  και  παθιασμένος ταυτόχρονα.

"Έτσι θέλω να ξυπνάω κάθε  πρωί. Έχοντας  εσένα  δίπλα μου. Να μην θέλω  να σηκωθώ  απο το κρεβάτι για κανέναν λόγο." Μου είπε  εκείνος και έσβησε  το  χαμόγελό μου με τα φιλιά του.



Παλεύοντας για την ευτυχία!Where stories live. Discover now