11. Διαλυμένη καρδιά!

1.6K 134 14
                                    

Δάφνη!

Με ενόχλησε που ο Στέφαν έφυγε έτσι και είχα στο μυαλό μου πως εκείνος είναι όντως ο χαρακτήρας που μου περιέγραφε η φίλη μου. Η ταραχή μου όμως ήταν για εντελώς άλλο θέμα. Που δεν καταλάβαινα. Φοβόμουν μην τον πλησιάσει μία άλλη γυναίκα. Ξαφνικά με νοιάζει τι θα κάνει στην ζωή του. Ξαφνικά  θέλω την προσοχή του ολη επάνω μου.

"Σταμάτα να κοιτας τον αδερφό μου σε κάθε του βήμα. "

"Θελω να ξεχάσω  τον Άγγελο  και δεν μπορώ." Της είπα  εγω και της κράτησα  το χερι." Οχι επειδή  θα προτιμούσα  να είμαι μαζι του, αλλα επειδή φοβάμαι να αγαπήσω  χωρίς  ανταπόκριση. Νομίζω  πως τρελαίνονται ολα μεσα μου οταν δεν έχω  την προσοχή του  Στέφαν." Της εξήγησα. " πως γίνεται  να τον γνώρισα  μόλις και να μην μπορώ να ξεκολλησω το μυαλο μου απο πανω του;"

Κανείς δεν λέει πως αυτός ο άνθρωπος δεν μπορεί να είναι ερωτευσιμος. Όμως αξίζει; και αν ναι πως θα είμαι εγώ σίγουρη για αυτο; πως να αφήσω την καρδιά μου ελεύθερη στα χέρια κάποιου άλλου ανθρώπου;

Καθώς η Δέσποινα ηταν τουαλέτα και έπινα το ποτό μου ένας άντρας ξανθός, με γαλάζια μάτια και κοντά σγουρά μαλλιά με πλησίασε για να χορέψει μαζί μου. Δεν τον είχα ξανά δει, αλλά εγώ αρνήθηκα. Εκείνος δεν έλεγε να φύγει. Επέμενε όσο και αν αρνιόμουν εγώ. Και τελικά  μονο απο τον Στεφαν μου άρεσε αυτο. Κάθισε δίπλα μου και με το ζόρι άγγιζε το σώμα μου. Προσπαθούσα να του πάρω τα χέρια του από πάνω μου, αλλά με κρατούσε με τόση δύναμη. Δεν έλεγε να καταλάβει πως εγω δεν τον ήθελα. Εκείνος ήταν μεθυσμένος και προκλητικός.

"Θέλω να φύγεις!" Του τόνισα αγανακτισμένη.

"Γιατί να φύγω; ένα χορό σου ζήτησα; " μου έλεγε εκείνος και κοίταζε το φόρεμά μου πολύ προσεχτικά.

" μην με αγγίζεις."

Μέχρι που ήρθε ο Στέφαν. Και έφτασε την πιο κατάλληλη στιγμή. Την στιγμή που εκείνος θα έβαζε το χέρι του κάτω από το φόρεμά μου. Με ειδε που πάλευα για να τον διωξω και έτσι τον άρπαξε από τον γιακά και τον έσπρωξε μακριά μου. Του φώναζε έξαλλος.

"Δεν βλέπεις πως η κοπέλα δεν θέλει; Μην σε ξανα δω κοντα της θα σου κοψω τα πόδια. " τον απειλούσε και αμέσως εγώ ένιωθα πως ο Στέφαν θα είχε μπλεξίματα εξαιτίας μου.

"Σόρρυ Στέφαν. Δεν ήξερα πως ήταν δικιά σου." Του είπε εκείνος και έφυγε σαν βρεγμένη γάτα. Νόμιζε πως ήμουν η κοπέλα του και από ότι φαίνεται κανείς δεν τα βάζει μαζί του.

Παλεύοντας για την ευτυχία!Where stories live. Discover now