21. Μέρα γάμου!

1.2K 121 17
                                    

Δάφνη!

Το πρωί άργησα να ξυπνήσω για την δουλειά και όταν σηκώθηκα είδα τον Στέφαν να με περιμένει στο τραπέζι του πρωινού.

"Καλημέρα μωρο μου." Του είπα εγώ και τον φίλησα. " συγνώμη που άργησα να σηκωθώ."

"Καλημέρα και εσένα. Δεν πειράζει." Μου είπε και με τράβηξε στα πόδια του." Πως κοιμήθηκε η αγάπη μου;"

" Πολύ καλά. Την αγκαλιά σου δεν την αλλάζω με τίποτα. Θα ήθελα να  κοιμάται  έτσι κάθε μέρα."  Του είπα εγώ και εκείνος μου χαμογέλασε ερωτικά. "Δεν πήγες για δουλειά;"

"Όχι σε περίμενα να ξυπνήσεις και να πάμε μαζί. Δεν ήθελα να σε αφήσω και μόνη σου. Σου έφτιαξα και πρωινό."

"Σε ευχαριστώ. Όλα αυτά όμως ποιος θα τα φάει."

"Πρέπει να τρως καλά είπε ο γιατρός και υγιεινά για να πάρεις δυνάμεις. Για αυτό και εγώ σου έφτιαξα φυσικό χυμό πορτοκαλί, κρουασάν με σοκολάτα, τοστ και φρουτοσαλάτα."

"Είμαι η πιο τυχερή γυναίκα στον κόσμο. Έτσι αισθάνομαι αυτή την στιγμή." Του είπα εγώ και ήπια μια γουλιά από τον χυμό μου.

Μια εβδομάδα μετά!

Ήταν η μέρα του γάμου της Ναταλίας και του Άγγελου. Η ψυχολογία μου ήταν είδη πεσμένη, μα δεν ήθελα να το δείξω στον Στέφαν. Εκείνος έκανε ότι μπορούσε για να με βοηθήσει. Και πραγματικά το αναγνώριζα και το εκτιμούσα. Αυτο με έκανε  να τον αγαπήσω.

Μου έδωσε να βάλω ένα μακρύ μαύρο φόρεμα, με σκίσιμο στο πλάι  και με μεγάλο άνοιγμα στο στήθος. Το συνδύασα με μαύρα πέδιλα ψηλά και κόκκινο κραγιόν στα χείλη.

"Είσαι πανέμορφη μωρό μου

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Είσαι πανέμορφη μωρό μου. Δεν σε έχω ξανά δει ποτέ τόσο όμορφη. Κάθε μέρα όλο και πιο πολύ."

"Σε ευχαριστώ αγάπη μου και εσύ είσαι τόσο όμορφος σήμερα." Του είπα εγώ καθώς κοιτούσα το άνοιγμα στο πουκάμισό του. Έσφιξα τα  χείλη μου απο επιθυμία για  το σωμα αυτού του  άντρα.

Παλεύοντας για την ευτυχία!Where stories live. Discover now