5. Απειλές!

1.6K 144 26
                                    

Άγγελος!

"Μωρό μου πρέπει να ηρεμήσεις. Σε όλη την διαδρομή δεν έχεις σταματήσει να κλαις. Δεν λέω , αυτό που συνέβη ήταν πολύ άσχημο. Δεν έχεις περάσει και λίγα από αυτούς τους ανθρώπους, αλλά τώρα ξεμπέρδεψες." Της είπα ρίχνοντάς της στην αγκαλιά μου και κρατώντας την εκεί. " Είμαι εδω για σενα αγάπη μου. " την χάιδεψα  στην πλάτη  τρυφερά και ένιωθα  ολόκληρο  το  σωμα της να τρέμει  και να μην μπορώ να  κάνω τίποτα  για  να το σταματήσω.

Είχε πλαντάξει στο κλάμα και την έβαλα να ξαπλώσει. Την φιλούσα  γλυκα στο κρεβάτι και  ύστερα  ήρθα απο πάνω  της. " τι μου έχεις  κάνει  Δάφνη; δρν φαντάζεσαι  πόσο  πολύ  θέλω  να είμαι  μαζί  σου." Της έλεγα  εγω και καταλάβαινα πως αυτα τα λόγια,  ήταν  μέσα  απο την καρδιά μου. Δεν μπορούσα να  μην προστατέψω  αυτή την  γυναίκα.

Το κλάμα και όλη ένταση την οδήγησαν στο να κοιμηθεί αμέσως. Την άφησα να ξεκουραστεί και εγώ πήγα αμέσως να κάνω ένα γρήγορο μπάνιο για να ηρεμήσει το μυαλό μου. Αυτό  δεν  το  περίμενα  πως θα συμβεί.

Μόλις βγήκα και ντύθηκα, πήγα στο δωμάτιο για να δω αν κοιμάται ήσυχα. Όταν άνοιξα την πόρτα, εκείνη  είχε εξαφανιστεί από το δωμάτιο.

"Δάφνη!" Φώναζα  το όνομά της ψάχνοντάς την.

Την βρήκα έξω στο δρόμο να τσακώνεται με την αδερφή της και να κλαίει. Μάζευε τα ρούχα της και τα πράγματά της από κάτω. Την ειχε κάνει  να νιώθει  σκουπίδι.

Κατέβηκα τις σκάλες με αρκετό θυμό   και βγήκα έξω χωρίς δεύτερη σκέψη. Η Ναταλία ξεπέρασε κάθε όριο αυτή την φορά. Το παράκανε.

"Αγάπη μου πήγαινε μέσα." Της είπα εγώ και κοίταξα με άγριο βλέμμα την Ναταλία. Την έπιασα έξαλλος από τους ώμους και έχοντας χάσει και την  παραμικρή σταγόνα υπομονής άρχιζα να της φωνάζω κατα πρόσωπο.  "Ότι θυμό έχεις και ότι έχεις θα το λες σε εμένα. Δεν θα ξεσπάς σε αυτήν. Δική μου επιλογή ήταν να συνεχίσω μαζί της όταν  έμαθα  ποια είναι. Η κοπέλα δεν σας φταίει σε τίποτα για να της φέρεσαι εσύ και υπόλοιποι έτσι. Τι γονείς είστε εσείς; τι οικογένεια είστε; αν έχετε ξεχάσει ποια είναι για εσάς να στο θυμίσω αμέσως τώρα εγώ. Είναι η αδερφή σας, αίμα σας. Μείνετε μακριά της. Δεν σας έχει ανάγκη και ούτε σας είχε ποτέ. Τα καταφέρνει και μια χαρά μόνη της. Και δεν είναι μόνη της. Έχει εμένα και τον αδερφό της στο πλευρό της. Εσείς να δω τι θα κάνετε χωρίς εκείνη. "

" τι σου έχει  κάνει  και την υπερασπίζεσαι  τόσο.  Ξέχασες  την αγάπη μας; "

"Μας;" είπα  και γέλασα  νευρικά. "Είμαι  ερωτευμένος  με την  Δάφνη κατι που δεν έκανα  ποτέ μαζί σου. Μην τολμήσεις  να πατήσεις  το  πόδι  σου ξανά  εδω."

Παλεύοντας για την ευτυχία!Where stories live. Discover now