10. Βραδυνή έξοδος!

1.6K 132 11
                                    

Στέφαν!

"Αυτή την γυναίκα την θέλω." Είπα από μέσα μου καθώς έμεινα μόνος στο δωμάτιο της. "Θα σε κάνω δική μου εσένα." Έλεγα επειδή καμία γυναίκα δεν μου έχει αντισταθεί ως τώρα..

Όλο την υπόλοιπη μέρα καθόμουν στο σαλόνι με όλη την οικογένειά μου . Προσπαθούσα να εκμεταλλευτώ όσο χρόνο μπορούσα για να βρίσκομαι κοντά της. Της έριχνα κλέφτες ματιές στην αρχή αφού καθόταν απέναντι μου ενώ μετά την κάρφωνα με το βλέμμα μου. Με είχε καταλάβει και έπαιρνε αλλού το βλέμμα της ενώ παράλληλα με κοιτούσε και εκείνη για να δει αν την βλέπω ακόμα. Έτσι εγώ μπορούσα να συνεχίσω αυτήν την στάση. Έτριψα το πηγούνι μου και έκανε και εκείνη το ίδιο.

"Μήπως θα θέλατε να ξεκουραστείτε κορίτσια πριν το μεσημεριανό; Ταξιδεύατε και πόσες ώρες..." Τους είπε ο πατέρας μου. " Δάφνη θέλω να νιώθεις σαν το σπίτι σου εδώ. Να μην ντρέπεσαι καθόλου και ότι θέλεις μπορείς να το ζητήσεις από όλους. Ο Στέφαν επίσης θα σου εξηγήσει τι πρέπει να κάνεις και στην εταιρία, αλλά όχι ακόμα. Ξεκουραστείτε και χαρείτε την μέρα σας στην Νέα Υόρκη."

"Οπότε εμένα να με συχωρείτε αλλά θα ήθελα να πάρω ένα μικρό υπνάκο." είπε εκείνη για να με αποφύγει και πέρασε μία τούφα από τα μαλλιά της πίσω από το αυτί της.

Πότε δεν επέμενα για μία γυναίκα πάνω από ένα λεπτό. Αυτή η αθωότητά της με τράβαγε σαν μαγνήτης. Όσο αντιστεκόταν τοσο πιο πολυ την ήθελα. Πως μπορώ να αφήσω ήσυχη αυτή την γυναίκα οταν επιθυμώ να αγγίξω το δέρμα της , οταν το σωμα της με αναστατώνει και οταν δεν μπορώ να βγάλω τα μάτια της απο το μυαλο μου.

Καθώς πήγε να ανοίξει την πόρτα του δωματίου της, σταμάτησε αφού εμφανίστηκα εγώ και της κράτησα το χέρι ελαφρά.

"Προσπαθείς να με αποφύγεις ;"της είπα χαϊδεύοντας τον καρπό της.

"Τι κάνεις εκεί Στέφαν; θα μας δουν. Είμαι μία ξένη σε αυτό το σπίτι. Θα νομίζουν τα χειρότερα για μένα." Είπε εκείνη αποφεύγοντας να με κοιτάζει και μάζεψε το χέρι της.

"Μην ανησυχείς για αυτό, είμαι αρκετά φιλόξενος άνθρωπος και έχεις δίκιο σε αυτό. Εδώ θα μας δουν. Στο δικό σου ή στο δικό μου δωμάτιο;" την ρώτησα θέλοντας να δω την αντίδρασή της.

"Και στα δύο. Εσύ στο δικό σου και εγώ στο δικό μου." Μου είπε και με ξεκόλλησε από πάνω της.

"Όσο αντιστέκεσαι, τόσο πιο πολύ θα σε θέλω." Της είπα στο αυτί ενώ την τράβηξα πάνω μου και κόλλησα το σώμα της στο δικό μου.

Παλεύοντας για την ευτυχία!Where stories live. Discover now