7. Άρπαξε την ευκαιρία!

1.4K 142 19
                                    

Δάφνη!

"Κώστα  μην κάνεις  τιποτα. Ειλικρινά  τελείωσε." Τον σταμάτησα  πριν να φύγει. 

" δεν σου άξιζε  αυτο που σου έκανε. Και κάποιος  πρέπει να  του δώσει  ενα μάθημα.  Μην του  επιτρέπεις να  είναι  κοντά σου."

"Δεν ξανά  γυρίζω εγώ  η ιδια στον Άγγελο.  Τελείωσε." Του είπα  και έβγαλα  το δαχτυλίδι  που  φορούσα. " οσο και να με πονάει  , θα τα καταφέρω  γιατι έχω  εσάς." Του είπα  και τον αγκάλιασα  για να βρω το κουράγιο μου. 

" θα φέρω  τα πράγματά σου απο αυτον τον άνθρωπο. " είπε  και πριν ξεκινήσει  του έδωσα  το  δαχτυλίδι μου για να του επιστρέψει χωρίς  εγω να πρέπει να  συναντηθώ  μαζι του.

{...}

Η ωρα περνούσε  και  εγω καθόμουν  σιωπηλή και μαζεμένη με λυγισμένα  στον πόδια  στην γωνία  του καναπέ. Η φίλη μου , μου πρόσφερε  ζεστή σοκολάτα για να ηρεμήσω.

" Είναι  λευκή. Η αγαπημένη σου." Μου είπε  και κάθισε διπλα μου  σνα να θέλει  να συζητήσουμε  κατι σοβαρό.

"Δάφνη μου θέλω κάτι να σου πω και δεν θέλω να σε στεναχωρήσω. Για αυτό άκουσέ με προσεχτικά και μέχρι τέλος."

"Μόνο μην μου μιλήσεις για αυτόν. Σε παρακαλώ." Της είπα  κρατώντας  το ποτήρι  με την σοκολάτα στα χέρια  μου.

"Όχι δεν θα σου πω για αυτόν."

" Τότε  σε ακούω." Ειχα καταλάβει  πως κατι σοβαρό  συνέβαινε.

" Ξέρεις πως αφού η μητέρα μου δεν ζει πλέον, εγώ τα βγάζω δύσκολα εδώ. Για αυτό θα πάω στην Νέα Υόρκη στον πατέρα μου. Εκείνος μου το πρότεινε. Ποτέ δεν του κράτησα κακία που χώρισαν με την μητέρα μου γιατί ήταν πάντα δίπλα μου και την απόσταση Αμερική - Αθήνα την έκανε σαν να πήγαινε από το σπίτι μου στο δικό σου.  Όμως  θα μένω μαζί του γιατί έχει φτιάξει την δική του οικογένεια. Εδώ μόνη σου δεν θέλω να σε αφήσω. Με αυτούς τους ανθρώπους δεν θέλω να έχεις καμία επαφή. Και τώρα που δεν έχεις  τον Αγγελο στην ζωη σου , θα είσαι  για πάντα  με αυτην την οικογένια  και δεν το θέλω. Και επίσης ο Κώστας θα έρθει μαζί μου μετά από μια βδομάδα που θα τακτοποιήσει τις δουλειές του. Για αυτό σκέφτηκα να σε πάρω μαζί μου. Είναι μια ευκαιρία να αλλάξεις την ζωή σου και να ξεχάσεις το παρελθόν σου. Να ζήσεις ελεύθερη και να αποδείξεις σε όλους πως εμείς δεν τους έχουμε ανάγκη και πως αυτή σε χρειάζονται περισσότερο από όσο νομίζουν." Με αγκάλιασε στοργικά. " Έχω είδη μιλήσει στον πατέρα μου για σένα και για να σου βρει δουλειά και για να μένουμε μαζί. Βέβαια περιμένω την δική σου σύμφωνη γνώμη. Θα με ακολουθήσεις Δάφνη;"

Παλεύοντας για την ευτυχία!Where stories live. Discover now