19. Το στήριγμά μου!

1.2K 118 13
                                    

Δάφνη!

Σήμερα ήταν η μέρα που θα έπαιρνα εξιτήριο. Ο Κώστας ενημέρωνε τον πατέρα μου για την κατάστασή μου και ο Στέφαν έκανε με την Δέσποινα όλα τα διαδικαστικά για να φύγω. Εγώ ντυνόμουν μέχρι να έρθουν να με πάρουν για να είμαι έτοιμη και να μην καθυστερώ. Είχα μπουχτίσει μέσα στο δωμάτιο του νοσοκομείου.

"Ομορφιά μου, είσαι έτοιμη να φύγουμε;" με ρώτησε ο Στέφαν μόλις μπήκε στο δωμάτιο.

"Ναι είμαι έτοιμη. Μόνο που θέλω την βοήθειά σου για να κουμπώσω το φερμουάρ στην μπλούζα." Του είπα γιατί είχε στο πίσω μέρος της ένα μεγάλο φερμουάρ από την αρχή μέχρι το τέλος της μπλούζας.

Ο Στέφαν έπιασε το φερμουάρ και άρχισε να το ανεβάζει αργά. Η καυτή ανάσα του ήταν σχεδόν πάνω στον λαιμό μου και με έκανε να ανατριχιάζω και να έχω και εγώ μια βαθιά ανάσα.

"Είσαι έτοιμη." Μου είπε και μου έδωσε δύο φιλιά. Ένα στο μάγουλο και ένα στον λαιμό.

Μόνο κομμάτι που δεν μου έκοψε από το λαιμό με την δαγκωνιά που μου έδωσε για φιλί, αλλά δεν παραπονιέμαι γιατί μου αρέσει το κάθε του φιλί.

"Στέφαν θέλω να πάω να δω τον πατέρα μου."Του είπα εγώ σκεπτική καθώς εκείνος με βοηθούσε να βάλω το παλτό μου.

"Είσαι σίγουρη πως θες να πας; είσαι σε θέση να πας εκεί; και δεν μιλάω για τον πατέρα σου, αλλά ξέρεις για ποιους. Μόλις  συνήλθες  αγάπη μου και ανησυχώ."

"Θέλω να πάω να τον δω και να του μιλήσω. Είναι καλύτερο να μετανιώνεις για πράγματα που έκανες πάρα για αυτά που δεν έκανες. Ίσως να μην έχω ποτέ ξανά την ευκαιρία να τον δω και να του πω πως τον συγχωρώ. Αυτό θέλει μόνο να ακούσει. Και εγώ έτσι θα νιώσω καλύτερα."

"Το ήξερα πως καταβάθος θα τον συγχωρούσες γιατί έχεις αγνή ψυχή Δάφνη. Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα να σε πάω, αλλά δεν θέλω ούτε να στεναχωριθείς. Να θυμάσαι την κατάσταση της υγείας σου."

"Αφού θα έχω εσένα δίπλα μου τότε δεν φοβάμαι τίποτα. Εσύ ξέρεις πως να μου διώχνεις τον φόβο και τον πόνο, να με κάνεις να χαμογελάω και κάθε μέρα, όλο και πιο πολύ να γίνομαι τρελή για σένα."

"Είμαι δίπλα σου στο είπα από την αρχή. Είσαι η μόνη γυναίκα που με θέλει για τα αισθήματά μου και όχι για το όνομά μου, τις επιχειρήσεις μου και τα λεφτά μου. Σε κρατάω στην αγκαλιά μου και ακούω τους χτύπους της καρδιάς σου. Μέσα στα μάτια σου βλέπω τον κόσμο μου."Μου είπε και ήταν τόσο όμορφα αυτά τα λόγια του που κάνεις δεν μου τα είχε ξανά πει.

Παλεύοντας για την ευτυχία!Where stories live. Discover now