34. Πρόταση γάμου!

1.2K 109 8
                                    

Δάφνη!

Κοντεύαμε να φτάσουμε στην Αμερική και εγώ με τον Στέφαν ούτε που μιλούσαμε. Δεν με κοιτούσε  καν. Η αεροσυνοδός  μάζεψε  τα φαγητά  μας γιατι θα προσγειωνομασταν  ,μα εγώ  δεν ειχα αγγίξει  τιποτα. Δεν μπορούσα  νανφαω οσο βρισκόμασταν  σε αυτή την  κατάσταση.

"Στέφαν δεν αντέχω να μην μιλάμε καθόλου. Δεν αντέχω άλλο." Του είπα ενώ δάκρυζα και πηγα να κρατήσω το χέρι του.

"Ενώ εγώ αντέχω νομίζεις;  Δάφνη δεν αντέχω να μην μιλάμε καθόλου ούτε όμως και η κοπέλα που αγαπάω όσο τίποτα άλλο να λέει το σαγαπώ σε έναν άλλον άντρα. Και πόσο  μάλλον  οταν αυτός  ειναι ο Άγγελος."

"Το ξέρω αυτό. Μα μωρό μου δεν το εννοούσα. Μου το ζητούσε να το κάνω ακόμα και ας ήταν ψέμα."

"Τότε γιατί το είπες; Δάφνη σε άκουσα καθαρά. "

"Δεν το εννοούσα. Μου ζήτησε να το κάνω για να νιώσει καλύτερα. Του είπα πως δεν μπορώ  να του το πω ενώ αγαπάω εσένα, αλλά το έκανα και ας ήξερε πως ήταν ψέμα. Αλήθεια σου λέω μωρό μου. Στο ορκίζομαι αυτό. Τον Άγγελο δεν τον αγαπάω πια. Μόνο μαζί σου θέλω να είμαι γιατί εσένα αγαπάω. Μην αμφιβάλλεις τόσο πολύ για την αγάπη μου."

"Δεν αμφιβάλλω απλά ζηλεύω. Ζηλεύω πολύ. Σε αγαπώ και είμαι ερωτευμένος μαζί σου.  Απλά ένιωσα τόσο άσχημα όταν είπες εκείνο το σαγαπώ σε έναν άλλον άντρα. Πόσο μάλλον ότι έχεις και ένα παρελθόν μαζί του. Εσύ στην θέση μου πως θα αισθανόσουν;"

"Καταλαβαίνω πως νιώθεις. Έτσι ένιωσα και εγώ κάποτε και πόσο μάλλον αν το έλεγες εσύ σε κάποια άλλη θα πέθαινα. Θέλω όμως να το λύσουμε. Να μην υπάρχει αυτή η παρεξήγηση ανάμεσά μας.  Αγαπιόμαστε και δεν θέλω να είμαστε τσακωμένοι για κάτι ανούσιο. Συγνώμη μωρό μου αν σε πληγώσα και σε έκανα να αισθάνεσαι άσχημα. Συγνώμη. Εσένα  αγαπάω  με όλη  μου την καρδια. Τον Άγγελο δεν τον αγάπησα ποτέ. Ο μεγάλος μου έρωτας  εισαι εσύ. Γιατι κάθε  φορά που σε κοιταζω θέλω να  πεσω στην αγκαλιά σου και να παρω τα φιλιά σου. Με εσένα  γίνομαι  πιο ερωτική  και πιο παθιασμένη. Είσαι τα πάντα  για εμένα. "Του ειπα με βουρκωμένα μάτια.

"Σε αγαπάω και φοβάμαι να μην σε χάσω. Δεν θέλω να σε ξανά δω να κλαις." Μου είπε και σκούπισε τα δάκρυά μου από τα μάτια μου. " με κάνεις  τοσο ευτυχισμένο  με αυτά  που  μου λες. "

"Δεν θα σε αφήσω ποτέ. Δεν έχω ζωή μακριά σου. " του είπα  και  εκείνος  με  φίλησε ρίχνοντάς με πίσω  στο κάθισμα.

Παλεύοντας για την ευτυχία!Where stories live. Discover now