23. Απειλή για την ευτυχία μας!

1.2K 115 7
                                    

Δάφνη!

Πήγαμε μια βόλτα πρώτα στην παραλία. Εγώ ήμουν ξαπλωμένη στην ξαπλώστρα με τα γυαλιά ηλίου στα μάτια μου, ένα μαύρο μπικίνι μαγιό στο σώμα και ένα κόκκινο παρεό.

Εκείνος είχε μπει είδη στο νερό. Κολύμπησε για μερικά λεπτά και τότε άρχισε να βγαίνει από την θάλασσα αργά. Το νερό έτρεχε πάνω του καθώς εκείνος περπατούσε για να βγει έξω. Ήταν τόσο σέξι που τον κοιτούσα σαν να τον βλέπω πρώτη φορά. Κατέβασα τα γυαλιά ελάχιστα και διακριτικά για να τον δω καλύτερα. Ήθελα να  του ορμηξω.

Αυτή την κίνηση την έκαναν και οι άλλες γυναίκες στην παραλία. Μικρές, μεγάλες, παντρεμένες ή μη. Και η ζήλεια μου χτύπησε κόκκινο.

Πραγματικά τι είχα δίπλα μου όλον αυτόν τον καιρό και δεν το εκμεταλλευόμουν; Η ζήλια μου ήταν τόσο μεγάλη που έβλεπα τις άλλες να τον κοιτάνε που δεν άντεχα και σηκώθηκα αμέσως για να τον πλησιάσω.

Έβγαλα το παρεό και τα γυαλιά, τα πέταξα στην ξαπλώστρα χωρίς να με νοιάζουν και έτρεξα κοντά του και πάνω στην καυτή αμμουδιά. Τον αγκάλιασα και τον φίλησα με τόσο πάθος δείχνοντας έτσι σε όλους πως είναι δικός μου.  Εκείνος  με έπιασε  στην αγκαλιά  του  και άρχισε να  προχωράει προς την θάλασσα.  Έτρεξε και με έριξε  στο νερό.

"Στέφαν  τι κάνεις;" ειπα εγώ την ώρα  που  με έριχνε  κάτω.

Είχα  παγώσει τόσο  πολύ  που άρχισα  να τρέμω. Οταν εβγαλα το κεφάλι μου  απο το νερό , σκούπισα τα μάτια  μου και άρχισα να  τον βρεχω όσο πιο πολυ μπορούσα. Έβαλα στην αρχή τα γέλια και ύστερα τον πήρα αγκαλιά. Ένωσα το σώμα μου πάνω στο δικό του και ύστερα τα χείλη μου με τα δικά του. Τύλιξα  τα χέρια μου  στο πίσω μέρος του κεφαλιού του και αφέθηκα  στην φιλιά του.

"Σε αγαπάω Δάφνη." Είπε  εκείνος  δυνατά  για να μας ακούσει ολη η παραλία.

"Και εγώ αγάπη μου. Μην αμφιβάλλεις ποτέ ξανά για μένα." Το  αγκάλιασα και ύστερα  τον βύθισα στο νερό για να πάρω την εκδίκησή μου. " Δεν αλλαζω τις στιγμές μου μαζί σου. Οταν ήμαστε  οι δυο μας , νομίζω  πως  ο χρόνος  σταματάει και υπάρχουμε μονο εμείς." Του είπα  και υστερα βγήκαμε  και ξαπλωσαμε  στην ξαπλώστρα.

"Που ήσουν τόσο  καιρό  απο την ζωή μου;" είπε  εκείνος  φιλώντας  τον λαιμό μου.

"Μου βάζεις  λίγο  αντιλαϊκό;" Του ζήτησα  εγω και ξάπλωσα.  Εκείνος  το εκμεταλλεύτηκε  και έλυσε  το επάνω  μέρος  του  μαγιου μου.

Παλεύοντας για την ευτυχία!Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα