4. Η πρόταση!

1.6K 149 20
                                    

Άγγελος!

Καθίσαμε στο τραπέζι και παράγγειλα το κρασί και το φαγητό. Κρατούσα το χέρι της Δάφνης για να την κάνω να ηρεμήσει και να ξεχαστεί. Την κοιτούσα κάποιες φορές σιωπηλός. Ναι ήταν λάθος να μπω ανάμεσα σε δύο αδερφές. Όμως νιώθω ξεχωριστός με την Δάφνη. Ειναι η γυναίκα που σίγουρα θα ηθελα να εχω δίπλα μου. Γιατι είμαι ερωτευμένος για πρώτη φορά.

Μόλις φάγαμε χτύπησε το τηλέφωνό της. Ήταν ο Κώστας, αλλά αυτά που της είπε την τάραξαν ακόμα πιο πολύ και φαινόταν αυτό στο βλέμμα της. Το σώμα της έτρεμε ολόκληρο.

"Δάφνη μου τι συνέβη;" την ρώτησα μόλις επέστρεψε στο τραπέζι.

"Η Ναταλία μίλησε στους γονείς μου για μας και ένας θεός ξέρει τι τους είπε και τι με περιμένει μόλις πάω εκεί." Είπε εκείνη και της κράτησα τα χέρια. " φοβάμαι για το τι θα αντιμετωπίσω."

"Μην πας τότε. Μόλις την αντιμετώπισες μια φορά και είσαι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Μπορείς να το αντέξεις και πάλι;"

"Ναι αλλά δεν μπορώ και να μην ξανά πάω σπίτι μου. Και όσο και να το αποφεύγω δεν θα το γλυτώσω Άγγελε."

"Γιατί δεν μένεις για λίγο μαζί μου; Ξέρεις πως κάθε φορά δύσκολα σε αποχωρίζομαι και σε σκέφτομαι συνέχεια. Θέλω πολύ να ξυπνάω δίπλα σου και και όλο το βράδυ να σου χαρίζω φιλιά."

"Αν φύγω από το σπίτι τότε δεν πρόκειται να με αφήσουν να ξανά γυρίσω εκεί."

"Λοιπόν δες τι θα κάνουμε. Θα έρθω μαζί σου στην οικογένεια σου και δεν θα αφήσω κανέναν να σε πειράξει. Εντάξει; Αφού εγώ δημιούργησα το πρόβλημα, θα αναλάβω τις ευθύνες."

"Αυτή είναι η καθημερινότητά μου Άγγελε. Δεν φταις εσυ. Παρόλα αυτα χαίρομαι που μπήκες στην ζωή μου.

"Εγώ να δεις. Μου έμαθες τι πάει να πει αγάπη και τι να είσαι ερωτευμένος. Θέλω εγώ να σε φροντίζω και να σε προσέχω. Θέλω να νιώθεις ασφαλεία δίπλα μου και πάνω από όλα ευτυχισμένη. "

"Είμαι ευτυχισμένη μαζί σου. Με προστατεύεις πάντα και με υπερασπίζεσαι. Είμαι πολύ τυχερή που σε έχω. Ήρθες την πιο κατάλληλη στιγμή στην ζωή μου. Εκεί που όλα ήταν μια καταστροφή , ήρθες εσύ και μου έδωσες έναν λόγο για να ζω."

"Σε αγαπάω μωρό μου. Είσαι η πιο όμορφη κοπέλα που έχω γνωρίσει. Πληρώνω και φεύγουμε." Της είπα και φώναξα τον σεβιτόρο.

Μόλις πλήρωσα και βγήκαμε έξω, την κράτησα από το χέρι και περπατήσαμε μέχρι το αυτοκίνητο.

Παλεύοντας για την ευτυχία!Where stories live. Discover now