Hoofdstuk 28

149 37 8
                                    

"Het spijt me.. maar dit was echt het enige manier om je veilig te kunnen houden." Zegt hij en kijkt me diep in mijn ogen aan. Ik schud mijm hoofd.

"Doe me dat nooit meer aan. Ik kan niet zonder je." Zeg ik en kijk hem aan.

"Samuel wie zit achter je aan?" Vraag ik. Hij zucht en laat me los en wilt weglopen.

"Samuel als je nu weg gaat ben je mij voor altijd kwijt." Zeg ik. Ik weet niet of dit hem tegen houdt om niet weg te gaan. Hij stopt met lopen en kijkt om.

"Sophia.. Het is gevaarlijk voor je." Zegt hij. Ik kijk hem geïrriteerd aan.

"Ben ik nu dan niet in gevaar? Ze weten dat je om mij geeft Samuel. Ze zullen achter mij aankomen. Ik heb recht om te weten wat er allemaal aan de hand is." Zeg ik nu beetje boos. Hij zucht en loopt weer terug naar me toe en houdt mijn hand vast.

"Sophia... Het is een lange verhaal." Zegt hij. Ik kijk om me heen.

"We kunnen toch geen kant op. Buiten zijn we niet veilig en we hebben niks te doen. Dus je kan me gerust je lange verhaal vertellen." Zeg ik en trek mijn hand los. Hij zucht weer en haalt diep adem.

"Het begint allemaal met mijn vader." Zegt hij en hij kijkt me aan en ik zie dat hij boos wordt. Hij heeft nooit over zijn vader gesproken.

"Mijn vader had heel veel schulden. Hij was verslaafd aan drank en drugs. Uit eindelijk gaf niemand hem meer iets omdat ze wisten dat hij niks terug zal betalen. Hij ging naar een mafia. Eichen. Hij leende geld en gebruikte zoveel drank en drugs als hij kon. Een mafia geeft niet zomaar dingen weg. Ze willen er altijd iets voor terug." Zegt hij. Ik pak zijn hand vast.

"Melody Everdeen is de leider van Eichen." Zegt hij. Ik kijk hem geschrokken aan. Dat kan niet? Ze is de hoofd van Eichen House.

"Everdeen wilde alles terug en dubbel. Mijn vader had niks dan alleen mij, mij zussen en mijn moeder." Zegt hij.

"Mijn vader verkocht mijn zussen en mijn moeder. Ik kwam thuis en het huis zag er niet uit. Alles was kapot en ik wist niet waar ze waren. Ik wist gelijk dat dit was gebeurd door mijn vader. Ik zocht hem voor 6 maanden lang en heb in die tijd geleerd hoe ik wapens gebruik. Hoe ik kan vechten en mezelf kan beschermen. Ik had mijn vader op straat gevonden. Gewond en hij zat te smeken om geld. Waarschijnlijk wilde hij weer drank kopen." Zegt hij. Ik zie tranen in zijn ogen en ik knik naar hem. Het is oke om te huilen.

"Ik heb alle informatie gekregen die ik nodig had. Mijn vader wilde niet eens weten hoe ze waren. Het boeide hem niet. Een mafia bereiken is niet makkelijk. Als ze je niet leuk vinden maken ze je af. Ik wist dat dit gevaarlijk was, maar om mijn zussen en moeder te kunnen redden was het voor mij oke. Ik heb daarna 3 maanden lang geprobeerd om ze te bereiken. Ik kreeg hun aandacht toen ik een van de belangrijkste mannen van Everdeen bijna had vermoord. Ze kwam naar me toe en wilde weten waarom ik achter haar aan zat en waarom ik zo graag met haar wilde praten. Toen ze er achter kwam dat ik voor mijn familie kwam heeft ze Gaya.. mijn jongste zus vermoord voor mijn ogen. Ik kon niks doen Sophia. Ik kon haar niet beschermen. Ze zei dat ik voor haar moest werken en als ik dat deed liet ze me zus en mijn moeder gaan." Zegt hij. Ik kijk hem geschrokken aan. Ik weet niet wat ik moet zeggen. Een traan rolt over zijn wang en hij veegt het gelijk weg.

"Everdeen is een duivel. Ze doet er alles aan om je te laten werken en je hoop af te pakken en dan alles vernietigen voor wat je leeft. Ik heb voor haar gewerkt. Ik moest onschuldige mensen vermoorden om mijn eigen familie te kunnen redden. Ik was dom. Ik was zo dom Sophia. Ik mocht ze nooit zien. Mijn moeder en zus. Nooit. Ik zeurde er voor elke dag. Ik smeekte ervoor maar ze zei dat als ik zo door ging dat ze hun zal straffen voor mijn daden. Mason werkte ook voor haar. Mason werkte voor haar. Niet omdat hij het wou. Hij wilde de rest helpen. Hij deed nooit wat ze zei. Mason wilde me helpen om mijn familie is te zien. Ik wou dat ik nooit ging. Toen we naar hun 'kamer' gingen zag ik hun lichamen. Ze waren dood. Ze waren vermoord op dezelfde dag toen ze Gaya vermoorde." Zegt hij. Tranen rollen weer over zijn wangen.

"Everdeen kwam erachter en wilde me niet doden. Ze strafte me om te leven met dit gevoel. Ze wilde dat ik deze pijn elke dag voelde. Ik heb geprobeerd om mezelf te vermoorden. Everdeen zag dat ik niet bang was. Daarom heeft ze me opgesloten in Eichen House. Sophia. Iedereen die daar vast zit is onschuldig. Niemand heeft ooit wat gedaan. Het zijn mensen die genoeg geld hadden. Ze zijn gebruikt. Mensen die Everdeen hadden verraden. Ze maakt iedereen kapot. Ik kon mezelf niks doen. In Eichen House was ik veilig. Iedereen die daar werkt is van de mafia." Zegt hij. Ik kijk geschrokken.

"S-scott en Stephanie?" Vraag ik geschrokken. Hij knikt.

"Ze zijn broer en zus en familie van Melody Everdeen." Zegt Samuel.

"Toen jij daar kwam. Ik dacht dat je ook wat te maken had met de mafia. Ik wilde je mijn prooi maken om hier uit te komen en Everdeen vermoorden, maar ik was verkeerd. Je was onschuldig en bang. Je wist niks." Zegt hij.

"Het spijt me dat ik dit heb gedaan. Je in gevaar brengen." Zegt hij. Ik schud mijn hoofd en knuffel hem stevig. Hij heeft teveel mee gemaakt.. Ik vind het niet gek dat hij zo gevoelloos is geworden.

"Ik hou van je." Zeg ik.

"Ik hou van je." Zegt Samuel en zoent me.

Psychotic || Samuel Leijtenजहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें